Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 265.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Sw1der: „To wina Jarka! Dał wolne w poniedziałek i za mocno świętowałem Gratki Selene PS Nigdy nie robiłem FSa na PZ ” No a to wolne w poniedziałek to myślisz ze było przypadkowe ? Planowana akcja Selene od dawna, specjalnie przeciągała daniem zielonego światła do podpisania ustawy żeby jeszcze bardziej zamieszać !!
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
Haku - - Starcia U68
PostCytat od ciap: „Cytat od Haku: „@ciap ale to już nie stoją ? ja jestem zainteresowany jak coś, dawaj priva, plotki uwielbiam ” Normalnie? Jakoś nie widzę tam flot które mógłby wyzłomować PN?ciapka.pl/index.php?pd=gracz&k=pl&s=68&j=pl&id=102264 ? ciapka.pl/index.php?pd=gracz&k=pl&s=68&j=pl&id=101245 - on coś tam walczy ale do złomowania PN chyba trochę brakuje Więc dlatego czas przeszły? Tobie nie napiszę bo mnie zgłosisz i dostanę bana. ” aaa w tym sensie, to nie, ja uważam ze 3x nadal jest siln…
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
Haku - - Starcia U68
PostCytat od ciap: „Cytat od Haku: „ale to chyba dobrze ze PN i 3X stoją tak naprzeciw siebie to powoduje ze gra jest ciekawsza ” Chyba stali Ponieważ do publiki moje zdanie się nie nadaje, regulamin zabrania brzydko pisać. Każdy zainteresowany dostał na priv. ” @ciap ale to już nie stoją ? ja jestem zainteresowany jak coś, dawaj priva, plotki uwielbiam
-
Haku - - Starcia U68
PostGratulacje wszystkim z udział w akcji, Selence za cel, Endriuszowi za wykonanie, Ancymonowi+Kromakowi+Hamerowi i Panu LzK za egzekucje a Miliemu szo lub powrotu do gry. Procent zacny, zezłomowanie Yes poprawiło wydajność sojuszu w zakresie mobilizacji i chęci więc za to się należą podziękowaniu Miliemu, ten kubeł zimnej wody którą dostaliśmy wg. mnie okazał się całkiem przydatny (oczywiście szkoda ze Yes dostał tym kubłem i wodą, no ale też jakoś nie narzeka na brak zajęć i pustkę po og ). Ciśni…
-
No cóż ten konkurs był od samego początku bez sensu, było wiadomo że każdy będzie kombinował głosy na kogo się da (sam agitowałem na innym uni i po znajomych) tak się złożyło ze Ciap ma większe znajomości (dodam że poprzez znajomości nie twierdze ze Ciap agitowała, ale jest graczem ze znanym nickiem to często się klika samo) i wygrała. Czy wolałbym żeby wygrał Robo ? Tak, w końcu sojusznik i nubek to co będę załował sam nie startowałem żeby inni mieli szanse bo ja z automatu bym dostał. W całej …
-
Selene [P N] & ABW [PZWP] & Lzk kupie dex [PZWP] & Zolwik128 [PZWP] vs. CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 92782.56%
Haku - - Starcia U68
PostGraty no fajnie ze wszystko udało się zorganizować i poznać nowy ludzi latanie to czasem jak podróże można poznać nowe miejsca i osoby
-
Cytat od FILU: „Cytat od -hamer-: „Padła największa flota PNu ,szkoda bo przewrócił się jeden filar ale fundamenty i reszta się trzyma wystarczy go tylko naprawić . ” Bez żartów i zamiatania porażek pod stół a wprost powiedzmy o skillu to chyba drugi filar padł w PN i znów ten MILI . board.pl.ogame.gameforge.com/i…ighlight=Mili#post8320516 ” No to się właśnie przekręciłem czytając ze Maciek to filar flotowy PN no nie moge teraz nie zasnę