Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 121.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jakiej odbudowy kolego moje stateczki farmingowe już dawno odbudowane Teraz tylko pominięte eko zostało
-
Zostałem bandytem Obrońcę wyskanowalem wczoraj rano ale zalogował się za wcześnie i tylko recki musiałem zawracać (sojusznik w ukladzie) Dzisiaj już poszło prawidłowo Co do starcia z Venomem zysk dla niego i tak mi sporo pomógł więc grzecznie się odpłacam Zawsze kwita Panowie Szo dla wszystkich Pozdrawiam. Dnia 19-01-2020 11:01:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.000 Okręt wojenny 2.500 Krążownik 500 …
-
Ogłaszam wszem i wobec że się odbudowałem Obiecałem 2 dni słowa dotrzymuje dziękuję za chęć niesienia pomocy i dobre słowo. Co do starcia trwało jakieś 4h przestrzeliłem 1 lot ale obrońca cierpliwie poczekał Szo Jedziemy dalej Dnia 18-01-2020 12:45:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________________________________________________ Okręt wojenny 4.086 Pancernik 984 Krążownik 1.293 Pathfinder 1.150 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca …
-
Już trochę lepsze zyski kręcę Pozdrawiam wszystkich. Dnia 17-01-2020 22:06:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________________________________________________ Okręt wojenny 1.000 Pancernik 974 _________________________________________ Obrońca Loster [VVV] ________________________________________________ Mały transporter 688 Duży transporter 292 Lekki myśliwiec 5 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 1.564 Recykler 119 Sonda szpiegowska 9 Satelita słoneczny 234 Pancernik 204 …
-
Skład taki jaki pozostał leciałem na 2 cele Obrońcy powodzenia w Realu bo urop odpalił Dnia 17-01-2020 05:59:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________________________________________________ Lekki myśliwiec 16.551 Ciężki myśliwiec 961 Krążownik 30 _________________________________________ Obrońca Director Voyager ________________________________________________ Mały transporter 68 Duży transporter 577 Lekki myśliwiec 72 Ciężki myśliwiec 9 Krążownik 599 Okręt wojen…
-
Cytat od GramBoLubie: „Znieważenie agresora , pewność siebie , cwaniactwo. Nie ma aktywności , nie ma kto się podstawić , to tylko przeciez 10 układów ... To nie jest lenistwo. Rozumie ból bo stracić tyle ow musi boleć Jeszcze raz gratulację. ” Nudzisz mnie człowieku już od dłuższego czasu psujesz atmosferę gdziekolwiek się pokażesz kup sobie maść wiesz na co i działaj... Gratulacje dla obrońców lot w godzinach pracy już na 12min przed dlotem miałem opóźnić ale szef przyszedł mogłem zawrócić mia…
-
3 dzień chorowania i 3 atak na obrońcę za każdym razem nie wyrabialem się z wysłaniem floty przed reckami Pozdro dla wszystkich. Dnia 16-01-2020 05:19:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senator Probe ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.000 Mały transporter 5.600 Okręt wojenny 2.200 Pancernik 980 Krążownik 1.600 _________________________________________ Obrońca drygentoriestry ________________________________________________ Mały transporter 380 Duż…
-
Witam ponownie Na starcie rozczaruje was to nie obrona Miałem już iść spać po godzinnym skanowaniu aż tu nagle flota sąsiada 1układ odemnie się pokazała w prawie całej okazałości (to istotne ) Miałem mały z tym problem bo mogłem go pojechać 40min wcześniej ale był taki epizod że miałem obrońcę chyba z 2 dni w znajomych po czym go wywaliłem bo mnie skanowal w sumie nie wiem w jakim celu Okazja do ruszenia jego floty pojawiła się już 2dni temu kiedy to leciał do mojego bunkrownika ale robił to tak…
-
Kurcze czailem się na niego w 4 gali no szkoda Zlomiku też szkoda ale co zrobisz Ładny tytan jest i to wystarczy więc gratulacje Obrońcy Szo nie ma co życzyć raczej taka strata to nie strata