Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Atakującym gratuluję dobrze skoordynowanej akcji i ładnego % Oby obrońca inwestował wcześniej w dok klaps srogi zaiste Jeszcze raz a obrońcy tradycyjne
No i Wilku wyczuwa takie kąski na X X X układów nie ma bata Sojusznikowi obrońcy Oj straszni Ci "Młodzi Wilcy" Brawurowa jazda Cinquecento i te sprawy... Trzymaj tak dalej...
Tak...mam nadzieję,że kotek czuje się lepiej. Trzymam kciuki za kotka bo jak widać obrońca ma się bardzo dobrze.Takiego podejścia do gry życzę wszystkim
Gratulacje dla agresora (niezależnie jak tam się zwie) trafił steka i tyle w temacie. Obrońcy tradycyjne .Choć wolę psy... to i kota bym ratował Cieszy też postawa rozsądnych graczy , którzy potrafią się zachować odpowiednio i honorowo. Jak widać apelowanie o rozsądek nie do wszystkich dociera i pewnie już nigdy nie dotrze.
CSD przerażasz mnie Nawet Mikołajowi nie odpuszczasz Na bank nie będzie prezentów Znów Renifery ubite i mięsko pewnie już na hakach w rzeźni Mikołaju liczymy na Ciebie.Nie poddawaj się
Gratulacje dla sojusznika Krążki w akcji. Szybki wlocik i do przodu. Obrońcy tradycyjne Nie ma co się tak szybko poddawać. Jak mawiają: "Po burzy zawsze będzie dobra pogoda."
Ty łobuziaku.CSD rozrabiasz na całego Nie ma to jak adrenalinka w Ulu Bawisz się na całego i o to chodzi Jak mawia Ojciec Dyrektor: "Alleluja i do przodu." Sojusznikowi życzę jak najwięcej takich akcji i dalszej dobrej zabawy. Obrońcy tradycyjne i oczywiście dalszej owocnej gry.
Miał Paskowy kilka Gąsek . No i zabrał je na łąkę. Tam Gąseczki rozrabiały... Niezły bynkier roz.....ły ( rozjechały ) Nawet Lord Vader się czerwieni.( Podobno Polska produkuje najwięcej Gęsiny w europie ) Galaktyka ściska zwieracze...chyba zaraz się rozpłaczę Niezła akcja więcej takich wlotów życzę koledze. Podziękowania dla gracza , który namówił Piaskowego na taką akcje. Pif Paf bunkier zgasł Obrońcy tradycyjne
Komunikat górniczy donosi: Dziś w godzinach nocnych na planetę gracza AndersenTCZ nastąpił zmasowany atak zdalnie sterowanych Naostrzonych Saperek Dalekiego Zasięgu przy wsparciu silnie opancerzonych Koparek Górniczych. Po krótkiej wymianie ognia obrona została przełamana i flota agrsora dokonuje grabieży po czym odlatuje w kierunku macierzystej planety Obrońcy tradycyjne
Gratulacje łobuzie...ale oszczędny byłeś w opisię Łubu dubu łubu dubu... Faktycznie ekspresowo wstawiłeś Delikatna nutka tajemniczości w tych pozdrowieniach dla Miśków Czekamy na kolejne takie akcje z niecierpliwością. Obrońcy tradycyjnie
A CoSieDzieje??? Z oddali oddali czułem smród spalanego deuteru...zaniepokoiło mnie to leciutko ale nic nie mrugało więc odetchnąłem Nagle stuk!!! Nagle puk!!! Bum!!! Słońce skryło się za pokaźnym PZ-em !!! Sojusznikowi gratuluję niezły nosek ma ten Misiak do takich kąsków Obrońcy tradycyjnie Super Moderator Ruda:Nie kolorujemy całych postów
farming..i przetopka.Jak na górnika to sporo rozrabiasz Jak widac można.Łopatka to groźna broń Widać Twoja z jednej strony naostrzona Graf więcej takich akcji obrońcy tradycyjne a co...a jak.
Gratulacje. " Co się odwlecze to nie uciecze."Tak mawiają Ładny stek...teraz do pieca i przetapianie.Jak znam kolegę to dopiero początek Obrońcy tradycyjne