Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 72.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Świetnie że się nie poddałeś, szybko poszła odbudowa. Bawimy się dalej . Gratulacje!

• Siema, @pavciosz wyskanował, policzył i kazał lecieć, to ja chociaż podzielę się rw . Dzięki Paweł! Pozdrowienia dla Minionków, Ptaszkowi wszystkiego dobrego . Dnia 20-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Piort [Minionki] ________________________________________________ Niszczyciel 20.000 _________________________________________ Obrońca Ptaszek [GEN] ________________________________________________ Mały transporter 28.555 Duży transporter 17.000 Pancernik 124 Wyrzutn…

• Ale kochasie . Przesadziliście wczoraj, kolejny skasowany przez Miniony . Dobrze, że chociaż spod odpowiedniego szyldu . Gratulacje cumple! Obrońcy sukcesów w życiu.

• Echh, ledwo zasiadacz meduzy oddech złapał, a tu znowu wyżej w statystykach . Jedna flota mniej, jeszcze za mało na nowy porządek chociaż już niewiele brakuje . Gratulacje!

• Latać na kolonizuj i płakać, że ktoś ŚMIAŁ ŚMIEĆ zniszczyć w nocy księżyc a potem dt to trzeba mieć tupet . Polecam OGame single player, tam Ci nikt krzywdy nie zrobi . Fajnie, że się ruszacie czasem i tym chwalicie, widać do czego musimy dążyć .

• Niedzielny łowca okazji nie zwalnia tempa . Brawo derp, niby remis, a zwycięski .

• Miałeś większą wiarę w tak lekkomyślnego, jeśli nie idiotycznego fsa obrońcy ode mnie - i trudno się nie zgodzić, że było warto . Gratulacje, czekam na astro 25 i następny zburzony domek . Obrońcy sprawnej odbudowy i wysyłania statków przed popijawą .

• Minionkowo się w ST zrobiło w ostatnich dniach, widok cieszący oczy . W porze rosołu w niedzielę trafić coś takiego mogłeś tylko Ty dziku, gratulacje i oby tak dalej .

• Cześć, Mało się ostatnio działo, to zorganizowaliśmy sojuszową integrację . Mimo chwilowego zwątpienia wszystko poszło po naszej myśli - nawet Cola miał okazję zdjąć plandeki ze statków (chociaż twierdzi, że przypadkiem wysłał fs na atakuj) . Garść podziękowań: - @abraaa i przyjaciele za pełen sukces przy starcie operacji , - @pavciosz za wypchnięcie pisklaków z gniazda - może w końcu wyleczyłeś GŚ , - @Happy za pełną gotowość do działania, niezależnie od tego jak głupi wydaje się pomysł, i za r…

• No no, kryształ ze Sprite do Minionka - piękna sprawa . Gratki .

• Gratulacje zorganizowania i rozmachu, ze wsparciem lidera Pusherów nie daliśmy rady - jeszcze . Neq szybko się odbudujesz, bo straty nie są niesamowite. Masz kolejną nauczkę czym kończą się fs na zbieraj/kolonizuj , oby ostatnią .

• "Bratobójcze" starcie, ale dobrze że surowce trafiły do Ciebie, a nie do konkurencji . Będzie na walkę o Newtron brąz . Gratulacje pavcio, GruDru szybkiej odbudowy, chociaż patrząc po przyrostach to niespecjalnie odczuł ukłucie .

• Siemano! Rach-ciach, krzykacz w piach . Tym razem bez pomocy ośmiornic, za to kosztem kilkudziesięciu milionów paliwa i kontuzji palca serdecznego - nawet w toalecie byłem z laptopem . Szczególne podziękowania dla @Bandit Dawn oraz @buleon za wcześniejsze skłonienie obrońcy do zmielenia obrony . Dzięki za lot @derpolsterer, byłaby niezła bryndza gdyby nie Twoje recki . Starcie dedykuję @ogsoN216owi - tak kończą niszczący żółte satelity (przynajmniej niektórzy) . Pozdrowienia dla wszystkich sojus…

• Brak słów. Koledzy ze Sprite zaraz w ciemno będą do Ciebie latać buli . Gratulacje, chyba rekordowo szybko stłuczone 2kk sond. comment_5SOaTtmePK5bQM3HBQQaFcqMPPGzpnod.jpg

• Świetne konto w dobrych rękach, będzie się działo . Gratulacje, piękny zysk, oby tak dalej . Obrońcy szybkiej odbudowy .

• Cześć wszystkim, Byłem prawie pewny, że pasibrzuch wyśle fs gdzie indziej i noc zarwę daremnie. Po starciu dowiedziałem się, że on również miał wątpliwości jak go wysłać - ostatecznie podjął złą dla niego, a dobrą dla mnie decyzję. Tym większe jest moje zadowolenie i satysfakcja, że szczęście w końcu dopisało, na dodatek w doskonałym momencie. Na więcej dofarmów zabrakło ładowności, toteż obrońca ma pokaźną zaliczkę na poczet odbudowy . Szczególne podziękowania kieruję do: @Happyego za udostępni…

• Siema, @derpolsterer się wstydzi wrzucać ST na swojej pushówce i mnie o to poprosił . Parę dni temu próbowaliśmy zdjąć Baby Starowi kilka księżyców, powiodło się zaledwie połowicznie. Baby tymczasowo ocalił statki, przy okazji szkalując derpa, czym go rozdrażnił . mit4g2kpqyoq.jpg Parę dni obserwacji, oszacowanie powrotu fs obrońcy i brak jego odbioru poskutkowało poniższym starciem: Dnia 19-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor derp [Minionki] ________________________…

• Cześć, Procent nędzny, ale do progu się łapie - pierwsze ST solo odhaczone . Szczególne podziękowania dla @derpolsterera za dostawę paliwa . Pozdrawiam serdecznie Sojuszników . Dnia 18-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Piort [Minionki] ________________________________________________ Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 1 Niszczyciel 71.810 _________________________________________ Obrońca PAN JENDRULA ________________________________________________ Duży transporter…

• Cześć wszystkim, Wrzucam na prośbę @derpolsterera, którego instynkt zabójcy i szybkie palce dopadły kolejnego nieszczęśnika . Skan, start bez czekania na minuty i lot umilany poszukiwaniem zagubionej kolonii obrońcy i wreszcie starcie bez przykrych niespodzianek. Mihuszowo odświeżył niedługo po bitwie i uratował surowce przed dofarmem i wygłodniałymi sondami, jednak złom w całości u agresora. Obrońcy życzę szybkiej odbudowy - straty niewielkie, więc na pewno taka będzie . Dnia 09-07-2019 --:--:-…

• Dowalone do pieca kolejny raz w ostatnich tygodniach... Jeszcze kilka takich numerów i będziesz zmuszony po sojusznikach latać - chyba, że paru gagatków ze statkami zdejmie urlop . Gratulacje , chociaż muszę przyznać, że te loty po cichaczu działają mi chwilami na nerwy . Tak trzymaj!