Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 47.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Od kilku miesięcy zgłaszam błąd ale nikt nie reaguje. Przyrosty za ostatni dzień miesiąca wyświetla w przyrostach dziennych i tygodniowych lecz nie dodaje ich do przyrostów miesięcznych. W listopadzie tak samo np. na moim przyroście ostatniego dnia +2 107 201 uwzględnione w przyrostach dziennych i tygodniowych a brak w miesięcznych. * * * *
-
Cytat od Apeironvi: „Cytat od deathofrats: „Wystarczy poobserwować. Jamnika i jego konta obserwowałem pół roku. Jakoś żaden z detektywów nie zwrócił uwagi iż przeniosłem za nim 3 x planety. Najpierw do jedną 8 gali a potem jak uciekł to do 9 dwie Dodatkowo przeważnie flota w bunkrze a że nie mam za dużej floty wychodził tylko 1 wlot. więc zostawało mu w diabły surki gdyż nie miałem czym dofarmić. Po jednym wlocie zalogował sie niespełna min po wlocie pancy postawił z surki na moonie 150 k wr dla…
-
Wystarczy poobserwować. Jamnika i jego konta obserwowałem pół roku. Jakoś żaden z detektywów nie zwrócił uwagi iż przeniosłem za nim 3 x planety. Najpierw do jedną 8 gali a potem jak uciekł to do 9 dwie Dodatkowo przeważnie flota w bunkrze a że nie mam za dużej floty wychodził tylko 1 wlot. więc zostawało mu w diabły surki gdyż nie miałem czym dofarmić. Po jednym wlocie zalogował sie niespełna min po wlocie pancy postawił z surki na moonie 150 k wr dlatego duże straty w dofarmach i przerzucił ki…
-
youtu.be/Urw-iutHw5E?list=RDUrw-iutHw5E Zdradzę wam dziś mimochodem Jamnik to jest piesek z rodowodem A nie zwykły kundel bury Co pilnuje tylko sury. A więc ten arystokrata Byle jak sobie nie lata, Ale stąpa prosto, z gracją Tak to jest z arystokracją. Jednak ma to swoje wady Nie we wszystkim daje rady Jako że jest zbyt rycerski Marny z niego pies pasterski. Gęsi ciężko upilnować Kiedy trzeba wciąż pozować. I gdy Jamnik się unosił Górnik wszystkie je zakosił... Dnia 14-11-2019 03:47:51 następuj…
-
dotankowałem gdzie indziej w tym czasie:) agresor wygrał bitwę! Agresor przejął: 2.960.000 Metalu, 2.960.000 Kryształu i 2.960.000 Deuteru 19.122.957 Metalu, 6.840.185 Kryształu i 103.923.154 Deuteru 9.561.478 Metalu, 3.420.092 Kryształu i 51.961.577 Deuteru 4.780.739 Metalu, 1.710.046 Kryształu i 25.980.788 Deuteru 2.390.370 Metalu, 855.023 Kryształu i 12.990.394 Deuteru 1.195.185 Metalu, 427.512 Kryształu i 6.495.197 Deuteru Agresor stracił łącznie 0 jednostek. Obrońca stracił łącznie 120.010.…
-
youtu.be/jhdFe3evXpk Sztolnia nocą Go otuli Cisza do snu ukołysze Zaśnie mocno nieświadomy Każda Śmierć uwielbia ciszę... Dnia 21-10-2019 05:00:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Death of Rats ________________________________________________ Pancernik 65.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca broneks [Formoza] ________________________________________________ Mały transporter 24.879 Duży transporter 42.633 Lekki myśliwiec 31.952 Ciężki myśliwiec …
-
youtu.be/CHv9R-PG-A0 Źle się działo na ziemiach Górnika. Jamniki, które początkowo miały być zbawieniem i zażegnały strajk, mnożyły się gorzej niż króliki. Szczególnie płodna okazała się odmiana szorstkowłosa. Przez to sytuacja w Imperium stała się delikatnie mówiąc nieciekawa. Handel praktycznie zamarł przez dziwne "promocje." Właściwie do każdego produktu dodawano już jamnika gratis. Szedłeś po tuzin bułek - wracałeś z tuzinem jamników. Jeszcze dziwniej wyglądały napady. Nocami, w ciemnych zau…
-
youtu.be/2gONxaO72Qo Noc mijała spokojnie. Jak zwykle sondy VETOrian krążyły niczym ćmy wokół ziem Górnika szukając luk w obronie ale systemy maskujące działały sprawnie. Nagle nad ranem rozległy się pojedyncze skomlenia w okolicy, które z minuty na minutę przybierały na sile zamieniając się w mieszaninę pisków, skamleń i wycia. Co do diaska - zaklął wzywając sługę. Po dłuższej chwili ten wpadł do komnaty Panie... Panie... Jamniki.... - zdołał wyszeptać zdyszany. Co z nimi ? Wykrztuś to wreszcie…
-
youtu.be/25LeHqGZ26g Górnik nie mógł zasnąć. Przekręcał się z boku na bok aż w końcu postanowił sięgnąć po stare i sprawdzone, aczkolwiek drastyczne sposoby. Czas policzyć barany- mrukną i włączył HOLONET na obrady Galaktycznego Parlamentu. I to był największy błąd jaki popełnił tego wieczoru. Nikt nam nie wmówi że okrągłe jest okrągłe a kwadratowe jest kwadratowe -grzmiał z mównicy jakiś człek . Obiecuję ,że jak tylko zdobędziemy władzę absolutną wynagrodzenia wszystkich robotników będą po pros…
-
youtu.be/QsEIPOX2GYI?list=PLaUiU63Z0xpBd-2DNo1tydJuhm2P1zTnv Znalezione pośród międzygalaktycznych sucharów... Co robi Górnik gdy chce zyskać trochę wody ? WYRZYNA ręcznik... Dnia 02-09-2019 16:59:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Death of Rats ________________________________________________ Mały transporter 420.000 Krążownik 47.677 Pancernik 90.000 _________________________________________ Obrońca mr towel [PIWKO] ________________________________________________ Mały transport…
-
youtu.be/V_rgOau603I Jeśli nie chcesz mojej zguby rsarelo kup mi luby !!! Rzecze do górnika żona - i znów głowa jest strapiona. Skąd ci moja ukochana rsarelo wezmę z rana ? To nie moje jest zmartwienie, spełnij mężu me życzenie Bo inaczej się przekonasz jak się złościć może żona. A więc górnik zatrwożony szybko w kosmos śle swe drony Niech przeczeszą kosmos cały byle puste nie wracały Bo gorszego nic na świecie niźli podpaść swej kobiecie.. Dnia 29-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały si…
-
youtu.be/4rglfO9oTMI?list=PLaUiU63Z0xpBVSP88KsVHmDI3QqVKJvvA Górnik miał problem. W kopalniach wrzało. Związki Zawodowe kolejny raz podburzały pracowników do strajku. Dlatego też, w Wielkiej Sztolni doszło do spotkania z ich przedstawicielami . Żądamy poprawy warunków pracy - grzmiał Przewodniczący. Ale czego wy jeszcze chcecie- spytał zdziwiony Górnik. Macie 13-ki, 14-ki a nawet 15-ki, trzymiesięczne urlopy, bezpłatną opiekę medyczną i prawną ,opłacane wakacje dla rodzin - wyliczał. Związkowcy …
-
Gwarek wciąż nie mógł otrząsnąć się ze zdziwienia, iż takie skarby można znaleźć opuszczone w Galaktyce, gdy jego sondy przyniosły informacje o kolejnym opuszczonym konwoju. Wziął więc dospawał do ciężkich kombajnów górniczych silniki nadprzestrzenne, do koparko ładowarek - impulsowe i ruszył szukać szczęścia kosmosie... youtu.be/rxZG5PCoa4s Dnia 15-08-2019 20:32:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Death of Rats ________________________________________________ Pancernik 8.888 ____…
-
KU CHWALE.... aj sorki to nie ta bajka. Pomimo że kopalnie pracowały na pełnych obrotach wciąż wydawało się, iż zebranie odpowiednich środków na ich rozwój trwa wieczność. Dla tego też sondy górnicze przeszukiwały przestrzeń w poszukiwaniu cennych surowców (niekoniecznie w stanie surowym). W pewnym momencie ciśnienie górnika podskoczyło na widok tysięcy transporterów pełnych, kryształu, deuteru oraz metalu. Szybkie skany po okolicy .Wyglądało na to iż flota została porzucona - nie wiadomo czy w …