Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 121.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ja tam gratuluję Marioli swoje wyda na przenoszenie w układy moonow ale skill ma nie będę sapal jak jakieś pachołki złom to złom i nie ma się co nad tym spuszczać masz dowody to je przedstaw a jak nie to ładnie pogratuluj i siedź cicho Pozdrawiam. Szo komuś tam Moderator Neferet:Podmieniłam na ładniejsze wyrażenie

• Obrońca ładnie pogratulował trochę się spóźnił Szo kolego Pozdro dla Venomka i wszystkich Marcel wracaj :(((( Dnia 19-02-2020 15:27:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dedmen ________________________________________________ Okręt wojenny 6.713 Pancernik 491 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Yumko656 [RxB] ________________________________________________ Mały transporter 629 Duży transporter 161 Lekki myśliwiec 263 Ciężki myśliwiec 273 Krążownik …

• Standardowa procedura czyli odrabianie strat żeby później gdzieś się przywiesic i dostać wpierdziel od Marioli lubię mieć zajęcie a co!! Pozdro Venomik długo nie będziesz na mnie czekał Szo obroncy tylko cicho bo jeszcze śpi Dnia 19-02-2020 04:06:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dedmen ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.000 Mały transporter 10.000 Okręt wojenny 6.400 Pancernik 450 Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca…

• A no widziałem te przyrosty ale nie chciało mi się patrzeć kto padł no bo wiadomka kto takie skille robi Gratki dla was wytniecie wszystko pewnie Obrońcy raczej powodzenia w realu A dodatkowo dla Marioli bana

• Kolejne spotkanie tym razem u siebie Bo przecież jak dostanę złoma to może mnie każdy niby orac.... Szo sobie Szo dla niego Dnia 18-02-2020 09:55:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Holon [WOWWW] ________________________________________________ Krążownik 13.866 Sonda szpiegowska 5 _________________________________________ Obrońca Dedmen ________________________________________________ Mały transporter 17.085 Duży transporter 2.903 Lekki myśliwiec 10.121 Ciężki myśliwiec 1.014 Krąż…

• Szczęście spore zasiedziałem się przy wódeczce i xboxie tego się nie spodziewałem klikając podgląd ale już kto to byłem pewien Należało się Marioli jak psu buda strasznie mnie męczyła ostatnio z tymi koloniami w układach, obok i lotami skąd się da Osobiście uważam to za przesadę ale taka gra Przynajmniej mam fankę nie to co wy Gratulacje Mariola po raz kolejny mam nadzieję że ostatni Miałem się zająć eko i grać sobie spokojnie Ale znów z pomocą przybyły osoby 3cie Pozdro Holon Edit. No to Bardok…

• Pozdro dla pusherow i pushowek No i dla ziomeczkow z Buddy Dnia 10-02-2020 03:22:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dedmen ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Okręt wojenny 6.655 Pancernik 2.853 Krążownik 9.347 _________________________________________ Obrońca Jon Snow [UoS] ________________________________________________ Mały transporter 5.240 Duży transporter 6.628 Lekki myśliwiec 11.051 Ciężki myśliwiec 2.430 Krążownik 248 Okręt wojenny 10…

• Ta przeprowadzka TTG do ciebie to im bokiem wychodzi Pięknie sobie radzisz wobliczu zagrożenia top na recki Obrońcy szo

• Kilka razy miałem okazję zezlomowac obrońcę ale to brak floty to nie w porę itd... Latałem z Marcelem solo to uciekał on do 5 gali to go tam Marcel ganiał no i wrócił Akcja gładko poszła Powodz3nia w realu albo odpoczynku jeżeli ten urlop chwilowy Pozdro dla moich mordeczek Puschmen powraca Dnia 07-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dedmen ________________________________________________ Lekki myśliwiec 25.365 Ciężki myśliwiec 1.176 Mały transporter 12.895 Okręt woj…

• Duży procent czyli pusch Trzeba zgłosić Fajny zysk

• Nie będę ukrywał za mną ciężkie czasy wierzę że tym RW przełamałem swoje znudzenie do gry i ogólna niechęć Dziekuje za motywację Marcelku i jak zawsze ogromną chęć niesienia pomocy dobry człowiek z ciebie Dziekuje Venom za rozmowy i motywację również Zaprawdę zacne z was towarzystwo Pozdrawiam wszystkich puscherow Dnia 06-02-2020 18:20:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dedmen ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.664 Krążownik 2.000 Okręt wojenny 4.…

• Że qfa ile ty masz panckow Jeszcze trochę i 6w acs będzie mało na ciebie aż mnie łapią wspominki z uni 10 jak dziadek szalał Graty starcia top sobie wolniej Szo obrońcy mała strata

• Graty Mariola kosisz to uni ładnie z niecierpliwością oczekuje aż opuścisz mój układ

• Na lustro to opóźnienie za dużo nie da gratki dla obrońców utarcia nosa mariolce Szo nie ma co życzyć nawet

• cała flota stała bo po co FS przez nich stałem się leniwy trochę 2000mt 1ow 1kr 1cm 1rozprowacz 1ss 5pio. I dwie expy z dt prnt.sc/qwhyhg No i jednak trochę później poszedłem spać prnt.sc/qwi4gi Mógł już tam być

• Żeby było jasne bo byłem pewien że to nie o mnie chodzi z tym puschem dopiero mnie uświadomił Gierek po małej rozmowie Napisze krótko ale dosadnie Wam to się z tej chciwości chyba całkiem w dupach poprzewracało? LuNu zawrócił odemnie atak zaraz po moim skanie Raport szpiegowski z Księżyc [xxxxxx]02.02.2020 04:32:05 Od: dowódca floty Miał koło 30 min Od tej chwili zacząłem sobie skanować (skoro już wstałem po przynajmniej 5h bez fsa ) w międzyczasie Przewaliłem 3,4i1 galę koło siebie (zróbcie śle…

• A ja tam pogratuluje o ile 2 gościa nie znam to jednak swoją flotę skądś kojarze Nie sram się o te kwadraciki od lat mam wyłożone na tą grę gram bo lubię jak stracę to trudno takie są tu zasady Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka Co z odbudowa to nie wiem czy mam chęci bo tak szczerze to ta flota stała 3 noce na zezłomowanie pecha mieli ludzie którzy za późno decydowali się na lot Grabki jeszcze raz ten wlot moonem do układu mogłem przewidzieć ale po co

• Gratki mordko teraz będzie szło z górki Popraw bilans top na nowe zabaweczki i działaj dalej Wiem że niebawem znów tu zawitasz Szo obrońcy

• I po to on odemnie uciekał żeby od Badiego dostać baty... Na przyszłość lepszy wróg którego się zna niż obcy Graty Badi zakosiles mi cel Szo obroncy

• Nie wiem jak możecie brać w ogóle na poważnie tego trolla GramBoLubie przecież ten człowiek nie posiada żadnych umiejętności w tej grze zajmuje niski top pewnie z połowa jego pkt to bunkier jego max stek to 150% a wchodzicie z nim w dyskusje jakby był jakimś masakratorem uni Ściągnął was do własnego poziomu i pokonał doświadczeniem Co do starcia % kosmiczny dla mnie nie osiągalny chyba że z własnej floty zysk kosmiczny pozazdrościć Nie dziwię się tego bólu dupy skoro szczekając nie wygeneruje si…