Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-28 z 28.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Że Wam się chciało lecieć taki kawał po samą gęsinę,i na dodatek wyzbieraliście wszystko - szacun
-
Trafiło się ślepej kurze ziarnko Choć ostatnio doinwestowała w system namierzania. Pozdrawiam sojusz i górników,których zapraszam na handelek po krótkim urlopie. Agresor pszczolkaMa jaja [LzB] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.208.019 Niszczyciel 28.903 Pancernik 101.223 Krążownik 99.509 _________________________________________ Obrońca t0mci0 [4FuN] ________________________________________________ Mały transporter 16.642 Duży transporter 38.292 Lekki myśliwiec 2…
-
Gully kąśliwe i spostrzegawcze oko w Twoich wypowiedziach daje się wyczuć z góry brak wiary w drugiego człowieka,pierwszą część ładnie wydedukowałeś wszystkim,którym nie chce się domyślać kulis starcia, wymyśl resztę
-
jak widać obeszło się bez mojego pomysłu,dziecinka zrobiła jak chciała i porobiła bum bum Obrońca sam wybrał część floty do kasacji,bez tych kilku pancerek lepiej Wam wyszło.Gratki Olu,pobyt na Nekkarze maluje się dla Ciebie w ciepłych barwach.
-
Dajcie spokój,same st mają za niski próg moim zdaniem ... jawnie dyskryminują nas na oczach u68 ;d skoro tu jestem to wrzucę jakieś drobne Agresor biednimalkontenci [LzB_1] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 75.000 _________________________________________ Obrońca mefiu1988 [Hanza] ________________________________________________ Recykler 69 Niszczyciel 598 _________________________________________ Po bitwie... Agresor biednimalkontenci [LzB_1] _____________________…
-
Uderz w stół a nożyce się odezwą Widzicie,wystarczy dać Wam byle pretekst a pozytywka kręci się sama Tesiu,Techu kupa śmiechu ładnie Was nakręcił,teatrzyk nie ma co.Mnie tam to nie rusza. PS tyhm miałem milczeć,ale nie będę.Szanowny Panie Chomiku,widzę,iż jako uczciwy gracz masz najwięcej do powiedzenia w tym temacie ... Oszust Hochsztapler Aferzysta
-
Cytat od Mrozu: „ Brawo Mroczny i reszta Ekipy trzeba konczyć z tym puszerskim Chłamem. Co do mojego złomu to na koncie nie byłem przynajmniej 5 miesiecy. Nawet Puszerki Loginu nie zmieniły. Ja jestem Ciekaw Kiedy moje główne konto należące teraz do Gremlina ( Chyba ) Padnie dla tej amatorki... Chciałbym żeby mój temat odblokowali żeby tutaj nie spamować za dużo o tym ” O siema Mrozu Miło,żeś zawitał,w końcu przypomniałeś sobie,że przyleciał Ci fs z zaświatów? xD
-
No cóż... tej nocy nie sprawdzałem galla bo miałem inny biznes na głowie,ale jak widać flotkę zawsze zahartować można w międzyczasie Graty szajka za wypatrzenie floty.