Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Kayto to ja chyba będę musiał sprezentować ze 100 mln paliwka, bo przepalił nieprzebrane jego ilości. Ciężko tu coś napisać, Lukos podsumował to najlepiej: banda złego na jednego. Ale cieszę się, że w tej bandzie i nasz gałgan się znalazł. Nawet dwa, pancerne sondy never forgetti. Obrońcy szybkiej odbudowy, większej ostrożności, a agresorom... kolejnych sukcesów. Nie tylko dużych zysków, lecz po prostu dobrej zabawy.
@Ramzes_x 10 mln dexu dziennie za dzierżawę! mecozpnj.png WYDZIΞRŻAWIΘΠY KΛRNY MΞDΛL ΠΛJSTΛRSZΞGΘ ZΛWΘDU ŚWIΛTΛ Nadany Mnichowi i srogo opłacony 24 marca 2019 roku, za jeszcze bardziej srogie przypłacenie gapiostwa, zwieńczone oddaniem siebie, surowców i floty. Koordynaty planety-matki znacie.
Ojojoj, dzwon był widzę. W dodatku z jakim zyskiem. Gratulacje, Lukos. A Obrońcy szybkiej odbudowy, w której - pozwolę sobie dodać - urlop nie pomoże. Zdejmuj go więc i rozkręcaj kopalnie, statki spawaj, będzie dobrze.
Stoeff to chyba dawno strzała nie dostał. Życzyłbym szybkiej odbudowy, ale straty dla eko są tak marginalne, że można byłoby ich nie zauważyć. Niemniej graty Ziemniaczku.
Kilka razy czytałem procent myśląc, że Ci się piątka raz za dużo kliknęła. A tu rzeczywiście w dziesiątki tysięcy poszedł, starty bez mała 14 miliardów... Wielkie gratulacje, Kartofelku. "Złom pod dom" na nowym poziomie, coś pięknego! A Kawka może i zawraca lewą ręką flotę w 6 sekund. Ale późno było, może czym innym ta ręka zajęta była... no i masz babo placek latte. Agresorowi szybkiej odbudowy, Kartofelkowi udanego przetapiania na kolejne latajki.
A ja też często bywam na celowniku - chyba, że to rutynowe skany - lecz jednak serdecznie pogratuluję. Nie wiem, zaklaszczę na stojąco przed laptopem. Wlot niesamowity. Widzisz, byłbyś w CE to byś medal dostał, a tak to cóż... Boberku, dok odkuje część, resztę odbuduj i lataj. Nie ma co się łamać, przy aktualnej prędkości Taurusa flota wróci szybciej niż Ci smutek i żal minie.
Prukfa się nauczył pakować ludzi w recki na skalę stejków, lada chwila zacznie procenty ładne wykręcać i celów zabraknie. Graty, obrońcy szybkiej odbudowy, trzon floty to raczej nie był.