Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 391.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Vaizard- animowany modek

Vasco - - Archiwum CT

Lech Poznań powiadasz, sporo przegrał w tym sezonie. Chyba się przegrzał i zachłysnął wynikami w Puefa. Co sądzisz o tegorocznej Lidze Mistrzów, zwłaszcza o decydujących półfinałach i finale? Wierzysz w reinkarnację? Myślisz, że wszyscy ludzie są dziećmi jednego Boga?

Vasco - - Archiwum CT

Szkoda chłopa, był naprawdę koleś git. Ale taki ten świat, że często dochodzą ludzie, którzy zasługują na 100 lat życia a żyją tacy bez których świat stałby się lepszy. Jakiej drużynie piłkarskiej kibicujesz? Wierzysz, że reprezentacja Polski jest w stanie coś osiągnąć na Euro2012?

Vasco - - Archiwum CT

No no, dobra hondka nie jest zła:D Wierzysz w ewolucję przedstawioną przez Darwina? Jakie sporty uprawiasz? Lubisz oglądać sport w telewizji? Wiesz kim był Steven Irwin? (nie sprawdzaj w goglach)

Vasco - - Archiwum CT

Studiujesz, zatem czy z perspektywy czasu jesteś zadowolony, że wybrałeś akurat ten kierunek? Jakim autkiem śmigasz? Jakie autko chciałbyś kiedyś mieć? (nie chodzi o marzenie, ale o realną możliwość) Zdobądź Starcrafta, warto:D

Vasco - - Archiwum CT

No no, szacun za Samuela L. Jacksona, swego czasu kolekcjonowałem filmy z jego udziałem:) Szacun za Stargate, wiesz co dobre:D Piszesz, że sporo grasz, tak więc grałeś w Starcraft? Jeśli tak to czy przymierzasz się do Starcraft 2? Jakby nie patrzył gust do gier też masz dobry:D Jakiej muzyki słuchasz?

Vasco - - Archiwum CT

Ja tam nie wiem ale oglądanie Muminków boli całe życie, haha, no i jest tam Buka Tutaj gdzie ja mieszkam to też mam pełno lasów i dodatkowo 3 jeziora, zresztą wokół jednego z nich biegam sobie:) To teraz zestaw pytań dotyczących filmu:D Ulubiony film/-y, jeśli nie ma to produkcja, która Ci się podoba? Jakie gatunki kina preferujesz? Aktor, którego lubisz oglądać?

Vasco - - Archiwum CT

Siemanko, niezłe wdzianko Krzysztofie;), mieszkasz w mieście o nazwie Nisko, czy jest w pobliżu tej miejscowości mieścina o nazwie Wysoko? Dlaczego wolisz anime a nie np. Muminki? Czytasz książki?

• Boisz się burzy? Co wolisz, lato i upały czy zimę i śnieg? Grasz w karty?

• Ctj, ha ha ha, ale dałeś Młody jeszcze jesteś, podrośniesz, zrozumiesz Asiulka, wracamy do Ciebie:) Powiedz kto miał z Tobą w realu? Będę miał możliwość zapytania się:D Podaj jedną rzecz, którą chciałabyś zmienić w swoim życiu? Uprawiasz jakiś sport?

• Dlaczego mówisz, że jesteś kosmitką? Dlaczego chciałabyś cofnąć czas? Ile dni ma tydzień? a) 5 b) 6 c) 7

• Sorka za literówkę;) Jeśli lubisz gotować to, mam pytanko o twoją ulubioną potrawę? Chodzisz do kina, zatem jaki jest Twój ulubiony aktor/aktorka? Czytasz czasem książki zatem jakiego autora książek preferujesz? Wierzysz w kosmitów?

• Jakby to Al bundy powiedział (polish version) "no to walimy" Prawo jazdy posiadasz? Jeśli takowe posiadasz to czy dużo jeździsz samochodem? Jakie miejsce chciałbyś odwiedzić? Jakbyś miała możliwość wypowiedzenia jednego życzenia to jakie ono by było? Wierzysz w św. Mikołaja? Jesteś osobą religijną?

• Więc jedziemy dalej;) Nie zdziw się pytaniem;) Paznokcie, długie naturalnie zadbane czy tipsy? Ubiór, chodzi mi o kolory ale także o styl. Szyk i elegancja czy luz i wygoda, aczkolwiek nie niedbałość Bywasz w kinie, zatem jakie kino lubisz i na jaki film z chęcią byś poszła? Byłaś już w Galaxy w kinie?

• To teraz troszkę się opisz:) Kolor oczu? Kolor włosów? Długie włosy czy krótkie? Wysoka czy niska jesteś? Lubisz kino? Lubisz czytać książki?

• Daleko od morza mieszkasz? Pytanie całkiem serio, lubisz naukę? Jakiej muzyki słuchasz? Studiujesz w Szczecinie sama czy z koleżankami/kolegami/chłopakami;) z miasta rodzinnego?

• Dobra z Ciebie studentka jest, często masz poprawki na sesjach? Mieszkasz w Międzyzdrojach, zatem czy wynajmujesz kwatery letnikom?

• Studiujesz na US, na jakiej ulicy jest ten wydział, na Mickiewicza czy na Cukrowej? Który rok studiów?

• Djablica

Vasco - - Archiwum CT

Cytat od Vasco: „Zatem, jaki kwiatek najbardziej lubisz? Gdyby kandydowali Tusk i Kaczyński to, na którego byś postawiła? Jest jeszcze opcja nie głosuje na żadnego z nich;) Dokończ: 2+2x2=? Lubisz/lubiłaś naukę?” Proszę o odpowiedź sneaky.gif

• Djablica

Vasco - - Archiwum CT

Zatem, jaki kwiatek najbardziej lubisz? Gdyby kandydowali Tusk i Kaczyński to, na którego byś postawiła? Jest jeszcze opcja nie głosuje na żadnego z nich;) Dokończ: 2+2x2=? Lubisz/lubiłaś naukę?

• Djablica

Vasco - - Archiwum CT

Twórcza praca. Zatem jakie jest twoje wymarzone zajęcie? Wierzysz w inteligentne życie poza ziemskie? Na kogo będziesz głosować w przyszłych wyborach prezydenckich?:D