Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 265.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Van [P N] & Hetevox II [P N] & Covid19 [P 0] & Koloc [P N] vs. Van [P N] & El Jacor de Loco [P N] & Mallory [P N] & Maciek2 [P N] ~ 56,417.18% - Dedykacja dla Wisiora
Haku - - Starcia U68
PostNo więc witamy w 2020... roku szczęścia, pomyślności i kto dożyje grudnia daje komentarz #zostańwdomuigrajogame Z dedykacją dla Wisiora, nie mówimy żegnaj, mówimy "no ale na kanał też już nie musisz wchodzić" Cytat od Wisior: „Dzięki wszystkim za te wspólne lata gry, od u4 poprzez Pegasus, Taurus i tutaj na u68 kończąc. GF skutecznie obrzydził mi grę, dodając do tego skuteczność naszego teamu w wyszukiwaniu botów, pomnożonej surki, pomnożonej floty przelało czarę goryczy. Mistrzem 16 pozycji nie…
-
Wpisuje się tylko dlatego że mi kazali, albo wpis albo wypis tak mi powiedzieli. Więc graty, super konto, szkoda ze tyle czasu sie marnowalo no ale teraz może coś ruszy do przodu. Marnuje się teraz inne ps. paranoja jeszcze zabronili mi pisac ze kazali mi pisac. Delikatnie zacytuje : Cytat od Anonim: „"nie mozesz pisca na boardzie ze ktos Ci kazal sie wpisac PN to nie korea polnocna przynajmniej oficjalnie udawaj ze to byl twoj wybor chociaz troche prosze" ” WOLNOŚĆ i SWOBODA !!
-
Cytat od Wisior: „A jak myślisz Wrum - czemu oddałem konto ? Wyścig na 16 pozycję mnie nie interesuje, a lewych surowców nigdy nie znajdą Uczciwi gracze będą marginalizowani, a pusz będzie się rozwijał Pozdrawiam Wisior ” Już się tak nie wybielaj, to była decyzja sojuszu, kolejny po Kajaku, który musiał odejść. Nie tolerujemy takich zachowań.
-
Cytat od Ten Keyra: „Wstawiam cytat za kolegę, bo coś mu muli forum: Cytat od Wisior: „Czemu dałeś aktywistę dla gracza FILU ? Najwięcej RW zrobił Gruby, FILU nie dostał bo miał za niską średnią. Z tego co wiem to nagrodę odebrał Mallory i to mu ją powinieneś zapisać, tak samo jak nagrodę złomiarza (wygrał w dwóch kategoriach). Pozdrawiam Wisior ” ” A mówiłeś ze to nie kolega a tylko go tolerujesz
-
Rozmówki u68
PostCytat od Wisior: „Mówiłem że za płatność, już wróciłem Pozdrawiam Wisior ” W sense, że zapłaciłeś żeby wrócić ? A myślałem ze Team strajkuje bo Kajaka odbanować musieli, a oni wszyscy na Seszelach, albo Sosnowcu nie wiem jakie stawki są
-
rekord satelit na moonie 10.000 sztuk rekord sumaryczny 10.006
-
Na wstępie chciałbym podziękować @-hetevox- , potrzebowałem sprzedać trochę dexu w dobrym przeliczniku, kolega, sojusznik, muszkieter polecił mi Kajaka, dex sprzedałem i tutaj powinna się kończyć historia gdyby nie to że na powrocie transy zostały mi strącone przez ex-sojusznika Kajakakao owego partnera do handlu. Nie wiem jak @-hetevox- i @Wojownik Kajaczenko podzielą się zyskiem bo złom w moim reckach !! tutaj miały być pozdrowienia, chętni byli ale płacić nie ma komu więc source.gif On 10-12-…
-
TOP 1 ACS Ogame.pl : Hellmond [N-D] & xKamikaze [G_P] & ALF [N-D] & Bob Lee Swagger & Gargamel [N-D] vs. AEZAKMI & Mihuszowo & Scofield & Shade [Sprite] & Bylo minelo & Emperor Explorer & trampek & Piort & pavciosz [Minionki] ~ 3.684.306,44%
Haku - - Starcia Xanthus
PostGraty, lepsze takie starcie niz wieczny urlop, przynajmniej jest mobilizacja żeby sie odbudować i coś porobić, a Xan i tak jest prawie martwe, Sprite przejęły unie teraz to ich prywatne pole do gry ale tylko oni kule maja a Minionki musiały wybrać stronę i zawsze jest lepiej wybrać stronę przyszłego kata licząc na odwleczenie wyroku Graty Poległym