Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 121.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Co tu dużo gadać masa błędów agresorow spowodowała powstanie tego st Dzięki Marcel za pomoc równy z ciebie gość Duma nie pozwoliła pogratulować ale ja wam życzę szybkiej odbudowy i dziękuję za prezent Dnia 26-12-2019 21:56:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Truskawkowyy [IMO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 596 Ciężki myśliwiec 66 Krążownik 13 Okręt wojenny 13 Pancernik 12 _________________________________________ Agresor Pinkie Pie [IMO] ________…
-
Wesołych świąt dziamdziaki Dnia 26-12-2019 07:41:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 57 Mały transporter 182 Krążownik 72 _________________________________________ Obrońca Stadtholder Icarus ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 15 Krążownik 51 Recykler 6 Sonda szpiegowska 7 Satelita słoneczny 30 Wyrzutnia rakiet 35 Lekkie działo laserowe 11 Ciężkie działo…
-
Witam po dłuższej przerwie od ogame Pozdrawiamy wszystkich Dnia 25-12-2019 10:37:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Czar Jupiter ________________________________________________ Lekki myśliwiec 23 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 25 Duży transporter 27 _________________________________________ Agresor Senator Probe ________________________________________________ Mały transporter 126 Ciężki myśliwiec 58 Krążownik 62 _________________________________________ Obrońca Master [Emeryci] _…
-
Cytat od Gethauz: „Szczerze ? Wczoraj patrzę konto ściągnęło urlop, i pierwsze co mi przyszło do głowy, ciekawe ile wytrwa bez złoma. Daje tydzień. Poobserwuje, może ja chapnę. Kurde, mój błąd. Rano miałem poskanować, ale najpierw transport sury zrobiłem. No to coś poskanuje aaaa jeszcze ten Marecki, szukam w gali, patrze w reckach, no Jezus Maryja kurde... tak szybko !? Ja nie wiem alkoholizm czy co... wam ” szczerze ? było by łatwiej gdybym wiedział kto ty w ogole jestes jakbym sciagnał wczora…
-
Gratulacje Strasznik widze sie rozkręcasz a miałeś mnie pod nosem najtowi standardowo zycze zeby zapchał recki czyjes (może kiedys moje) obrońcy szo to tylko zwykłe kwadraciki bawmy sie dalej
-
Cytat od MiśHaribo: „Gratulacje pięknego wlotu pazernosc alkoholowa zrobiła swoje "jeszcze jedna flaszka jeszcze jedna" jedyne co mogę powiedzieć to dobrze że padłem z waszej ręki a nie naszego top łan bo mu się nie należy i chuy A co odejście nie no pochopna decyzja zła mnie odbuduje i będzie git ” czekamy dziadu na ciebie
-
Szkoda Nyguska kto bedzie tera ze mnie kpił 1 gong i koniec... szkoda graty agresorowi ładna demolka Nygusku WRACAJJJJJJ !!!!!
-
gratulowałem na grze i tutaj to zrobie rzecz jasna w koncu mam top 1 solo w sumie mamy na bułe Bunny kto zna to wie że mam olewke na tą gre gram dla siebie no i dla swojego super sojka który zawsze raczy mnie ubawem po kolejnej porażce nie zamierzam rezygnować oczywiscie sie odbuduje jak mam kończyć to na urlopie z flotą top 20 dziękuje za miłe słowa pełen szacunek dla was Panowie odpoczne chwile i wracam do złomowania miałem tego urlopu jeszcze nie ściągać a tak mi ładnie w nocy szlo żal wielki…
-
Kolega zaspal zdrowo fsa na stacje z braku czasu wpadlem do niego ponad minute po nim ;d o reckach juz nie wspomne I kiedy juz mialem go dobijac to odpalil urlop Szo obroncy Pozdrowienia dla mich lamkoff z sojuszu I buddy Pozdrawiam tez wszystkich ktorych zezlomowalem I mnie zezlomowali To moje pierwsze st ktore lapie sie do mojego progu Tak latwo sie mnie stad nie pozbedziecie Dnia 27-01-2019 06:16:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dedmen [LHiP] ________________________________…
-
[Top2ACS] part 2 feat najt ziuteklol2019 [T R] & Zlatan [NuN] vs. nightm4r3 [WIAARA] ~ 1958.19%
PostGaty Ziuteeeeeeekk !!! przyjemnością jest to czytać żal wielki że sam nie leciałem okazji nie zbraknie [ciach] jeszcze nie raz padnie Wspaniała robota Panowie Moderator Miikuu:obraza
-
[ciach] Co do starcia zawsze gratuluje nie raz zartuje z ludzmi ktorzy mnie zezlomuja moze I jestem lama co ma ze sto stekow zezlomowanych swoich flot ale mam I z tysiac zrobionych stekow I nawet nie mam potrzeby sie tym chwalic Agresorowi jeszcze raz gratulacje prawie odebralem tego fsa ;d Flotka sie odbudowuje jest milo I do nastepnego Moze jakies zaklady kto bedzie nastepny ? Moderator Miikuu:obraza, prowokacja, offtop
-
próby moonowe
MareckiGWA - - DiD Dorado
Postchetnie wymienie proby MareckiGWA