Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 265.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
FILU [MISIE] & rudi rzeznik [MISIE] & Graf [MISIE] & CoSieDzieje [MISIE] vs. Cienias X [H...] 15014.24%
Haku - - Starcia U68
PostŁadne ST ostatnio Misie zdominowały dział ST, pz można podebrać ale zabawy przy jego tworzeniu już nie
-
gringo [AVALON] & General [AVALON] & Butch [AVALON] & PPG [AVALON] vs pley [GORNICY] 7291,74 %
Haku - - Starcia U68
PostGraty fajnie ze w końcu Avalon kogoś ustrzelił, Graty za chęci i akcje. Szkoda że się nie przebiliście, ale i tak lepsze to niż nic.
-
Heja No więc od jakiegoś czasu szukałem zmian na ogame, myślałem może zmienie nick ale nic nie udało mi się wymyślić, potem chciałem zmienić sojusz pisałem do 3X, że jestem pro że mam kolonie w ulach Koalki sprzedam ich za garść srebrników - ale nie załapałem się, myślałem że może @ciap mnie gdzieś przygarnie ale za słabe mam eko i ona z lama takim pewnie nie zechce, no to postanowiłem że napisze do Koalki po dwóch dniach przestali się śmiać i odpisał mi ich dyplomata i p.o. CL Kayak że chyba ja…
-
Cytat od Rising: „Jako najwierniejszy i najstarszy fan składam serdecznie gratulacje Piękna sprawa, wietrzenie flotki na niespełna dwóch tysiącach Gęsi to jest wyczyn I to jeszcze z piękny ponad 3 miliardowym zyskiem Aż się łezka w oku kręci na myśl o dawnych czasach i lataniu razem na u21 Pozdrawiam z uni Virgo A marudzącym życzę więcej anty ” O rany !! Ty żyjesz !! Cho do nas, no cho. bo jak nie to my przyjdziemy do Ciebie
-
khz [RedBaron] & Reaver [RedBaron] vs. Assustador Oberon [TDO] - Randka w Ciemno 12.288,77% + Śpiący khz
Haku - - Starcia Uriel
PostGraty Rejver i Ekipa ładne ST. Reaver ciśniesz będziesz top1, masz potencjał bota Dajesz następne ST z dedykacja Piwek to sa ST a nie te Twoje marności po 1k %.