Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 391.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostLech Poznań powiadasz, sporo przegrał w tym sezonie. Chyba się przegrzał i zachłysnął wynikami w Puefa. Co sądzisz o tegorocznej Lidze Mistrzów, zwłaszcza o decydujących półfinałach i finale? Wierzysz w reinkarnację? Myślisz, że wszyscy ludzie są dziećmi jednego Boga?
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostSzkoda chłopa, był naprawdę koleś git. Ale taki ten świat, że często dochodzą ludzie, którzy zasługują na 100 lat życia a żyją tacy bez których świat stałby się lepszy. Jakiej drużynie piłkarskiej kibicujesz? Wierzysz, że reprezentacja Polski jest w stanie coś osiągnąć na Euro2012?
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostNo no, dobra hondka nie jest zła:D Wierzysz w ewolucję przedstawioną przez Darwina? Jakie sporty uprawiasz? Lubisz oglądać sport w telewizji? Wiesz kim był Steven Irwin? (nie sprawdzaj w goglach)
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostStudiujesz, zatem czy z perspektywy czasu jesteś zadowolony, że wybrałeś akurat ten kierunek? Jakim autkiem śmigasz? Jakie autko chciałbyś kiedyś mieć? (nie chodzi o marzenie, ale o realną możliwość) Zdobądź Starcrafta, warto:D
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostNo no, szacun za Samuela L. Jacksona, swego czasu kolekcjonowałem filmy z jego udziałem:) Szacun za Stargate, wiesz co dobre:D Piszesz, że sporo grasz, tak więc grałeś w Starcraft? Jeśli tak to czy przymierzasz się do Starcraft 2? Jakby nie patrzył gust do gier też masz dobry:D Jakiej muzyki słuchasz?
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostJa tam nie wiem ale oglądanie Muminków boli całe życie, haha, no i jest tam Buka Tutaj gdzie ja mieszkam to też mam pełno lasów i dodatkowo 3 jeziora, zresztą wokół jednego z nich biegam sobie:) To teraz zestaw pytań dotyczących filmu:D Ulubiony film/-y, jeśli nie ma to produkcja, która Ci się podoba? Jakie gatunki kina preferujesz? Aktor, którego lubisz oglądać?
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostSiemanko, niezłe wdzianko Krzysztofie;), mieszkasz w mieście o nazwie Nisko, czy jest w pobliżu tej miejscowości mieścina o nazwie Wysoko? Dlaczego wolisz anime a nie np. Muminki? Czytasz książki?
-
Więc jedziemy dalej;) Nie zdziw się pytaniem;) Paznokcie, długie naturalnie zadbane czy tipsy? Ubiór, chodzi mi o kolory ale także o styl. Szyk i elegancja czy luz i wygoda, aczkolwiek nie niedbałość Bywasz w kinie, zatem jakie kino lubisz i na jaki film z chęcią byś poszła? Byłaś już w Galaxy w kinie?
-
Djablica
Vasco - - Archiwum CT
PostCytat od Vasco: „Zatem, jaki kwiatek najbardziej lubisz? Gdyby kandydowali Tusk i Kaczyński to, na którego byś postawiła? Jest jeszcze opcja nie głosuje na żadnego z nich;) Dokończ: 2+2x2=? Lubisz/lubiłaś naukę?” Proszę o odpowiedź sneaky.gif
-
Djablica
Vasco - - Archiwum CT
PostZatem, jaki kwiatek najbardziej lubisz? Gdyby kandydowali Tusk i Kaczyński to, na którego byś postawiła? Jest jeszcze opcja nie głosuje na żadnego z nich;) Dokończ: 2+2x2=? Lubisz/lubiłaś naukę?
-
Djablica
Vasco - - Archiwum CT
PostTwórcza praca. Zatem jakie jest twoje wymarzone zajęcie? Wierzysz w inteligentne życie poza ziemskie? Na kogo będziesz głosować w przyszłych wyborach prezydenckich?:D