Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 391.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Djablica
Vasco - - Archiwum CT
PostOglądasz programy typu: "You can dance", "Taniec z gwiazdami" etc.? Co sądzisz o grze aktorskiej braci Mroczków? Interesujesz się w jakimś stopniu polityką? Praca twoich marzeń? (oczywiście jeśli jej nie wykonujesz)
-
Djablica
Vasco - - Archiwum CT
PostDaniel Olbrychski, faktycznie na starość zdziwaczał, ale rolę Kmicica w Potopie jak dla mnie zagrał superowo:) Pływałaś kiedykolwiek w jeziorze podczas burzy? Dużo czasu spędzasz przed lustrem przy robieniu makijażu? Jakie masz uczesanie? Najważniejsze pytanie;) Paznokcie. Naturalnie długie czy tipsy?
-
Djablica
Vasco - - Archiwum CT
PostNie oglądałem "Czerwonej Róży" ale jest to na podstawie Stephena Kinga, zatem musi być mocne. Warto obejrzeć "1408" też na podstawie tego samego autora. Mówisz, że są aktorzy, których nie lubisz oglądać. Wymień jakiegoś:) Boisz się burzy?
-
Djablica
Vasco - - Archiwum CT
PostPisałaś, że lubisz horrory, zakładam, że oglądałaś którąś z części "Piły" co sądzisz o tym filmie? Czy jest jakiś aktor/aktorka, z którymi filmy oglądasz chętniej od innych? Gdyby reinkarnacja faktycznie istniała to, jakim zwierzęciem chciałabyś być w przyszłym życiu?
-
Djablica
Vasco - - Archiwum CT
Post"Cel uświęca środki" Uważasz, że człowiek powinien się kierować tym stwierdzeniem w pewnych okolicznościach? Gdybyś mogła zrobić coś teraz, czego nie zrobiłaś jeszcze do tej pory, bądź też coś, czego nie będziesz mogła zrobić będąc ograniczona z jakiegoś powodu. Co to by było? Gdyby dzisiaj był ostatni dzień istnienia świata ludzkiego, jak byś go spędziła?
-
Djablica
Vasco - - Archiwum CT
PostGdybyś nie urodziła się w Polsce to, w jakim kraju chciałabyś się urodzić? Jakie miejsce chciałabyś zwiedzić? Jeśli złapiesz złotą rybkę a ona powie tak: "Jeśli zażyczysz sobie życzenie to spełnię je, ale zaraz potem umrę, natomiast jak mnie wypuścisz bez życzenia to, będę sobie pływać wolna do końca swoich dni" Co zrobisz? Jesteś religijną osobą?
-
Djablica
Vasco - - Archiwum CT
PostJakiej muzyki słuchasz? Ulubiony gatunek, wykonawca. Często chodzisz do kina? Jakie gatunki kina/filmu lubisz? Ulubiony film? Co sądzisz o powiedzeniu, że "pieniądze szczęścia nie dają"?
-
Djablica
Vasco - - Archiwum CT
PostUprawnienia do prowadzenia samochodu posiadasz? Jeśli tak to, czy posiadasz samochód bądź też jakim samochodem masz okazję jeździć? Jaka sytuacja najbardziej Ci odpowiada?: 1) szusowanie na nartach w śnieżnych górach 2) opalanie się plackiem na piaszczystych plażach nad morzem 3) spokojne spacerki po liściastym, zielonym lesie Uprawiasz jakiś sport?
-
Djablica
Vasco - - Archiwum CT
PostCzy do skórzanego bata posiadasz skórzane wdzianko? W jakich kolorach ubrań gustujesz? W jakich ubraniach gustujesz? Luźny styl (dres, jeansy, etc) czy raczej strój bardziej szykowny (spodnie na kant, białe bluzeczki, etc) Co lubisz jeść? Wybacz jeśli powtarzam wcześniejsze pytania:)
-
Djablica
Vasco - - Archiwum CT
PostWiem, że posiadasz widełki, a posiadasz bat? Jaką ostatnio interesującą książkę przeczytałaś? Jakie gatunki książek preferujesz? To za to wczorajsze dziabanie
-
Ja natomiast nie rozumiem osób, które szukają dziury w całym. Skoro system funkcjonuje i większość ludzi go rozumie, o czym świadczą zgłoszenia do zestawienia to oznacza, że najwidoczniej tak być musi. Zatem proszę nie prowadzić dyskusji, która niczego nie zmieni. Nie przejmuj sie, Tomaszek:) upominam za Off top.
-
Było kilka zgłoszeń z prośbą o przeczyszczenie tematu. Można rzec, że dyskusja była dość burzliwa ale praktycznie nie miała podstaw do odbycia się. Wnioski zostały wyciągnięte i w przyszłości nie będzie więcej takich zawirowań dotyczących nowych rekordów. Po mojej wypowiedzi proszę pisać jedynie w przypadku podawania rekordu zgodnie z zasadami panującymi w temacie. Wszelkie pytania proszę kierować do mnie na PW.
-
Cytat: „Orzeszek107 napisał(a) A nie podoba mi się to w naszych piłkarzach, że nie umieją utrzymać poziomu na jaki ich stać. Leo wybiera piłkarzy do rezprezentacji, a potem oni trafiają na ,,swoje złe dni'' i brak im koncentracji, a potem czemu się dziwić rozgrywce. Nie umieją grać równo. I tu jest błąd. Zachodnie reprezentacje mają graczy utrzymujących mniej więcej równy poziom i dlatego są dobre. A my raz skoczymy do góry i wygramy z Portugalią, raz przegramy z Irlandią i tak dalej...” Wg. mni…
-
Rassija: Nie chciałem być już dosadny w ocenie jego gry, więc wolałem ująć to, w sposób przychylniejszy dla niego, bo w końcu każdemu bramkarzowi zdarza się krzywo wykopać piłkę;) No cóż, jakby to powiedział Śp. Kazimierz Górski, "piłka jest jedna, bramki są dwie i wygrywa ten co strzela o jedną bramkę więcej aniżeli przeciwnik." Miejmy chociaż nadzieję, że wyciągną z tego jakieś wnioski.
-
Cytat: „tortoise napisał(a) ja bym wolał żeby na własnych mistrzostwach gospodarz turnieju nie odpadł w grupie z 0 dorobkiem na koncie i stosunkiem bramek 1-9 ... i bynajmniej mam swój rozum i Szpakowski mi do szczęścia potrzebny nie jest” Do tych mistrzostw jeszcze sporo czasu i wiele się może zmienić. Może znajdzie się kilku młodych chłopaków, którzy będą czerpali radość z gry a nie myśleli o gaży za kolejny mecz. Może jeszcze kiedyś reprezentacja Polski pokaże klasę w rozgrywkach. Choć i jest…