Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 265.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zwiększenie ekonomi

Haku - - DiD U68

Proponuje aby każdy sobie wybrał dowolną prędkość z zakresu 1x -5x, i chyba każdy byłby zadowolony, bez awantur ze taka prędkość zła bo to i tamto, każdy gra jak mu pasuje. Ewentualnie co tydzień prędkość losowo tak ale to by było fajne razem z prędkością flot i złomu z obrony ps. Ciap bez możliwości zmian bo ma za dużo punktów. ps. Skoro będzie anulacja ankiet bo komuś się nie podoba wynik to można by cofnąć łączenie bo ja jednak na u21 chce z powrotem

• Zwiększenie ekonomi

Haku - - DiD U68

Cytat od Genek: „ Jeśli już ma być druga ankieta to wybierz 2 najpopularniejsze wersje i wtedy rób powtórkę, a nie "druga tura" bez najlepszej opcji. Dla mnie to totalna pomyłka i logiki za grosz ” Było opisane jak będzie się odbywało liczenie głosów w tej ankiecie (ale fakt że była źle skonstruowana, bo według ankiety bez opisu wygrała opcja bez zmian )

• Zwiększenie ekonomi

Haku - - DiD U68

Cytat od Vasco: „choćby to, że nie podano ilości głosów oddanych na inne prędkości. ” Podawanie wyników w trakcie trwania ankiety (sondy) kreuje odpowiedzi, dlatego min. w czasie głosowania/wyborów nie są podawane wyniki, bo może to tworzyć trend głosowania sugerując odpowiedzi dla niezdecydowanej cześć @ciap podaj jakieś Mam ogromną prośbę do ludzi którzy by kończyli o push jestem za wielka lama na własne działania

• Zwiększenie ekonomi

Haku - - DiD U68

Cytat od Genek: „Dagusia jako ekonom kompletny ma nudno i bez podobnej zmiany to za dużo do roboty nie ma, ale zmieniać grę całemu serwerowi bo jedna osoba wybiła się (w tym przypadku eko) ponad resztę to troszkę...samolubne. ” No to się wydało @ciap używając wpływów lub szantażu wymusiła na GF zmianę szybkości wydobycia, pewnie tylko dlatego że wpływ ma za mały nie zmniejszyli prędkości flot ankieta jest dla pozoru słuchania innych. Co do wyboru prędkości uni na którym się gra to wiele kont jes…

• Zwiększenie ekonomi

Haku - - DiD U68

Z komandora i oficerów nie korzystam, na ekspedycje latam żeby inni mieli mniej a jak coś złapie to zwracam

• Zwiększenie ekonomi

Haku - - DiD U68

Cytat od Zawisz: „Możecie mnie nazwać betonem, ale dla mnie sprawa jest prosta - nie zmienia się zasad gry w jej trakcie. Nie po to decydowałem się na grę na uni x1 i trzymałem się tego wyboru, żeby teraz zostało to zmienione. Jeśli prędkość wydobycia ulegnie zmianie będzie to dla mnie ostateczny powód, żeby usunąć konto po 12 latach nieprzerwanej gry (14 dni urlopu przez 12 lat :P). ” w 100% się zgadzam, nie po to zaczynaliśmy grę bez komandora, bez mechanika, geologa i innych kolegów, bez anty…

• No i to jest to strzał na miarę Selenki ( no oczywiście graty tez dla Andre i Kromaka za asystę ) a nie jakieś tam 2-3k no to teraz cos na 200k ? ino kiedy ? no ładne jedyna szkoda to że bez afery następnym razem poproszę coś z aferką kogoś z buddy, sojuszu czy coś, będzie co czytać do śniadania/kolacji ---- PRZESTRZEŃ REKLAMOWA DO WYNAJĘCIA - MOGĘ DEDYKOWAĆ DOWOLNE ST, POZDROWIĆ, WYPUŚCIĆ MACKA Z PIWNICY za dodatkową opłatą potem go zamknąć ----

• No ładnie ładnie wszystko ładne procent ładnie zysk ładnie no to zyczyć tylko aby tak było częściej i najlepiej więcej

• Jedno życzenie moje i nie ma problemu z dzieleniem Graty ładny lot ile poszlo dexa ?

• No to jesteś już jeszcze bardziej stary Urodziny z ogame to jak dawniej mieliśmy święta i nowy rok z ogame no były piękne czasy hyh

• No czasami pod latarnią najciemniej Graty

• ujdzie taki potencjał floty a tak malo st wolne jest jutro to dajcie coś godnego top 1i2 no ale tak wogole to graty ze sie jeszcze komus chce

• W sumie miałem sie nie wpisywać bo jestem po Macku po Maciku po !! taka zniewaga No ale że jednak jestem to Graty i szybko dawaj następny nie ma obijania się:) bo polecimy po premii

• Graty, ale to chyba nie to uni jakaś filia czy coś ?

• No tak na zero jak rozumiem dla sportu Ale na lepiej mieć st niż nie mieć st

• No jak się chce to można po ST samemu polecieć !! Graty, nie wstydźcie się inne ST też wstawiajcie, chyba że potrzebujecie od tego ludzi (ewentualnie ludzia )

• No to już niezła ustawka , jak nic kupione ST, żeby taki kąsek z dowozem jeszcze się trafił i to St sie nie liczy za dex, będzie się liczyło jak Wy polecicie po coś a nie rozbijecie kogoś o siebie !! nie ma tak łatwo hyh ps. ST jest nudne, mały opis, nie ma historyjki, mało obrazków, ps2. Poleci ktoś jakiś fajny serial ?

• Kurde ładny zysk, graty i zazdrość 10/10 to teraz 21k %

• Graty przede wszystkim i wyłącznie dla Selenki za st, znow musiałaś bronić Macka jesteś dla niego jak ta Księżna na białym pancerniku, szkoda tylko że książe viking marny zdobywca Pozdrawiam Maciek wracaj na u1

• Maciek jak mogłeś mi to zrobic ?? jak !! ale jestem w stanie Ci wybaczyć !! " Nie ma sensu kupować kredensu" Pozdrawiam. SZO