Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 43.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bombka - juluniek - 19%
Bombka - - Starcia Mensa
PostZlamiłam jak zawsze Dnia 31-12-2019 12:20:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bombka ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 94 Krążownik 43 Okręt wojenny 53 _________________________________________ Obrońca juluniek [RoA] ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 7 Lekki myśliwiec 137 Ciężki myśliwiec 17 Krążownik 33 Sonda szpiegowska 7 Satelita słoneczny 17 Pathfinder 7 Wyrzutnia rakiet 47 Lekkie działo laserow…
-
Bombka - juluniek 8 %
Bombka - - Starcia Mensa
PostPewnego dnia postanowiłam zrobić pranie. Niestety pralka odmówiła posłuszeństwa . Zapukałam z prośbą o pomoc. Sąsiad otworzył drzwi , spojrzał od dołu do góry z dołu do góry . "Chodż pomogę Ci w inny sposób" -słowa sąsiada . Uciekałam do siebię tak szybko , jak mogłam . Po paru dniach , postanowiłam więc się odwdzięczyć Dnia 28-12-2019 21:35:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bombka ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 77 Krążownik 38 Duży transporter…