Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Pięknie, Kartofelku, będzie co przetapiać i spawać na kolejne latajki. A obrońcy szybkiej odbudowy. I niech mu to wiosenne słonko na pocieszenie świeci.
Frankuś... Bo ja nie nadążę pisać w Twoich tematach. Piękny zysk, astro będzie lada chwila. Obrońcy natomiast jak najszybszej odbudowy. Trochę latajek spadło, ale dok z pewnością pomoże.
Cały czas byłem grzeczny i mnie zajączek tak nie obdarował. Ale graty, Franki. Który to już stejk w krótkim czasie - i to z jakim zyskiem przy braku strat. Gratulacje! A obrońcy szybkiej odbudowy.
Oj drogo Suipaka wyszły korepetycje z nauki, że beton nie lata i nie ma takiego, na którego się w końcu młot nie znajdzie. Graty wlotu oraz zysku, a obrońcy szybkiej odbudowy - ale w kopalniach jakichś czy flocie, które będą na siebie zarabiać, a nie znów w obronie.
Łoooo, takiego gałganienia to się po Gremlinku chyba nie spodziewaliśmy. Co za zysk. Wielkie gratulacje i oczywiście szybkiej odbudowy naszemu aniołowi. Z jednej strony taki błąd może bardzo zaboleć, ale z drugiej... to tylko gra, w dodatku teraz z dokiem dla osłody. Czekamy więc na ripostę, a nie tylko powrót do służby.
Miło mi, że zostałem wspomniany. Skoro OGame nie będzie Ci pożerać kolejnych godzin czy snu, to oby zyskany czas dawał jak najwięcej radości, zwłaszcza z rodziną. Po prostu, wszystkiego dobrego.
@elBlackened, nie ma co się łamać i siedzieć na urlopie. Szybkiej odbudowy oraz iskry i zacięcia do dalszej gry. Somsiadowi zaś gratulacji. Dawno nie widziałem latającego Feniksa.
Pomyśleć, że tuż obok Feniksa dziś na 2h zaspałem z odbiorem stacjonuj... Graty, Franki, bo zysk naprawdę imponujący, oby tak dalej. Obrońcy z kolei szybkiego odkucia floty oraz zapamiętania: beton nie lata i nie ucieka.