Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 41.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, udanych lotów i trafionych aktualizacji... Obrońcy SzO - bo zniósł to w miare dobrze, pozdrowienia dla sojuszników, HCNI Dnia 30-12-2019 22:49:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lotrec [S-R] ________________________________________________ Niszczyciel 1.556 Reaper 342 Krążownik 5.132 Mały transporter 13.088 Okręt wojenny 30 Pancernik 3.977 Lekki myśliwiec 156.609 Ciężki myśliwiec 22 _________________________________________ Obrońca Captain Ce…
-
masa paliwa na ten lot została wydana ale na szczęście Obrońca zachował się bardzo ok i zalogował się dopiero na drugi dzień, pozdro dla Sojusznikow, i wiadomo HCNI Dnia 29-12-2019 22:46:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lotrec [S-R] ________________________________________________ Niszczyciel 1.556 Reaper 342 Okręt wojenny 30 Pancernik 3.643 Lekki myśliwiec 156.651 Ciężki myśliwiec 24 Krążownik 5.004 _________________________________________ Obrońca Admiral Europa [PT-EWIL] ___…
-
Miło tu znowu jakoś zagościć, oczywiście HCNI, no i pozdro dla [S-R] Dnia 28-12-2019 15:54:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lotrec [S-R] ________________________________________________ Niszczyciel 1.574 Reaper 344 Okręt wojenny 30 Pancernik 3.655 Lekki myśliwiec 156.820 Ciężki myśliwiec 24 Krążownik 4.721 _________________________________________ Obrońca Inco ________________________________________________ Mały transporter 1.154 Duży transporter 701 Lekki myśliwiec 5.000 Cięż…
-
Void [M W] & Inarius [M W] vs. Xbox [SET-EFiO] & Raven [SUICIDE] & lop [SUICIDE] ~ 77252.43%
lotrec - - Starcia Yildun
PostTo już nie jest gra strategiczna - to juz gra w szachy... (chodzi mi oczywiście o liczbę stających na przeciw siebie zawodników) - wszyscy się znają, trzeba się nakombinować... - Gratuluję Panowie, akcja zakończona sukcesem, Matineo, nie rozpaczaj.. przyjdzie i czas na Ciebie Pozdrowienia dla Wszystkich,
-
lop [SUICIDE] & vrx [SUICIDE] & Raven [SUICIDE] & Matiineo [SUICIDE] vs. WIELEBNY KENIO [EMERYCI] ~ 8965.45%
PostPanowie gratuluję wytrwałości, nawet juz nie wiem czy to duży zysk czy mały na tym poziomie ale podziwiam, że latacie, że stworzyliście zgraną paczkę, że dobrze się bawicie, szacuneczek, czapka z głowy... Doszły do mnie słuchy, że za chwilę pojawi się na forum "coś większego" więc tym bardziej jestem pełen uznania. powodzenia, Ach - Obrońca... no cóż - radzę się zaprzyjaźnić z z Tymi Panami - albo spakować
-
york [HNNI] & Evrine [HNNI] & Serko [HNNI] & Bastardo [HNNI] & Raven [SUICIDE] vs. Largo [GUMISIE] & TURBODYNOMEN77 [GUMISIE] & ramek [GUMISIE] & NiePuszczamFs [WETERAN] & EdiZlomiarz [GUMISIE] ~ 167783.71%
PostCo by tu napisać żeby sytuację nieco rozładować.... Panowie może uznajmy że każdy się już wypowiedział, ja wiem to co uważam za prawdę (dziwne sformułowanie), mam wrażenie że w tej dyskusji nikt nikogo nie przekona... i każdy wie już swoje, po co te dyskusje... O mnie: - goniłem za Yorkiem Tatarem i Serko, bardzo chciałem dołączyć do nich... ale przyznaję bez bicia zlamiłem, dla tego mnie tam zabrakło... ale ja jestem osobą która w każdej okoliczności bardzo chce (nie zawsze się udaje) dopatrzeć…
-
Dnia 14-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lotrec [HNNI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 122.944 Ciężki myśliwiec 5 Pancernik 8.011 Mały transporter 12.087 _________________________________________ Obrońca Szakal3k [Snoke] ________________________________________________ Duży transporter 3.500 Krążownik 100 Okręt wojenny 1.200 Recykler 141 Sonda szpiegowska 26 Satelita słoneczny 7.196 Niszczyciel 100 Gwiazda Śmierci 3 Pancernik 100 …
-
wleciałem - bo czytałem opis Kutra i Ravena o absurdalnych aktywkach... faktycznie są absurdalne, wleciałem na aktywce, byłem prawie pewien że podniesie flotę... ale ten opis nie dawał mi spokoju... i trafiłem... - minutę/może dwie po... typ już miał 330 recków (ale uwaga! bez żadnych podtekstów 6nanity i 14stocznia - to nie jest niemożliwe...) - suma sumarum złomem się jakoś tam podzieliliśmy... ja nie narzekam, tylko nie bardzo rozumiem HCNI! Dnia 25-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały…
-
Dnia 24-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lotrec [HNNI] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.280 Pancernik 5.190 _________________________________________ Obrońca YOUNGANGUS [Wataha] ________________________________________________ Mały transporter 3.547 Duży transporter 1.775 Lekki myśliwiec 3.019 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 614 Okręt wojenny 545 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 2.764 Sonda szpiegowska 79 Pancernik 6 __________________…
-
Dnia 22-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lotrec [HNNI] ________________________________________________ Pancernik 4.229 _________________________________________ Obrońca Adriano 90 ________________________________________________ Mały transporter 761 Duży transporter 492 Lekki myśliwiec 4.330 Krążownik 476 Recykler 1.100 Sonda szpiegowska 19.960 Bombowiec 40 Niszczyciel 9 _________________________________________ Po bitwie... Agresor lotrec [HNNI] _______________…
-
Dnia 20-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lotrec [HNNI] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.061 Pancernik 3.954 _________________________________________ Obrońca gANJAS [Snoke] ________________________________________________ Duży transporter 1.766 Okręt wojenny 757 Recykler 5 Sonda szpiegowska 92 Pancernik 1 Wyrzutnia rakiet 630 Lekkie działo laserowe 6 Ciężkie działo laserowe 50 _________________________________________ Po bitwie... …
-
Debiucik Matiineo, na razie w acsie: Dnia 20-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Matiineo [HNNI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.074 Krążownik 1.003 Pancernik 640 Ciężki myśliwiec 66 _________________________________________ Agresor lotrec [HNNI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 66.471 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 4.196 Okręt wojenny 2.105 Pancernik 3.990 _________________________________________ Obr…
-
Szacuneczek Obrońcy - bo ładnie się zachował, pogratulował, nie wysyłał rakietek... Takiemu to SzO i to takie szczere: Dnia 17-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lotrec [HNNI] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.486 Pancernik 3.611 _________________________________________ Obrońca Nakata [ALI3N] ________________________________________________ Mały transporter 2.328 Duży transporter 760 Lekki myśliwiec 6.730 Ciężki myśliwiec 65 Krążownik…
-
... a może powstawiam trochę, a co! HCNI! i już.. Dnia 07-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lotrec [HNNI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 56.986 Krążownik 3.097 Ciężki myśliwiec 12 Okręt wojenny 1.180 _________________________________________ Obrońca Ripdem [RBL] ________________________________________________ Mały transporter 400 Duży transporter 170 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik 228 Okręt wojenny 954 Sond…
-
No nie mogę się nie wpisać pod własną "wtopą" , gratuluję Atakierowi, zgubiła mnie zachłanność - chciałem farmić i pracować jednocześnie, okazało się, że tym razem tak się nie da... tak mną zakręcili, że w grze pogratulowałem Oskowi - bo myślałem że to on mnie dorwał - odbudowa jakaś tam bedzie, bo wiadomo HCNI!!!
-
[HNNI] HWNI vs Polska Federacja Planet [PFP] 428,74% vs 0% WOJNA ZAKOŃCZONA - wygrana HWNI
lotrec - - Wojny Yildun
Postwstawię coś kolwiek, bo zapomnimy o tej wojence Dnia 22-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lotrec [HNNI] ________________________________________________ Mały transporter 2.097 Lekki myśliwiec 8.689 Krążownik 424 Okręt wojenny 98 Pancernik 150 _________________________________________ Obrońca Senator Osiris [PFP] ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 241 Lekki myśliwiec 6 Krążownik 1 Okręt wojenny 2 Recykler 90 Bombowi…
-
GraczBezJednegoMoona [HNNI] & Serko [HNNI] & york [HNNI] & Pastor [HNNI] & Evrine [HNNI] vs. Biszkopt [U A] 2250.05%
PostNo i posłaliście Panowie chłopaka na urlop... HCNI!