Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 194.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• gratki Cytryn widać święta od dobrego śniadania zacząłeś

• Żeś laske poderwał też na nią kilka razy leciałem Graty

• No skoro Ci się udało i to Twoje pierwsze ST wystawione w końcu swoje kasuje

• A takie poranne... Pozdro dla sojka. Dnia 31-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ady [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 85 Lekki myśliwiec 100 Krążownik 72 _________________________________________ Obrońca Darsta [T_S] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 12 Lekki myśliwiec 6 Ciężki myśliwiec 25 Krążownik 25 Recykler 6 Sonda szpiegowska 13 Satelita słoneczny 1 Wyrzutnia rakiet 49 …

• Do 12 sie jeszcze łapie 3% ze mnie sie wysypało no cóż nikt nie jest idealny Pozdro dla sojka i buddy Dnia 30-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ady [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 70 Krążownik 80 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor MaDz [RETRO] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Kronos [PIWOSZE] ____________…

• I tak lama jesteś nawet podwójna Graty obrońcy szo na tym etapie 2 dni może 1 jak dobrze sie postara

• Pozdro dla sojka. Sam nie dałbym rady ale sąsiad poratował. Dnia 27-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ady [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 20 _________________________________________ Agresor Emperor Zenith [LSD] ________________________________________________ Krążownik 34 _________________________________________ Obrońca Lieutenant Tau [FeNIX2] ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter…

• Graty zysk miodzio A Tb Piwko co by tu powiedzieć... Cytat od Lubie Piwo: „Nie wracaj do ogame. Żal takich ludzi ” Lepiej sam bym tego nie ujął jak to szybko sie odwróciło

• Cytat od Art: „Jednej rzeczy nie rozumiem, jak za dawnych czasów konfiguracje były narzucane odgórnie, to były protesty, że nie słuchamy graczy i "GF wie lepiej". Teraz, gdy wręcz reagujemy na każdą Waszą opinię w zakresie wyboru konfiguracji nowego universum, to też są protesty. Każdy z Was ma prawo mieć głos i wyrazić go poprzez ankietę. Teraz to nawet widać jaskrawość całej sytuacji - gdzie 10-15 graczy na forum komentuje ilość 9 galaktyk jako złą i określają się jako 'aktywni gracze', gdzie …

• Nie za tylko z zazdrościsz bo Ty nie masz z kim

• Chodziło mi że skończyłem w reckach nie na u . St nie jest dziwne nic a nic. Każdy mógł wykorzystać moment gdy gniłem na kanapie. A że padło akurat na Marka no co ja moge poradzić nikt inny nie raczył mnie nawet skanować 3 skany przez cały dzień od Trunksa i Sandacza . Proszę Cię.

• Cytat od Lubie Piwo: „Nie wracaj do ogame. Żal takich ludzi ” Wrócę do gry napewno, jednak nie musimy grać razem jeżeli nie chcesz nikogo nie zmuszam do tego. To tylko rozrywka każdemu satysfakcję sprawia co innego wiec nie będę się licytował kto jakie ma priorytety. A co do żalu hmmm Wujo kiedyś polecił komuś tu na forum maść na ból dupy gdy żal dupsko ściska . Kilka dni temu dostałem info, że pomaga wiec może warto byś spróbował... Skończyłem jak chciałem nic nikomu do tego ale uwierz, że akur…

• Gratulacje Marku życie nooo coś tam jeszcze może podziałam z przymrużeniem oka

• Rozumiem po części czemu jakaś sporą grupa osób głosuje na takie parametry aby uni szybko się wyludnilo. Jednak od tego graczy nie przybędzie na starszych uni. Tylko znajdą sobie inną rozrywkę niż ogame lub przeczekaja na nowym uni do kolejnego i skończą na wiecznym u. Nie wiem jak jest na innych ale na wezn zarejestruj się jako nowy gracz spróbuj coś osiągnąć, 70% na wiecznym u siedzi nawet zieloni między sobą nie bardzo mają na co latać bo ich nie poprostu nie ma 5 na gale może się znajdzie. M…

• Cytat od Qlimax: „dajcie wiecej ankiet lubie klikac bezsensu konfiguracje i widze nie tylko ja ” @smoki to ten głos ludu ??? co tak cenisz???

• Cytat od smoki: „Przy konfiguracji kolejnego (nie obecnego) uniwersum uwzględnimy Wasze postulaty o 5 galaktyk i brak złomu z obrony. W tym momencie nie chcemy zmieniać konfiguracji osobom, które głosując wybrały właśnie taką. ” Przy kolejnym części z nas już nie bedzie bo już nie ma na czym grać. Lepiej otworzyć kolejne... tylko komu ?? Kolejne do eko??

• Brawo Piwo w końcu sie doczekaliśmy oby takich wiecej Nie ma to jak ekowiec pojedzie ekowca i st z tego wyjdzie

• dostaną 5 razy w palnik... to jeszcze ankiete zdażą wypełnić a potem taki efekt

• Cytat od Ray: „juz przestancie płakać bo nie chce sie tego czytać, ludzie nie maja co robić tylko z mutli głosować w jakiś ankietach, poza tym to działa w drugą stronę, to samo możecie robić głosów było ponad 2k a płaczków na forum jest 10, tak wybrała większość, a czym sie kierowała można sie tylko domyślać i sie pogodzić z wynikami ” płakanie plakaniem ale z taką ankieta nigdy nie doczekamy się uni gdzie można polatać... były 3 uni na których się dobrze gra eko to czas na jakieś gdzie można dł…

• Gratki Marku. MaDz nie poddawaj się do nowego uni jeszcze troche