Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 87.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pozdrawiam sojusz oraz znajomych :). Dnia 21-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.560 Krążownik 1.445 Pancernik 974 _________________________________________ Obrońca Amanda [FHG] ________________________________________________ Mały transporter 55 Lekki myśliwiec 2.822 Ciężki myśliwiec 339 Krążownik 490 Okręt wojenny 202 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 94 Sonda szpiegowska 97 Bombowiec …

• Pozdrawiam sojusz oraz znajomych :). Obrońcy powodzenia w realu :). Dnia 21-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Pancernik 970 _________________________________________ Obrońca Gideon [TERROR] ________________________________________________ Mały transporter 1.055 Duży transporter 1.107 Lekki myśliwiec 1.188 Ciężki myśliwiec 418 Krążownik 130 Okręt wojenny 34 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 191 Sonda szp…

• Pozdrawiam sojusz oraz znajomych, a w szczególności Huntera, który nam się rozmnożył - jeszcze raz graty Hunter Dnia 20-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Pancernik 780 _________________________________________ Obrońca DziuRa [Koty] ________________________________________________ Mały transporter 43 Duży transporter 231 Lekki myśliwiec 922 Krążownik 4 Okręt wojenny 90 Recykler 78 Sonda szpiegowska 31 …

• Dzięki za zaproszenie Kornel, wyszło bardzo ładnie:). Obrońcy SZO i szacunek za niepodbieranie złomu :).

• Pozdrawiam sojusz oraz znajomych Dnia 19-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca cls [GANJA] ________________________________________________ Mały transporter 33 Lekki myśliwiec 12 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 99 Okręt wojenny 148 Sonda szpiegowska 13 Bombowiec 2 Pancernik 42 _________________________________________ Po bitwie... Agresor totoro…

• Niestety kolega Technik podkradł praktycznie cały złom, ale z farmingów jestem i tak na spory plu. Pozdrawiam sojusz oraz znajomych :). Dnia 19-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 1.209 _________________________________________ Obrońca Technik ________________________________________________ Mały transporter 268 Duży transporter 580 Lekki myśliwiec 179 Ciężki myśliwiec 41 Krążownik 47 Okręt wo…

• No pogratuluje i napiszę dwa słowa od siebie :). Niestety nasz Smerf przeniósł się do reala:(. Na Ciebie Stres nie latałem, natomiast po zmianie nazwy konta, pozwoliłem sobie na lot (tak, ja jestem tą drugą osobą ^^). Co do nowego właściciela, nie mam pojęcia kim on jest i nie znam żadnych szczegółów dot. zmiany właściciela :).

• Dzięki za lot i towarzystwo na TS Eve. Dalej nie potrafię uwierzyć, że to siadło :). Kocurku, wracaj do gry

• No stało to za tą obroną i stało - ktoś w końcu musiał polecieć - graty Tyran

• Grrr, złom prawie cały u obrońcy :(. Pozdrawiam sojusz oraz znajomych :). Dnia 17-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Pancernik 560 _________________________________________ Obrońca Kiler132 [ZOOMBIES] ________________________________________________ Duży transporter 693 Lekki myśliwiec 251 Ciężki myśliwiec 166 Krążownik 228 Okręt wojenny 27 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 130 Sonda szpiegowska 953 Bomb…

• Pozdrowienia dla sojuszu oraz znajomych :). Dnia 16-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.585 Mały transporter 1.562 Pancernik 918 Krążownik 1.042 _________________________________________ Obrońca WaRR Oddam [LDR] ________________________________________________ Mały transporter 417 Duży transporter 287 Lekki myśliwiec 3.186 Ciężki myśliwiec 52 Krążownik 805 Okręt wojenny 414 Recykler 45…

• Specjalna dedykacja dla Smerfa: żeby się poskładał do kupy i został z nami. Dnia 16-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Pancernik 790 _________________________________________ Obrońca NoloWalker [OWCA] ________________________________________________ Duży transporter 25 Lekki myśliwiec 495 Krążownik 111 Okręt wojenny 146 Recykler 13 Bombowiec 5 Niszczyciel 28 Pancernik 54 _______________________________…

• Pozdrawiam sojusz oraz znajomych :). Dnia 16-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 700 _________________________________________ Obrońca T_T ________________________________________________ Mały transporter 36 Duży transporter 1.110 Recykler 200 Sonda szpiegowska 17 _________________________________________ Po bitwie... Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Krąż…

• Z dedykacja dla sojuszu, mam nadzieję, że to tylko początek 23.07% Dnia 16-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 182 _________________________________________ Obrońca Skidoo [ZBOCZKI] ________________________________________________ Mały transporter 113 Duży transporter 232 Lekki myśliwiec 50 Ciężki myśliwiec 53 Krążownik 5 Recykler 22 Sonda szpiegowska 173 _______________________________________…

• Do trzech razy sztuka - ostatnio mi się zalogował dosłownie 20s przed wlotem. Pozdrawiam sojusz oraz znajomych:) Dnia 15-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Pancernik 701 _________________________________________ Obrońca Technik ________________________________________________ Mały transporter 181 Duży transporter 1.105 Lekki myśliwiec 519 Ciężki myśliwiec 139 Krążownik 108 Okręt wojenny 43 Recykler 561…

• Graty Sexusku smile.png Ładny procent i super zysk!

• Chciałem napisać to samo, ale Sexus mnie ubiegł . Ładny zysk i super procent, graty Kocurku

• Pozdrawiam sojusz oraz znajomych Dnia 14-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Pancernik 470 _________________________________________ Obrońca martex [emeryci] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 98 Lekki myśliwiec 16 Krążownik 1 Okręt wojenny 204 Recykler 153 Sonda szpiegowska 152 Pancernik 6 _________________________________________ Po bitwie... Agresor t…

• Pozdrawiam sojusz oraz znajomych Dnia 13-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor totoro [RETRO] ________________________________________________ Pancernik 440 _________________________________________ Obrońca BOB ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 26 Lekki myśliwiec 133 Ciężki myśliwiec 119 Krążownik 341 Okręt wojenny 2 Recykler 35 Pancernik 15 _________________________________________ Po bitwie... Agresor totoro [RETRO]…

• Gratuluje ładnego starcia. Sojusznikowi SZO. Niestety odszedł z sojuszu - może jak ochłonie, to do nas wróci. Gramy dalej