Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 193.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A ja napiszę, że właśnie i gratulacje Frankiemu i szybkiej odbudowy dla MM. Taka już rola flociarza, by szukał stojących flot i na nie leciał. Taka zaś rola ekowca, by ich pilnował. Kopalni przecież franki mu nie zburzył. Poza tym, przy eko x7 taka flota to drobnica. Dok częściowo odkuje, reszta to ledwie chwila i po bólu.
-
Bardzo ładna reakcja obrońcy. No i tutaj nie potrzeba narady z sojuszem. Graj dalej i baw się dobrze - a czy ze wzlotami czy upadkami, to już sprawa wtórna. Choć życzę jak najszybszej odbudowy oraz mniej wpadek w przyszłości. Jedni mówią "cześć jestem Marek", inni wyciągają wizytówkę, a waść po ułańsku wjechał z buta w topkę. Gratulacje dla agresora - i witamy na Taurusie.
-
Oskarżać gracza o push pod raportem, w którym zainkasował 2,5 miliarda w surowcach... Dziki, idź Ty się przejdź albo zjedz popularny batonik, bo gwiazdorzysz. Tu się należą najszczersze gratulacje, a nie wymachiwanie piąstką i trajkotanie czegoś o koncie, na które Kayto czasami poleci... jak na dziesiątki innych kont - taka rola flociarza.
-
Zastanawia mnie jedynie, co ma na celu to ciągłe prowokowanie CE. Mam wrażenie, że choćbyśmy się zrzucili na jakiś dom dziecka to powiedziałbyś, że robimy to po to, by później wpaść tam w kominiarkach i się pushować. Spuść nieco z tonu, bo ani to śmieszne, ani nikogo nie rozwija. Samego wlotu - gratulacje, lecz na przyszłość większego dopilnowania złomu, bo bilans chyba wcale nie jest tak korzystny, jak pokazałeś.
-
gremlinek [SPZ] & BlackLatteCoffee [Amigos] & Kartofel [C E] vs. dziki nastolatek [N C] & LaMka [N C] & OYD [N C] ~ 241.550.6% top1 ACS
dr MD - - Starcia Taurus
PostAle emocje, te pościgi i wybuchy. Niemniej, wiele na temat tego słownego boksowania się powiedziano. Nie ma sensu, tytuł działu został stworzony właśnie dla takich raportów. Nie każde starcie musi zakończyć się zwycięstwem - lecz z tytanizmem nie da się polemizować. Gratulacje właściwie dla obu stron, bo każdy odniósł swoje sukcesy w całej tej akcji. Oczywiście jak najszybszej odbudowy - zwłaszcza naszemu Ziemniaczkowi. ...a skoro o nim mowa. Wiecie, że w CE jest też medal na TOP1 ACS? I to w do…
-
ACS gzylu [FenikS] & to ja [FenikS] & Boski Wiatr [FenikS] & dell1983 [FenikS] vs. Fazi ~ 2903.36%
dr MD - - Starcia Taurus
PostWidzicie. W CE byłby za to medal, a tak to cóż... Gratulacje panowie. Piękna akcja i nauka, że beton nie lata, a jedynie kusi ambicje. Jak widać, Zagadra dalej pokazuje pazurka.