Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-55 z 55.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Siema Cała akcja zaczęła się wczoraj od wypatrzenia floty pokraka mały moonik więc rano kulki nie było. wydawalo mi się ze wraca jego flota od malka z zatrzymaj (zmęczony byłem ) po wlocie okazało się że to malek leciał do pokraka na zatrzymaj troche pw czajenia się ze strony obrońców gadając na disco z Wandalem okazało się że proszą go o pomoc nie wiedzieliśmy do końca kto podstawia jaj nie zabrakło efekt widać poniżej Szacun dla obrońców pokrak troche mnie irytuje ale juz nie mam co mu zezłomo…
-
No Siema! Jedno z tych starć gdzie się dług zastanawiasz czy wystartować i to nie z obawy o podstawke czy kontre Tak jak na disco gadaliśmy z Artem jeśli będzie okazja pakujemy i tak też się stało BFS kończy się brakiem floty Art nie był zły , podziękował bardzo za to Także ciesz się pogodą i spokojem , wiem ze kiedyś gdzieś się jeszcze spotkamy pomimo że się zarzekasz że juz nie wrócisz przetopie na EKO Dzięki NWO za info i wspólny lot Dnia 01-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w w…
-
Wszystko zostało napisane jedyne co mogę to podziękować za lot. Do następnego st. Gramy dalej
-
Może za dużo opisu nie ma ale dzięki za akcję!!!
-
Witam, Czasami trzeba coś wstawiać. Pozdrawiam sojusz i znajomych!!! Dnia 18-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KRAKEN [RiO] ________________________________________________ Krążownik 4.689 Okręt wojenny 163 Pancernik 1.656 Lekki myśliwiec 27.673 _________________________________________ Obrońca Mojo Jojo [ATOMOWKI] ________________________________________________ Mały transporter 2.042 Duży transporter 636 Lekki myśliwiec 14.409 Ciężki myśliwiec 48 Krążownik 1.383 …
-
Hey raz się żyje mała dogrywka. Takie tam. Dnia 11-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Pancernik 2.406 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca DUDI JKS [AMD] ________________________________________________ Duży transporter 23 Lekki myśliwiec 930 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 254 Okręt wojenny 202 Recykler 564 Sonda szpiegowska 147 Niszczyciel 2 Pancernik 175 __________…
-
Gratulacje, pamiętajcie i tak będziecie w moich reckach więc, śmieje się ostatni. Do następnego.
-
Witam takie tam jedno z wielu miało być lepiej dziś ale jest jak jest. jt6puVbG.png Dnia 02-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujO [TOR] ________________________________________________ Okręt wojenny 736 Pancernik 4.163 _________________________________________ Obrońca Ksiadz [LSP] ________________________________________________ Mały transporter 877 Duży transporter 587 Lekki myśliwiec 4.555 Ciężki myśliwiec 67 Krążownik 278 Okręt wojenny 554 Recykler 752 Sonda sz…
-
Takie tam bez polotu, pozdro dla soja i noob z buddy Dnia 27-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haven [NWO] ________________________________________________ Pancernik 1.400 _________________________________________ Obrońca I am a unicorn [RiO] ________________________________________________ Mały transporter 167 Duży transporter 542 Lekki myśliwiec 78 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 604 Recykler 299 Pancernik 111 _________________________________________ Obrońca KRAKEN…
-
Elo, Jedno z wielu ale to cieszy z powodu gracza w reckach. Pozdrawiam sojusz i wszystkie nooby z buddy. Dnia 19-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KRAKEN [RiO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 9.610 Krążownik 1.746 Okręt wojenny 85 Pancernik 817 _________________________________________ Obrońca kuku ________________________________________________ Mały transporter 537 Duży transporter 107 Lekki myśliwiec 2.243 Ciężki myśliwiec 1 Krąż…