Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 121.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bard0k_oddam [D_B] vs. Blendzior ~ 1757.97% , Bard0k_oddam [D_B] vs. Lord Midas [UoS] ~ 2181.72%
PostTych słabszych zostawiaj mi na odbudowę a sam zajmij się eko i szyciem na drutach bo wywaliliście cała Unię połowa już na urlopach Wstydu z Mariola nie macie pazery Gratki Szo nie życzę bo to nie strata takie flotki
-
Graty wygranej wojny liczę że się z Mariola pozabijacie i takie tam osobiście nic do was nie mam ale tego Mariolę to trzeba zlikwidować Szo odbudowa to banał
-
Ciężko się czyta zawistnych ludzi z domysłami którzy kierują się intuicjami które nabyli przez własne doświadczenie... Graty ponownie ładnie koście z Mariola swoją drogą wez wyjdź z soja i go rozwal bo to już irytujące ten człowiek musi odejść z tej gry
-
Kilka razy do kolegi leciałem tym razem w ramach wdzięczności kolega mi zostawił trochę swojej floty Szo Dnia 22-02-2020 04:35:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dedmen ________________________________________________ Krążownik 2.297 Mały transporter 15.000 Okręt wojenny 4.000 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca Jon Snow [UoS] ________________________________________________ Mały transporter 788 Duży transporter 6.672 Lekki myśliwiec 10.953 Ciężki myśl…
-
Jado świry jado zostawcie coś dla mnie bo zbieram surowce na odbudowę Dajcie sobie urlop czy coś tam najlepiej skończcie z grą a dla Mariola bana oczywiście
-
Mocne słowa puszczasz w świat działasz zbyt pochopnie i efekty tego są widoczne Musiałem to napisać bo recki mi będą wracać do 12 Co do starcia wielkie graty piękny % zysk byłby piękny niestety nie dograles reckow Wyciągnij wnioski z lekcji i kos dalej czekam na więcej Szo obroncy
-
Ale się dziewczyny drapiecie niezły mam ubaw z niektórych komentarzy Obrońcę jak dobrze pamiętam sam 2x zrobiłem więc to raczej niczyja puschowka chyba że moja bo jako rozdziewiczajacy roszczę sobie do tego prawa Co do starcia graty co do fsa tragedia ale ten typ tak gra jest najzwyczajniej w świecie [ciach] dziwny sam go trzepałem na planecie pod moonem więc nie wiem o co te krzyki Zacznijcie się do siebie odnosić z szacunkiem... Moderator Neferet:Wulgaryzm