Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 193.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Powiem szczerze, że przyćmiło to poprzednie odznaczenia. Łupnęło konkretnie. Gratulacje - czysty wlot i potężny zysk, więc masz się z czego cieszyć. Natomiast sojusznikowi nie poddawania się, szybkiej odbudowy oraz większego pilnowania się na przyszłość. Ostatnie to już odgórny rozkaz, nie życzenia. Mam nadzieję, że kolejny medal będzie już za jakieś ładne latanko, może niszczenie GSów. Tymczasem... Tadaaam: mecozpnj.png KΛRNY MΞDΛL ΠΛJSTΛRSZΞGΘ ZΛWΘDU ŚWIΛTΛ Nadany 4 lutego 2019 roku za oddanie…
-
KAyto [C E] & Lukos [N C] & Franki [C E] & Fundatoros_Cytrynkos [OGN] vs. dragon ~ 11378.29%
dr MD - - Starcia Taurus
PostCo tam zysk, jak to starcie ma wysokie walory edukacyjne. Kolejna osoba nauczona, że beton nie lata, a do tego łatwo z nim utonąć. Piękna współpraca, oby tak dalej. Gratulacje i udanych lotów, obrońca niech się odbudowuje i ciuła surowce na coś innego, niż kolejne wyrzutnie.
-
Eh. No fajnie było pożartować z różowiutkim medalem, ale niespecjalnie podoba mi się dopisywanie kolejnego nicku do listy go noszących. Zaraz jakiś moderator zarzuci mi spam tą grafiką. Gratulacje dla agresora - widzę, że się rozkręcił po ostatnim pstryczku w nos. Zybie szybkiej odbudowy tego, czego dok nie uratuje. A także ostrożności i nie podłamywania się. mecozpnj.png KΛRNY MΞDΛL ΠΛJSTΛRSZΞGΘ ZΛWΘDU ŚWIΛTΛ Nadany 23 stycznia 2019 roku za oddanie przeciwnikowi siebie, surowców oraz swojej flo…
-
Czary na tym uni? Oj rzeczywiście magia. Wykręciłeś niemały zysk, gratulacje. Kaziu, ja to tylko tu zostawię...Wykastrowany karniak. Ostatni ponoć był anatomicznie zbyt poprawy. mecozpnj.png KΛRNY MΞDΛL ΠΛJSTΛRSZΞGΘ ZΛWΘDU ŚWIΛTΛ Nadany 21 stycznia 2019 roku za oddanie przeciwnikowi siebie, surowców oraz swojej floty - i to bez wazeliny.
-
Wówczas jeden z nich, Kajfasz, zięć Annasza syna Setiego, później karnie zastąpiony szwagrem jego Jonatanem, syna Annasza syna Setiego, który w na początku owego roku nie dopilnował swego przybytku, floty liczącej siedem tysięcy siedemset czterdzieści jeden jednostek, wyszedł rankiem spod kołdry ciepłej; spojrzał na to, co zostało mu uczynione i rzekł: [ciach]. A oprawca jego, którego rodowód zagubiono między beczkami trunków, lamą się okazał i aż dziesięć okrętów pancernych, spośród dziesięciu …