Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 289.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[TOP 1 UNI ACS ] manfred888 [Syndycat] & Oddam Cesarz [Syndycat] vs. NalewkaBabuni [D_T] - 1317,66%
Ezio - - Starcia Aquarius
PostCytat od paNcyferka: „ (Ciach!) ” (ciach!) gratulacje spakowania nalewki, tak mnie pouczał na pw i się przechwalał jaki to nie kozak jest, na dodatek myślał że mnie spakował Moderator mntek:Wycięty offtop i prowokacje
-
#2 kocurc [SMURFS] vs. Chancellor Saturn ~ 87.41% ||przebijam 13 baniek zysku!
PostNo ładnie Kocurc się rozkręcasz, drugi STejk i 13 banieczek na czysto, obyś tą passę utrzymał Teraz pasowałoby jakiegoś Niemca skosić Madridisto Top w Puchy bo eko nie dla Ciebie
-
TajemniczyMagZielarz [ZLMRZ] & Terror [RLR] & Queen Baelish [Winter] & John Snow [Winter] vs. edol [WOLF] & Widmo [BOSS] & Bllizna_Oddam [BOSS] & Wandal [BOSS] & Brzydki [SBW] 27 020% TOP 1 ACS
Ezio - - Starcia Zibal
PostCały dzień czekałem na te obrazky hehe Cóż można napisać o tym starciu prócz tego że wyszło przezajebiście i odpowiedni ludzie w odpowiednich rolach - chyba tylko szkoda trochę że Józef Ze Stali nie poleciał wszystkimi pancami i całą resztą badziewia bo byłoby jeszcze grubiej heheh Teraz przetapiania pewnie z tydzień macie Panowie, a Ty Wandalu to dopiero pokażesz klasę Blizna mam nadzieję że jednak jeszcze trochę z nami poklikasz, choć rozumiem że mało komu chce się kisnąć w domu gdy na zewnątr…
-
Co by tu dużo pisać, dla tych co wiedzą co jest grane to sytuacja banalnie prosta, top pusher na uni nic sam zrobić nie potrafi - od latania na chociażby takiego lincolna który sprzedał konto i nagle dostaje baty - przez darowizny 500kk surowca (tylu jestem pewien) na turborecki - do podkradania pushreckami złomu komu popadnie. Dno i 3 metry mułu, kiedyś aby być top 1 trzeba było być tego godnym, teraz wystarczy być byle burakiem
-
Złoto za wywiosłowanie złomu anty reckami w 12 minut dla gracza Kocur Po akcji wiosło Kocur podsumował że nie wie po co wiosłuje bo i tak kończy Ja wiem czemu,(ciach!) która żyje w myśl zasady "sam nie zjem ale drugiemu nie dam" Pozdrawiam (ciach!) i unlikującego syndroma Dnia 05-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hala Madrid ________________________________________________ Mały transporter 447 Krążownik 440 _________________________________________ Obrońca Kocur __…
-
Dnia 05-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hala Madrid ________________________________________________ Mały transporter 406 Okręt wojenny 25 Krążownik 406 _________________________________________ Obrońca bizonskii [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 60 Lekki myśliwiec 31 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 50 Okręt wojenny 20 Recykler 40 Sonda szpiegowska 60 Satelita słoneczny 70 Wyrzutnia rakiet 200 Lekkie działo laserowe 296 Ci…
-
Wstawiam bo za chwile będzie kolejna teoria spiskowa że się pushuje albo robię KOLEJNE nieczyste zagrywki Dnia 02-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hala Madrid ________________________________________________ Krążownik 350 _________________________________________ Obrońca Quuhod [PIWOSZE] ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 18 Lekki myśliwiec 67 Krążownik 45 Okręt wojenny 29 Recykler 3 Sonda szpiegowska 19 Wyrzutnia…
-
Trafiło się coś większego to wrzucam, pozdrawiam fanów SzO po tym popisie cyferki przeprowadzone Dnia 04-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hala Madrid ________________________________________________ Mały transporter 512 Krążownik 364 Okręt wojenny 25 _________________________________________ Obrońca Alerd [T_S] ________________________________________________ Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 456 Krążownik 61 Okręt wojenny 36 Recykler 44 Sonda szpiegowska 6 Bomb…
-
[TOP 1 UNI SOLO]Oddam Cesarz [ELITE] vs. Procurator Zodiac [tererere] - 66,66 %
PostGratuluję ale: Tutaj jest top 1 solo, antyobrona ;)