Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 121.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• [ciach] Szo A obrońca długo tu pewnie nie pogra //offtop //Miikuu

• Cytat od Kiki2: „9,5kk mety 19kk krychy i 7,6kk deu wychodzi ze zarobiłes 14kk metalu 20kk krychy i straciłes ponad 6,5kk deu, to juz bym wolał ekspy puscic w tą noc a nie meczyc sie na typie po 10kk metalu i krychy bo tak wyjdzie po cenie deu za reszte surowca jakbys chciał wyjsc na 0 z deu ” Dex z expedycji czyli darmowy. Expedycje latają 24h złomuje bo lubię nie z biedy. Jakbym chciał to bym leciał i bez zysku bo to lubię Dziekuje za wycenę poczciwy człowieku

• I co oszukujesz że nic nie możesz znaleźć codziennie coś ładnego wklejasz Gratki i top na zabaweczki dalej Szo obroncy

• To już drugie spotkanie z obrońca i chociaż szybko się odbudowal to niewiele nauczył Przebieg akcji prawie identyczny jak poprzednio z tym że lot był bardzo spokojny 30-40 min przed reckami obrońca się standardowo zalogował i zaczął wiosłować swój złom szczęście że ja się uczę na błędach i go trochę dooralem Prawie pyklo 4 cyfry Marcel co za pech Obrońcy oczywiście jak najszybszej odbudowy Pozdrawiam. Dnia 11-01-2020 03:22:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________…

• Od zysku trzeba odjąć skromne 760 rakietek Bombardowanie trwało ponad godzinę bunkier na ponad 70kk poszedł prawie cały w piach jako że obrońca nie dostał bana to chyba mogę go zacytować bo wydaje się że to co napisał jest ok... [ciach] Mała dygresja Czy ja mam czekać aż szanowny Pan bunkrownik wyśpi się i raczy przenieść swoją flotę na moona gdzie pod swoim czujnym okiem będzie patrzył jak go złomuje? Panowie i Panie szanujmy się jesteśmy tylko ludźmi... Wczoraj po całonocnej (śmiesznej) akcji …

• Nie odebrać stacji? Czysta amatorka ale nick się zgadza Graty i nie zerkaj tak często do mnie Szo obroncy

• Witam ponownie Dla odmiany zmieniłem galę pusto tam strasznie ale ja zawsze coś znajdę Co do obrońcy znów jakieś dziwne akcje to mu się na matce paliło to na koloni potem surowce mu znikały ale twardo leciałem odziwo wyszło No i znów obrońca zalogował się zbyt szybko i zaczął wiosłować żałuję że nie dofarmilem ale flota trochę się podzieliła i nie miałem jak Zysk jest więc plakac nie będę Szo obroncy Pozdrawiam. Dnia 08-01-2020 06:20:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Pro…

• Zysk miodzio ładna flota prawie na czysto Kozak starcie

• Ładny wlocik gratulacje Badi widzę nie śpi tylko kradnie ahh ten metal tak pożądany surowiec!!!

• Hahaha mój ulubiony surowiec metal No na pociechę zawsze coś Top na magazyny Obrońcy Szo dużo nie stracił

• Z głupia sobie patrzyłem na fale bo mi się nudziło i znalazł się ładny cel problem w tym że wypatrzylem go na 1h18min przed dlotem na planetę Nie stawiałem że coś zbiorę a jednak jest na waciki Obrońca bardzo sympatyczny to niech ma na odbudowę Szczere Szo Pozdrawiam. Dnia 07-01-2020 11:41:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________________________________________________ Krążownik 933 Okręt wojenny 650 Mały transporter 2.000 Pancernik 170 __________________________…

• Skąd ty mosz tyle tych kr Flota piękna procenty też walisz ładne gratki i powodzenia dalej Szo obroncy

• Lot NA kacu zawsze wejdzie nawet z bombowcami Skanik - lot-bum Obrońcy Szo Pozdro dla wszystkich Dnia 06-01-2020 05:30:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________________________________________________ Bombowiec 180 Okręt wojenny 733 Pancernik 140 Lekki myśliwiec 2.362 Ciężki myśliwiec 613 Pathfinder 304 Krążownik 610 Mały transporter 3.672 Sonda szpiegowska 7.500 _________________________________________ Obrońca Moal [VVV] _________________________________________…

• Takie tam stare z braku laku polecialem Dodam tylko że obrońca się zalogował i wysłał cześć floty na expedycje resztę zostawiając Pozdro dla wszystkich Szo obrońcy 87 Dnia 04-01-2020 06:13:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 598 Mały transporter 2.000 Okręt wojenny 552 Pancernik 77 Krążownik 521 _________________________________________ Obrońca Viceregent Rover _________________________________________…

• W końcu coś mocniejszego graty i zwolnij trochę bo nie wyrobia obrońcy z odbudowa Szo obroncy

• Też byś je kupił Graty starcia szkoda złomu ale takie życie Szo obrońcy to może 2x sobie odbiorą agresorzy

• Samo starcie porażka cud że wyszedłem z zyskiem Podstawowe błędy alkohol narkotyki brak zainteresowania zero chęci To co tu zrobiłem przerosła mnie po całej Lini nawet nie patrzyłem na falange dopiero na 15min przed dlotem zobaczyłem że jestem na końcu łańcucha pokarmowego jego expedycji bo planowany lot był na 19kk floty skończyło się to ładnym roxpiertol3m ale nie żałuję bo recki chociaż dosłane później zebrały większość trochę zieloni ukradli ale to tylko metal Pozdro dla ziomkow Dnia 02-01-2…

• No masakra z tymi % a jakie floty Graty Panowie zacne perdolniecie!!! Szo dla obrońcy

• Stało 48h to już z przyzwoitości polecialem w nocy Zabawne jest to że obrońca jak szedł spać to expedycje wysyłał na dłuższy (kilka godzin) lot A flota sobie stała pod nosem topek... Z dedykacją dla Marcela za dwa moony A i dla sąsiada Mastera za to że mnie tak dzielnie pilnuje (ciekawe czemu ) Kupię Kris za metal cena nie gra roli Dnia 01-01-2020 03:02:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________________________________________________ Lekki myśliwiec 820 Ciężki myś…

• W nocy nie wyszło to zakrecilem się z rana Pozdro dla wszystkich Dnia 28-12-2019 07:20:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________________________________________________ Krążownik 172 _________________________________________ Obrońca Holon [WOWWW] ________________________________________________ Mały transporter 84 Duży transporter 164 Lekki myśliwiec 21 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 3 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 57 Sonda szpiegowska 12 Satelita słoneczny 77 Wyr…