Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 120.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[TOP 1 UNI ACS ] manfred888 [Syndycat] & Oddam Cesarz [Syndycat] vs. NalewkaBabuni [D_T] - 1317,66%
PostJak podjąć przerwane wątki starego życia , jak dalej istnieć kiedy w głębi serca zaczynasz rozumieć że powrót jest niemożliwy . Są sprawy których czas nie naprawi , niektóre rany są zbyt głębokie i nie chcą się zabliźnić . Lecz nie można na zawsze pozostać rozdartym . trzeba znów stanąć mocno na ziemi na długie lata , czeka Was jeszcze tyle radości , tyle ról , tyle zadań . Wasza Historia trwa tam i teraz , nie pozwólcie żeby przeszła Wam koło nosa . Moja kariera tutaj powolutku dobiega końca , …
-
Wymiatasz bezkonkurencyjnie , gratki , jeszcze 2 tygodnie i po uni
-
Cytat od Śpiochowaty: „gratki agresorom,zgadza się ,lubie przysypeczki a nie gram pod wstawanie przymusowe,czekałem na racuszki i przysypka,wstałem chyba 2h po rw,ale to że gram totalnie na luzie to bede latał gdzie chce i na kogo chce,szo sie zrobi,dzięki za moona co niektórym więcej dystansu do gry,bo spinają posladki jak ich się pofarmi i zgasi światło,kto chce prosze i możecie mi latać po satkach,ważne aby była frajda z gry,a to że skubie topkę i drażnie was,to właśnie sprawia mi frajdę,bo n…
-
[TOP 1 UNI ACS ] manfred888 [Syndycat] & Oddam Cesarz [Syndycat] vs. NalewkaBabuni [D_T] - 1317,66%
PostCytat od paNcyferka: „cesariusz dziecko drogie ty tak na serio? Nie muszą nas lubić grunt żeby nas się bali jesteśmy najlepsi sindycat bu a za niedługo buka buka cesariusz floty szuka szo ” Z tego co widziałem w udostępnionych celach to Cesarz złomuję Cię co chwilę , jak ja na Elektrze więc pokaż w grze co potrafisz bo na razie to się ośmieszasz . Nalewka rzeczywiście w cug wpadł , bo nadal go nie ma Ale szo jakby nie było , konto nadal w topie .
-
PostGratki 4 cyfry mamy juz za sobą oby tak dalej - szybkiego przetopu
-
Ten gracz to totalna porażka ... Latał mi codziennie na satki , wiedząc że nie mam jak zareagować i latał nawet jak mu napisałem że jestem ... glowe chyba ma tyllko do noszenia czapki zycze troche dystansu do tej gry i zeby w koncu odszedl troche od kompa ...
-
Fajny Lot , w miłym towarzystwie - pozdrowienia dla Matematyka , coś czuję że jeszcze razem się tutaj pokażemy !!! Pozdrawiam Yorka który na mnie właśnie leci Dnia 17-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gennaro ________________________________________________ Mały transporter 2.519 Lekki myśliwiec 14.231 Okręt wojenny 480 Pancernik 176 Krążownik 4.497 _________________________________________ Agresor Matematyk [GUMISIE] _______________________________________________…
-
Cześć wszystkim smile.png Wróciłem na chorobowym bo nuda straszna , pozdrawiam dwie bardzo ciekawe osoby z którymi miałem przyjemność dzielić się tym starciem . Fajnie , czasem odpalić te samoloty gwiezdne i pogadać z miłymi i życzliwymi osobami smile.png Trochę śniegu dzisiaj napadało więc dla humoru wrzucam hehe youtube.com/watch?v=0F9c4TMo_90 Pozdrawiam także bardzo gorąco mojego starego Przyjaciela Frytka z Universum 26 jeśli będzie miał ochotę kliknąć w to starcie . Dnia 16-03-2018 --:--:--…
-
gratki , fajna ilosc pc zezlomowana Jakby ktos potrzebowal moonow zapraszam tutaj na PW
-
Żenada !!!!
Night King - - DiD U68
PostOstatnio znajomy też miał problemy z teamem i napisał do Karlsruhe , podziałało - doradzam Pozdrawiam wszystkich i odejdźcie od kompa , wybierzcie się na spacer to Wam lepiej zrobi .