Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-193 z 193.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sangreal [C E] & Kartofel [C E] & KAyto [C E] vs. to ja [FenikS] ~ 39086.75%
dr MD - - Starcia Zagadra
PostGratulacje należą się w pełni, wlot piękny, a ilość strat po stronie obrońcy przyprawia o zimny pot. Ponad 10 miliardów... Przyjęło się jednak w CE, że na pamiątkę tego rodzaju wydarzeń rysuje się u nas pewne graficzki. Zatem 24 września, powyższej trójce nadaje się poniższe odznaczenie: NuHSCnz.png MΞDΛL ΠΘWΞJ ΞRY za stoczenie największej bitwy łączonej na uniwersum oraz zniszczenie dotychczas najpotężniejszej floty przeciwnika (ACS: Kartofel, KAyto, Sangreal).
-
Obrońcy piwo i chustkę na otarcie łez, a naszym chłopakom paliwo i po medalu. Ostatnia odznaczenie "płaczącego Sitha" było przyznane za czasów nieszczęsnego A.O.A., które rozpoczęło niewypowiedzianą wojnę i dość szybko skapitulowało. A tu proszę, piękny wlot. Szczere gratulacje. * vI4h6zF.png * afb07f61-ea6d-4aeb-99fe-b7c0fbfd19d1IZs7Uhf.png * Kartofel * KAyto
-
No ponowię gratulacje i tutaj, bo to chyba pierwszy wlot we mnie od około 4 lat. Fakt, zebrałem całe PZ i dok odbuduje mi mnóstwo statków, więc podliczając nadrobienie paru straconych DT, jestem kilka dni wydobycia w plecy. Za to dobrze się bawiłem produkując na szybko nowe recyklery, żeby wywiosłować surowce do siebie. No i w sumie Boski przerzedził mi głownie złom z ekspedycji (co i tak robię samodzielnie u handlarza raz na jakiś czas) więc się cieszę. Powodzenia na przyszłe loty. A wy, drogie…
-
Orisai [A O A] vs. CHINESE [C E] & KAyto [C E] & OutOfTouch [C E] 8707.65%
PostRosa, właśnie ubolewamy nad tym faktem - operatorzy zablokowali naszemu sojuszowi taaaakie cele. Cóż. Odbudowa tych gwiazdek chyba nie pójdzie tak szybko, jak to zakładał(li). Może mamy tutaj cud jednej osoby w kilku osobach? Ostatni taki wyczyn doczekał się niezłej grupy wielbicieli z guru w Watykanie, więc widzę potencjał.
-
Orisai [A O A] vs. CHINESE [C E] & KAyto [C E] & OutOfTouch [C E] 8707.65%
PostJako zarządca interesu zwanego Conquerors and Explorers, z dumą serdecznie gratuluję KAyto, OutOfTouch oraz CHINESE opisanej powyżej akcji. Jednocześnie mam przyjemność oświadczyć, że 6 grudnia powyższej trójce nadany został: msyggbfb.png MΞDΛL PŁΛCZĄCEGΘ SITHΛ za wytrwałość oraz osiągnięcia w walce z A.O.A., zwieńczone zniszczeniem 240 gwiazd śmierci w jednej, wzorowo zorganizowanej bitwie (ACS: CHINESE, KAyto, OutOfTouch).