Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 391.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Vaizard- animowany modek

Vasco - - Archiwum CT

Czaisz dzisiaj wracałem z Piły i jechałem jakieś 30 km krajową bez włączonych świateł, chciałem sprawdzić ile osób mrugnie światłami, no i zgadnij? Aż jedna osoba mrugnęła, a człowiek taki dobry i zawsze ludziom mruga czy to policja czy bez świateł, masakra Myślisz, że kiedyś doczekamy ładnych i przejezdnych dróg w Polsce? Gdzie najdalej jechałeś samochodem? Chciałbyś być kierowcą testowym w programach motoryzacyjnych?

• marcik - szefowa szefow;)

Vasco - - Archiwum CT

Cytat od marcik: „Cytat od Vasco: „ Zagadka:) Jak jednoręki kosmita bije brawo? po cichu :fgrin: ” ” Szacunek Marto;) Kiedy wrzucisz fotkę? Jak kiedyś jak byłem młodszy to przerażał mnie "Koszmar z ulicy Wiązów", ale potem jak się trochę latek złapało to, zacząłem oglądać te horrory z dużym uśmiechem na buzi. Najlepszy komedio-horror to "Piątek 13-ego" "Piła" szczerze to nie uznałbym tego filmu za horror. On nie jest straszny ale obrzydzający Masz jakiś film/książkę, do którego/ej często wracasz…

Vasco - - Archiwum CT

Hehe Dostałeś kiedyś mandat od panów policjantów? Jeździsz zgodnie z przepisami? Co sądzisz o kulturze jazdy polskich kierowców? Co wolisz:? Marcikowy las czy dolinę muminków?;)

Vasco - - Archiwum CT

Stuk puk:) Mówisz, że lubisz horrory, zatem jaki najbardziej Ciebie przeraził? Posiadasz prawo jazdy? Jeśli tak to czy uważasz, że w Polscy kierowcy mają wysoką kulturę jazdy? Zaś jeśli nie masz prawa jazdy to dlaczego nie masz?;) Wrzucisz fotkę? Zagadka:): Jak jednoręki kosmita bije brawo?

Vasco - - Archiwum CT

Zatem zapytam inaczej, co lubisz jeść/jakie masz ulubione potrawy? Zadam to samo pytanie, które zadałem vaizadrowi. Jest coś w Tobie co chciałbyś zmienić? Jakiego rodzaju kino lubisz oglądać? Oglądałaś/oglądasz programy typu reality show. Oraz jakbyś miała możliwość wystąpienia w takim programie to, czy byś wzięła w nim udział?

Vasco - - Archiwum CT

Siemanko z rana:) Jak idzie gra na uni 66?:D Jest coś w Tobie co chciałbyś zmienić? Masz rodzeństwo? Lubisz zupę krupnikową?

Vasco - - Archiwum CT

Ale na pewno jest takie jedno miejsce do którego chciałabyś pojechać gdybyś miała taką możliwość, masz drugie podejście do tego pytania:) Wbrew pozorom znaleźć szczęście w tych czasach to duże osiągnięcie, ale dla chcącego nic trudnego a przede wszystkim trzeba być wymagającym i konsekwentnym. To jak lubisz grafikę to, przyjdzie czas kiedy dostaniesz PMke z prośbą o jakąś super sygnaturkę dla mnie W mieście w którym mieszkasz, posiadasz jakieś ulubione miejsce do którego sobie chodzisz na spacer…

Vasco - - Archiwum CT

Powiedz mi dlaczego ludzie mówią, że pieniądze szczęścia nie dają? Chciałbyś wygrać na loterii? Wywoływałeś kiedyś duchy?

Vasco - - Archiwum CT

Średniowiecze miało swój klimat ale szkoda, że był to w gruncie czas stracony dla ludzkości, ciemnota i w ogóle... Ale wybór dobry, zresztą jakbym mógł to sam bym wybrał ten czas:) Zauważyłem, że czasem robisz sygnaturki dla userów, bawisz się grafiką bo lubisz czy może wynika to z racji szkoły/zawodu? Co chciałabyś osiągnąć w swoim życiu? Gdybyś miała możliwość wyjechania na wycieczkę, gdzie w pierwszej kolejności byś pojechała? Lubisz dzieci?

Vasco - - Archiwum CT

No i dotarłem i tutaj;) Zapewne wielu pytało, ale stron wiele jest w Twoim CT i ciężko to wszystko ogarnąć, więc zapytam raz jeszcze, dlaczego "Szefowa szefów"? Gdybyś mogła cofnąć się w czasie to, gdzie byś się przeniosła? Są w Twoim życiu rzeczy, które kiedyś zawaliłaś i teraz byś chciała je naprawić? Co robisz jak jest Ci źle?

Vasco - - Archiwum CT

To znowu ja, ha ha ha Wierzysz w to, że na jednym z końców tęczy siedzi gnom z garnkiem pełnym złota? Wierzysz w istnienie życia pozagrobowego, jednym słowem w duchy?

Vasco - - Archiwum CT

Jasne, wszyscy tak mówią, że dla topu nie grają:P Co sądzisz o przyszłości Ogame, jak długo jeszcze będzie na powierzchni, czy GF znajdzie sposób na rozruszanie gry, a może znajdzie sposób na połączenie uniwersów? Jesteś osobą tolerancyjną?

Vasco - - Archiwum CT

Lubisz Clinta Eastwooda? Jeśli tak to będziesz oglądał z nim filma dzisiaj? Jaki top przewidujesz osiągnąć na Uni66?

Vasco - - Archiwum CT

Otwarty umysł z Ciebie jest i dobrze:) Jak będziesz miał już swoje nowiusieńkie konto na uni 66 to, masz zamiar odpalać jakieś dodatki?;) Jak masz zamiar grać? Złomować i farmić wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka, czy raczej ekonomia?

Vasco - - Archiwum CT

I wtedy jak otworzą nowe speed uni to konto z uni 66 oddasz mi, oczywiście jak już będziesz w ścisłym topie:D Oglądałeś pogrzeb Majkela? Jesteś za in vitro?

Vasco - - Archiwum CT

Mam do Ciebie takie pytanko natury filozoficznej Czy dzisiaj o godzinie 16 będziesz jednym z wielu tysięcy wybrańców zakładających swoje nowiusieńkie konto na jakże wyjątkowym już 66 uniwersum?

Vasco - - Archiwum CT

Ano mamy podobne poglądy, co świadczy dobrze o Tobie Powiedz mi co myślisz o kwotach transferów piłkarzy pomiędzy najbogatszymi klubami, oraz o ich zarobkach? Myślisz, że na świecie może kiedykolwiek zapanować pokój i równość wśród wszystkich ludzi? Czesiownik, tych ewangelii było mnóstwo, ale nigdy nie dowiemy się, które z nich opisują prawdę. Tamte czasy były tak burzliwe, każdy pisał co chciał i ile chciał. Ówczesny kościół sobie zebrał większość pism, wybrał i ocenzurował te, które najbardzi…

Vasco - - Archiwum CT

Krzychu, przykro mi z powodu Twojej mamy, szczęście w nieszczęściu, że nie jest złośliwy. Obejrzyj sobie jeszcze ten drugi film, też mocny. Oglądałeś kiedyś Kapitana Bombę? Jeśli tak to, czy lubisz taki humor? Co wolisz Monthy Pythona czy Jasia Fasolę? Wolisz humor sytuacyjny czy raczej humor "podany na tacy"(po prostu idiotyczne zachowania bohaterów) Polityka No niestety w Polsce polityka kuleje za sprawą ludzi, którzy nie powinni polityką się zajmować. No ale może kiedyś będzie dobrze jak młod…

Vasco - - Archiwum CT

No no, całkiem ciekawa postać z Ciebie jest:) Na temat religii można rozmawiać całymi godzinami ale z ludźmi o otwartym umyśle, bo ciężko innym ciężko słuchać jak to są kiwani przez czarną mafię w sutannach. Niestety KK to jedna wielka bujda oparta na wielu wiekach kłamstw:) Co do WTC, to z tym Pentagonem to pikuś. Obejrzyj sobie film "Duch Epoki - Zeitgeist" normalnie aż człowiek nie wierzy, że takie rzeczy mogą się dziać, a co śmieszniejsze, są ludzie, którzy starają się podważać, że tak powie…

Vasco - - Archiwum CT

Ludzie się wkurzają kiedy nie są w stanie obronić swoich racji bądź kiedy po prostu czegoś nie wiedzą i nie rozumieją. Gdybyś miał możliwość spotkania jakiejś dowolnej osoby, znanej bądź też mniej znanej to, co to za osoba by była? Wierzysz w teorie spiskowe? np. WTC?