Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 193.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ludziki z NC zwykli pisywać wierszyki. Cóż. Na Zagadrze honorowaliśmy akcje medalami. Czas przenieść tę tradycję na Taurusa. A za to, co tutaj się stało, wprowadzam nowe odznaczenie. Karny... sami wiecie co. I Ty, Sergiej, wiesz za co. Ciesz się, że nowe odznaczenie nie będzie nazwane od Twojego imienia. [ciach] przyznany za oddanie przeciwnikowi surowców - i to bez wazeliny. Moderator Neferet:Wulgarny obrazek i podpis
-
Riphagen [N C] vs. BlackLatteCoffee [Amigos] & EL_Diablo [Amigos] & KAyto [C E] & ichor [NPS] & gremlinek [SPZ] ~ 142163.04% TOP 1 ACS OBRONA
dr MD - - Starcia Taurus
PostŚwięte słowa, Usagi. Można rozumieć zarzuty NC, ale nie miało to znaczenia w walce. Szczere gratulacje, personalnie szczególnie dla naszego misia z CE. 33 miliardy straty po stronie atakującego... jedno niedopilnowanie o wartości właściwie całej mojej dotychczasowej gry, bo mam ledwie 31 mln punktów. Robi wrażenie, zatrzęsło uniwersum. Raz jeszcze chapeau bas kooperacji oraz szybkiej odbudowy atakującemu.
-
Matt GZ [N C] & Riphagen [N C] & ociec Test [N C] & Pinkie Pie [N C] vs. gremlinek [SPZ] ~ 113871.24% - TOP 1 ACS
dr MD - - Starcia Taurus
PostJeszcze przed 3 w nocy widziałem spadek Gremlinka o prawie 200 miejsc we flocie. Szkoda, że przez zaspanie, jak już wcześniej pisano. Ale za to obrońca fakt ataku przyjął pięknie, szybkiej odbudowy. Dla atakujących zaś gratulacje - przewiesili wyżej poprzeczkę na kawał czasu.