Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 193.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
BlackLatteCoffee [FenikS] & dell1983 [FenikS] vs. Fourier [OGN] ~ 66.693 ,096 %
dr MD - - Starcia Taurus
PostNie na co dzień widuje się tutaj takie liczby i z pewnością nie było to nic, czego można się było spodziewać. Wielkie gratulacje dla agresorów wyhaczenia tego złamania rutyny. A Fourierowi to chyba po prostu przytula na pocieszenie. Rzeczywiście trzeba mieć pecha, by przy rzadkich skanach od tego duetu akurat wstrzelić się w nie niewysłaniem FSa. Szybkiej odbudowy i takiego nie za długiego tego urlopu. Bo jeszcze Ci się zupełnie stateczki odwidzą. Ale w CE to byś medal miał za to. Łoooo, na pozł…
-
Agresorowi już gratulowałem, zrobię to jeszcze raz. Długo się na mnie czajono, aż tu mnie złapał na tym, jak się wziąłem za naprawianie klamki. Brawo, niech surka służy. Ciekaw jestem co GO odpisze na bug w wiadomej nam sprawie, to może choć odrobinę mniejsza będzie moja strata. Niemniej, próg 1,5 mld przekroczony. A to może oznaczać tylko jedno: DwmbaEl.png
-
Koval [FenikS] & dzikaprukfa [C E] & KAyto [C E] & Franki [C E] & Dedness [TTG] vs. wiktor26 [S P] ~ 6356.08%
dr MD - - Starcia Taurus
PostGratulacje, drużyno pierścienia. Jest zysk i całkiem niezły procent. Choć szczególne uznanie chciałbym skierować do dzikiejprukfy. Nikt chyba tu nie powiedział, że chłopak w dwa dni wystrzelił ponad 5500 rakiet międzyplanetarnych. Trump nie nadążałby wysyłać gróźb na Twitterze za takie coś. Z tego powodu narysowałem coś na tę okazję: 6pVmFmb.png MΞDΛL MΛŁΞGΘ KIMΛ 28 października 2019 Nadany za spowodowanie znacznych strat w obronie przeciwnika przez niezłomne oraz skuteczne ataki z użyciem rakie…
-
Fajnie było dorzucić parę RMP. Nie spodziewałem się, że ten lot da aż taki zysk, przede wszystkim zabawa przy nim była. Gratulacje, Frytek! Obrońcy zaś szybkiej odbudowy, ale może przez wydanie surki na kopalnie. Peu99gf.png MΞDΛL PΘGRΘMCY BΞTΘΠU 29 września 2019 Nadany za wyspecjalizowany lot przeciwbunkrowy o znacznych walorach edukacyjnych dla obrońcy: "lekcja pierwsza: beton nie ucieknie"