Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 121.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Oho PIT maruda czyni cuda jak zwykle nie ma celów wszyscy się logują itd... Ale ty zawsze gdzieś coś znajdziesz graty Nie rozumiem tylko jak mając taka flotę można nie mieć reckow Szo obrońcy

• Jakiej odbudowy kolego moje stateczki farmingowe już dawno odbudowane Teraz tylko pominięte eko zostało

• Zostałem bandytem Obrońcę wyskanowalem wczoraj rano ale zalogował się za wcześnie i tylko recki musiałem zawracać (sojusznik w ukladzie) Dzisiaj już poszło prawidłowo Co do starcia z Venomem zysk dla niego i tak mi sporo pomógł więc grzecznie się odpłacam Zawsze kwita Panowie Szo dla wszystkich Pozdrawiam. Dnia 19-01-2020 11:01:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.000 Okręt wojenny 2.500 Krążownik 500 …

• Słaby zysk olbrzymie straty jak nie umiesz złomować to graj eko Gratki kosisz ładnie Trzeba z haraczem coś zrobić gość wyrznie nam całą uni Top na magazyny albo elektrownie fuzyjne odpal laserowa na 30lvl no nie wiem sam Szo obroncy

• No powaga haracz pora odpalić urlop i odpocząć bo przesadzasz już ja rozumiem 1x w tygodniu walnąć większy % Ale nie codziennie A żeby cię zbanowali za przekroczenie miesięcznego limitu zlomowan!!! Szo dla obrońcy

• Ogłaszam wszem i wobec że się odbudowałem Obiecałem 2 dni słowa dotrzymuje dziękuję za chęć niesienia pomocy i dobre słowo. Co do starcia trwało jakieś 4h przestrzeliłem 1 lot ale obrońca cierpliwie poczekał Szo Jedziemy dalej Dnia 18-01-2020 12:45:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________________________________________________ Okręt wojenny 4.086 Pancernik 984 Krążownik 1.293 Pathfinder 1.150 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca …

• Już trochę lepsze zyski kręcę Pozdrawiam wszystkich. Dnia 17-01-2020 22:06:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________________________________________________ Okręt wojenny 1.000 Pancernik 974 _________________________________________ Obrońca Loster [VVV] ________________________________________________ Mały transporter 688 Duży transporter 292 Lekki myśliwiec 5 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 1.564 Recykler 119 Sonda szpiegowska 9 Satelita słoneczny 234 Pancernik 204 …

• I kolejny mega zysk z samych farmingow już o zlomie nawet nie pisze Gratulacje bo odpaliłeś te starcia taśmowo już prawie jak nasz top1 killer Przemiel to na jakieś budynki i daj biedniejszym zarobić Obrońcy Szo

• Graty Badi rozkręcasz się na całego zysk miodzio Tylko czemu wy macie takie fajne farmingi a ja zawsze lipę Szo obroncy

• Długo nie dałeś czekać na nową soloweczke i kosmiczny zysk Gratulacje piękny wlot Przyznaj się tak po cichu to temu obrońcy zawdzięczam ze mam dzisiaj czym latać? Szo obroncy jak się potwierdzi to nawet ja ci pomogę

• Skład taki jaki pozostał leciałem na 2 cele Obrońcy powodzenia w Realu bo urop odpalił Dnia 17-01-2020 05:59:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________________________________________________ Lekki myśliwiec 16.551 Ciężki myśliwiec 961 Krążownik 30 _________________________________________ Obrońca Director Voyager ________________________________________________ Mały transporter 68 Duży transporter 577 Lekki myśliwiec 72 Ciężki myśliwiec 9 Krążownik 599 Okręt wojen…

• Fajne masz owce ... Graty pięknego starcia jakby był złom to kosmiczny zysk a tak pozostaje ładne tankowanie no i chwała I tak rozwalasz cała Unię więc zysk masz nie tu to tam Szo obrońcy kilka razy próbowałem no ale mi nie było dane

• Cytat od GramBoLubie: „Znieważenie agresora , pewność siebie , cwaniactwo. Nie ma aktywności , nie ma kto się podstawić , to tylko przeciez 10 układów ... To nie jest lenistwo. Rozumie ból bo stracić tyle ow musi boleć Jeszcze raz gratulację. ” Nudzisz mnie człowieku już od dłuższego czasu psujesz atmosferę gdziekolwiek się pokażesz kup sobie maść wiesz na co i działaj... Gratulacje dla obrońców lot w godzinach pracy już na 12min przed dlotem miałem opóźnić ale szef przyszedł mogłem zawrócić mia…

• 3 dzień chorowania i 3 atak na obrońcę za każdym razem nie wyrabialem się z wysłaniem floty przed reckami Pozdro dla wszystkich. Dnia 16-01-2020 05:19:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.000 Mały transporter 5.600 Okręt wojenny 2.200 Pancernik 980 Krążownik 1.600 _________________________________________ Obrońca drygentoriestry ________________________________________________ Mały transporter 380 Duż…

• Widzę że powoli się rozkręcasz jak za starych dobrych lat gratki top na lmy Szo obroncy

• Witam ponownie Na starcie rozczaruje was to nie obrona Miałem już iść spać po godzinnym skanowaniu aż tu nagle flota sąsiada 1układ odemnie się pokazała w prawie całej okazałości (to istotne ) Miałem mały z tym problem bo mogłem go pojechać 40min wcześniej ale był taki epizod że miałem obrońcę chyba z 2 dni w znajomych po czym go wywaliłem bo mnie skanowal w sumie nie wiem w jakim celu Okazja do ruszenia jego floty pojawiła się już 2dni temu kiedy to leciał do mojego bunkrownika ale robił to tak…

• Kurcze czailem się na niego w 4 gali no szkoda Zlomiku też szkoda ale co zrobisz Ładny tytan jest i to wystarczy więc gratulacje Obrońcy Szo nie ma co życzyć raczej taka strata to nie strata

• Brawo za szybką odpowiedź tak się właśnie wyjaśnia te sprawy Obrońcy Szo żeby Dzwigowy miał zajęcie

• Uni ponad podziałami Jak chodzi o zysk to nie ma ze wróg tylko się leci Gratulacje piękna wbitka panowie Ja bym to inaczej rozegrał

• Ha! To na niego się tak szykowales wczoraj Ładne starcie mocny % zysku pozazdrościć Gratulacje! Obrońcy powodzenia w carrefourze