Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 265.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wisior [P N] & Hetevox [P N] & kajako uni6 [P N] & Andre [P N] vs. MARCIN [ARMADA] ~ 18769.04% - GANG KAJAKA ATAKUJE !!!
Haku - - Starcia U68
PostNo graty, celowałeś, celowałeś i ucelowałeś ładny zysk
-
Van & Uziel & Hetevox & Kajako Kontra Maciek [PN] i jego Obrońcy Van/Kajako/Hetevox/Uziel [PN] ~ 25191.52%
Haku - - Starcia U68
Post@priesten jak dorzucisz jeszcze do tego dex to mamy umowe
-
Van & Uziel & Hetevox & Kajako Kontra Maciek [PN] i jego Obrońcy Van/Kajako/Hetevox/Uziel [PN] ~ 25191.52%
Haku - - Starcia U68
PostPreludium: Niecały rok temu ~ekran faluje i przenosisz się w czasie~ , wielu sądziło że wydarzenia te się zakończyły i nie mają wpływu na aktualny bieg czasu, jednak wszyscy się mylili !! Czasy teraźniejsze: Jak wszyscy wiedzą PN to prężnie działający sojusz, który wygrał przetarg na moją osobę w 2018, lecz nie jest tak kolorowo jak mi się wydawało. Rok temu przechodząc do sojuszu obiecano mi pozycję CL, jednak źle zrozumiałem te słowa, bo chodziło o pozycję "na CL" w zamian za ochronę. Nie do k…
-
Cytat od john malkowitz007: „ancymon napisal Grabienia surowców ciąg dalszy smile.png A ja bym to nazwal inaczej Mam Chester.a w ukladzie , chyba ponad pol roku lub dluzej na Urlopie Teraz znowu na Urlopie Wiec nazwe to po imieniu Push !!! ” No pięknie mu dogadałeś, Ancymon Ty puszerze wstyd to na forum wstawiać. ps. @john malkowitz007 wez zgłoś jeszcze ze złom był na graczy który jest na u i ma jeszcze "i", pewnie jakaś ustawka z Teamem że mu odblokowli gracza do złomu. Graty że to zauważyłeś, …