Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 193.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 1 ACS - Marsic [FenikS] & dell1983 [FenikS] & to ja [FenikS] & Franki [C E] & Kartofel [C E] vs. LaMka [N C] ~ 249 589,73%
dr MD - - Starcia Taurus
PostJakbym nie czytał to w sumie na styk to wyszło. Napięcie do ostatnich chwil. Ale ogromne gratulacje, bo to jednak TOP1 ACS (i zarwane nocki), a także po prostu całkiem sprawna oraz szybka odpowiedź na ostatnie łobuzowanie Lamki. Obrońcy oczywiście szybkiej odbudowy - choć patrząc się na to, że robił co mógł i na procent doku, raczej długo to nie zajmie. Edita przeczytałem, ukłony za postawę. Poza tym, TOP1 oznacza tradycyjny achievment w Conquerors and Explorers. Najlepsze medale tylko u nas. Me…
-
Niuch niuch. Czujecie to? To chyba medal. Na szczęście nie muszę tego konkretnego często nadawać, ale i tak wolałbym tego nie robić, Ty lamo Ty. Odkuwaj się szybko. A agresorowi gratulacje, bo zasłużone mimo wszystko. 1jHnwmQ.png KΛRNY MΞDΛL ΠΛJSTΛRSZΞGΘZΛWΘDU ŚWIΛTΛ Nadany za oddanie przeciwnikowi surowców oraz własnej floty - i to bez wazeliny (agresor: Ruch ChoRzow).
-
Takie piękne starcie, takie łupnięcie i zysk, a wszystko jak zawsze popsute przez dziecinne pyskowanie. I ciekawe czemu nie dziwi mnie autor pierwszego ciachniętego posta. Eh. Szybkiej odbudowy Happyemu, a agresorowi serdeczne gratulacje. Kiedyś NC się nagadało na nasz temat, a teraz sojusze znów zaczynają przypominać rozkład sił z Zagadry. Będzie zabawa.
-
gremlinek [SPZ] & Kartofel [C E] & BlackLatteCoffee [Amigos] vs. Matt GZ [N C] ~ 122433.48% TOP 4 ACS
dr MD - - Starcia Taurus
PostWszystkiego dobrego, Matt. Chwali się takie podejście. Przy czym jakbyś zmienił zdanie to szybkiej odbudowy. Natomiast agresorom wielkie gratulacje. Szkoda, że grafik był tak napięty, bo jeszcze niszczarki by wpadły i naszego Kajtusia nie trzeba byłoby po główce głaskać. On do bitki pierwszy.
-
KAyto [C E] & dell1983 [FenikS] & gremlinek [SPZ] & to ja [FenikS] & Kartofel [C E] vs. GRACZ [N C] ~ 28401.23%
dr MD - - Starcia Taurus
PostA wiecie co MDusie mają na takie okazje? Otóż medal! Taki szczególny, przewidziany za loty wymierzone wyłącznie w gwiazdy śmierci, a nie zrzucanie ich przy okazji czegoś innego. Co więcej, oba misie z CE już takowy posiadają, więc wskakują im krokiewki, a pozostałym odznaczenia wydzierżawiamy. Gratulacje agresorom i SZO obrońcy! * KAyto * Kartofel * dell 1983, gremlinek, to ja * k2uaNjP.png MΞDΛL PŁΛCZĄCΞGΘ SITHΛ [II STΘPNIΛ] 21 lipca 2019 Za wytrwałość w tłuczeniu NCków oraz zniszczenie 899 gwi…
-
to ja [FenikS] & BlackLatteCoffee [Amigos] & gremlinek [SPZ] & dell1983 [FenikS] & Kartofel [C E] vs. Thanos ~ 174501.3%
dr MD - - Starcia Taurus
PostKto by się spodziewał... A takie ładne konto było. Drogie, amerykańskie.
-
to ja [FenikS] & BlackLatteCoffee [Amigos] & gremlinek [SPZ] & dell1983 [FenikS] & Kartofel [C E] vs. Thanos ~ 174501.3%
dr MD - - Starcia Taurus
PostTak, czytałem i uznaję ten drugi raport. Dlatego wyraźnie zwracałem się do obrońcy o brak czegokolwiek - skoro już się wyrwał do pierwszeństwa publikacji, to czemu ani me, ani be?
-
dr MD - - Starcia Taurus
PostWielkie gratulacje dla agresorów, bo łupnęło niesamowicie. Szkoda, że nie ma opisu akcji ze strony obrońcy, skoro raport został wrzucony przez niego. Czyżby fakt wklejenia RW był czysto honorowy, a brak informacji wynikał z goryczy? Czy wstyd się przyznać do zbytniej pewności siebie? Co by nie mówić o powodach, a nie chciałbym rozsądzać - do takich starć powstał ten dział. Bo dobrze widzę, #2 ACS? Obrońcy chęci do gry rzecz jasna. W oskarżyciela o kupno bym się nie bawił, choć co nie co o warunk…