Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 194.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdro sojek i buddy Mocno przeczyszczający lot Ktoś gwizdną troche recy na zdrówko Obrońcy SzO Dnia 30-07-2018 16:13:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponury [KoJaK] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.487 Pancernik 848 Lekki myśliwiec 6.302 Krążownik 472 _________________________________________ Obrońca Lewatywa [WIAARA] ________________________________________________ Mały transporter 4.489 Lekki myśliwiec 3.160 Krążownik 200 Statek kolonizacyjny…
-
W końcu wiele razy sie nie udało doleciec Obrońcy SzO Pozdro sojek i buddy Dnia 19-07-2018 16:33:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponury [NEMESIS] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.287 Pancernik 537 _________________________________________ Obrońca Muay Thai Ddav ________________________________________________ Mały transporter 934 Duży transporter 140 Lekki myśliwiec 714 Krążownik 682 Okręt wojenny 428 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 936 Sonda s…
-
Gratki chłopaki. Wiedziałem że przez kaca coś mnie ominie. Poprawił się xd obrońcy Szo
-
Dzięki za locik Dobrze wyszło A co do skanowania, botów, flota od powrotu stała nietknięta. Nawet skanować nie trzeba było a, że lama Barry zeskanował zamiast polecieć to już inna historia ( no cóż ale wyszło ze jest rudy wiec pewne rzeczy można mu wybaczyć ... ). Fickowi mimo zadyszki od sapania do Barrego szczere SzO chetnie spakuje Cie jeszcze raz Długi czas działałeś mi na nerwy.
-
Lubię zapach złomu o poranku Pozdro dla całego sojka , buddy i WSZYSTKICH NASTĘPNYCH CELÓW w moich/naszych reckach SzO chyba bedzie bo coś tam recków się pojawiło i wiosłowało Dnia 13-07-2018 07:51:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponury [NEMESIS] ________________________________________________ Mały transporter 1.964 Lekki myśliwiec 2.656 Okręt wojenny 1.149 Pancernik 344 Krążownik 812 _________________________________________ Agresor MaDz [NEMESIS] __________________________…
-
Stał czekał i się doczekał w końcu Olivia znalazła zaprosiła i polecieliśmy Olivia: Ślicznie dziękuję za wspólny locik dziękuję za zaufanie i polecam się na przyszłość:) Recków zabrakło ale cóż... bedzie z czego doklepać Dzięki @revoutz Pozdro dla sojka Obrońcy SZO i więcej gąsek youtube.com/watch?v=JyvkiZV0Ous Dnia 05-07-2018 20:05:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponury [NEMESIS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.834 Mały transporter 3.694 Ok…
-
To sezon na bicie moonów rozpoczęty Gratki piękny zysk Obrońcy SzO
-
Pozdro dla sojka i znajomych i dla @Maciol bo to tak jakby Ty Dnia 16-06-2018 15:01:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ponury [NEMESIS] ________________________________________________ Okręt wojenny 540 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Konstantinus [VSS] ________________________________________________ Mały transporter 57 Duży transporter 102 Lekki myśliwiec 449 Ciężki myśliwiec 12 Krążownik 110 Okręt wojenny 54 Recykler 106 Sonda szpiegowska…
-
Pozdro dla sojka i buddy coś tam nam wyszło Dzieki za lot od reva : lot 100% charytatywny, zakrecony poranek pierw wadliwie podstawilem sie pod MaDz i wyrwala zlomka, pozniej zamulilem z recami a nawet zawrocilem pozyczke, dlatego totalnie zostawiam zlom dla ponurego i madz bo to (od Ponurego czyli ode mnie: czytajcie reV lama i mu wstyd było cokolwiek brać) biedaki a ja nieogar i nic mi sie nie stanie Dnia 08-06-2018 11:26:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor rev4fun [NEMESIS] ___…