Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 391.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
Vasco - - Archiwum CT
PostJasne nie masz idoli:P Na ścianie w pokoju wiszą plakaty backstreet boys i britney spears, hehehe, a tutaj starasz się nas wkręcać:P Oglądałaś "Smerfy"? Jeśli tak to jaki był Twój ulubiony smerf? Jak jesteś głodna to ...? (dokończ) Co sądzisz o modzie XXI wieku na bycie singlem? Myślisz, że można poznać całkowicie inną osobę?
-
Vasco - - Archiwum CT
PostJaką znaną/sławną/bądź też nie sławną osobę chciałabyś spotkać gdybyś miała taką możliwość? Myślisz, że warto uszczęśliwiać ludzi na siłę? Są ludzie, których po prostu nie lubisz?
-
Vasco - - Archiwum CT
PostNie no, w Stanach to jest lekka przesada co rządzący tam wyczyniają, w Polsce to póki co nie jest jeszcze na taką skalę;) O co bywasz zazdrosna? Czym się objawia u Ciebie bycie zazdrośnikiem?:P Jest jakieś słowo, którego nadużywasz podczas rozmów? hehe:P
-
Vasco - - Archiwum CT
PostTo znowu ja:) Żyjąc w US nie przeszkadzałby Ci fakt tego, jak bardzo obywatele amerykańscy są okłamywani i okradani przez własny rząd? Kalifornia powiadasz, chciałabyś spotkać obecnie urzędującego gubernatora? Jesteś zazdrośnik? Fiu fiu:)
-
Vasco - - Archiwum CT
PostA co tak Ciebie fascynuje w Ameryce? Będą w US, jaki region kraju byś wybrała? Co Ci bardziej odpowiada, funkcjonowanie w zatłoczonym, tętniącym życiem wielkim mieście, czy raczej w spokojnym miasteczku, gdzie można jeszcze pooddychać czystym powietrzem? Fiu, fiu
-
Vasco - - Archiwum CT
PostTo jak sezon na czereśnie się skończył to dlaczego jeszcze w skrzynce nie mam zaproszenia na jagody? sneaky.gif Myślisz, że zdarzają się ludzie, którzy są urodzeni pod szczęśliwą gwiazdą i tacy, których od samego początku prześladuje pech? Lubisz być rozpieszczana? Załóżmy, że nie urodziłaś się w Polsce to, w jakim kraju chciałabyś się urodzić? Fiu, fiu:)
-
Vasco - - Archiwum CT
PostPrzyszedłem na czereśnie:) Wierzysz we wróżki? Takie z kryształową kulą, czarnym kotem i sową na ramieniu? Te, które za pieniądze przewidują przyszłość? Wierzysz we wróżki? Takie, o których jest napisane w baśniach, mogących spełniać życzenia, chronić przed złem, pocieszać kiedy smutno? Wierzysz w dobre duchy i gdzieś tam kryjące się złe demony? Wierzysz w św. Mikołaja i w to, że przeciska się przez komin aby podłożyć prezenty? Pisałaś kiedyś listy do św. Mikołaja? Fiu fiu.
-
Marcepanowy GO
Vasco - - Archiwum CT
PostOtwieramy ze względu na naciski wielbicielek;)
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostSpokojnie tutaj:) Czytasz może "gazetę" Fakt? Rozwiązujesz krzyżówki? Kojarzysz kim był Pik-Pok? Masz jakieś zabawki z dzieciństwa?
-
Vasco - - Archiwum CT
PostNo troszkę mnie tutaj nie było:P Przybywam do Ciebie z kilkoma pytaniami:D Grałaś kiedyś w piłkę, chodziłaś na ryby, czy też skakałaś łaziłaś po drzewach? Lubisz jeździć pod namioty? Lubisz spacery?
-
Vasco - - Archiwum CT
PostA ten koleś małpkę ma: (nie mówię o prezydencie, oczywiście:) Małpka Podasz dane swoich przyjaciół żebym mógł zapytać o to, czy jesteś dobrą przyjaciółką?:P Wolisz bardziej zieleninkę czy mięsko? Coś czego byś nie zrobiła za wszystkie skarby tego świata?
-
Vasco - - Archiwum CT
PostAle hałas, właśnie za moim oknem zaczęli kosić trawę, ale łotry z nich. Słyszałaś o teorii Alberta Einsteina, że świat jaki znamy przetrwałby jedynie 4 lata jeśli zniknęłyby pszczoły? Jesteś dobrą przyjaciółką? Masz sporo zwierzątek już, a czy są jeszcze jakieś, które chciałabyś mieć?
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostLuzik, luzik. Stronka faktycznie całkiem fajna jest, zwłaszcza, że pełno tam nowości. Ja katuje na razie Stargate Atlantis, nie chce mi się czekać na kolejne odcinki w tv więc polecę sobie do końca w necie:) Ano może kiedyś człowiek będzie miał okazję pojechać na taki meczyk. Chociaż, może i dożyjemy czasów kiedy nasza liga będzie na takim poziomie, że na takie mecze będziemy jeździć do miasta obok a nie do innego kraju:) Wiem, wiem, żartowniś:P Więc przejdźmy teraz do pytań:) Każdy z nas był ma…
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostNo na takie derby to każdy chciałby chyba pojechać. Ależ tam atmosfera musi być superowa, fiu fiu. Myślisz, że Adam zjadł jabłko od Ewy z miłości do niej? Wg. biblii Bóg jest wszechwiedzący i wszechmocny, zatem wynika z tego, że tworząc idealny świat wiedział, że Ewa z Adamem zjedzą owoc z zakazanego drzewa. Zatem po co był ten wysiłek jeśli z góry wiedział jak się to wszystko potoczy? Masz na to jakąś teorię? A teraz coś z lekkostrawnych pytań:) Gdybyś musiał nagle opuścić swój dom, jaką rzecz …
-
Vasco - - Archiwum CT
PostWiesz, dziuple z reguły są dość wysoko, a z wysoka lepiej wszystko widać;) No i co do wyników badań to, może, kiedyś, w jakichś okolicznościach udostępnię Ci je ale póki co to, nadal badam:P Więc wracając do pytań to: Byłaś kiedyś w takiej sytuacji gdzie miałaś coś zrobić i to zrobiłaś, ale potem miałaś poczucie, że mogłaś to wykonać znacznie lepiej? Gdybyś mogła naprawić świat to, co byłoby na pierwszym miejscu do naprawy na Twojej liście? Wierzysz w przeznaczenie? W coś co jest z góry zapisane…
-
Vasco - - Archiwum CT
PostW Pana powiadasz, hehe;) Nie możesz widzieć morza, bo ty po prostu za niska jesteś:P Wiesz, na podstawie tzw. trudnych pytań układam twój profil psychologiczny, są one bardzo przydatne i przede wszystkim doskonale odwzorowują zakamarki osobowości osoby odpowiadającej na tego rodzaju pytania A teraz coś z serii pytań mało ambitnych:) Jaki kolor oczu masz? Nie zdziw się pytaniem, ale paznokcie sztuczne czy naturalnie zadbane? Śmigasz w adidasach czy botki na obcasie?
-
Vasco - - Archiwum CT
PostNie widzę jagód bo niestety z mojej dziupli mam tylko widok na yyy, ten, no... morze:P Biegasz więcej w spodniach, jeansy czy takie na kant? Potrafisz grać w jakąś grę karcianą? Pieczesz ciasta, zatem sernik potrafisz też zrobić? Oko czy ucho?
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostNo no, marcik jaka chętna do przykuwania i chłostania:P vaizard, Lewandowski jest strasznie przereklamowany, nauczyli by wreszcie chłopaka celować na bramkę jak stara się strzelać;) Kibicujesz Lechowi, a chodzisz na jego mecze? Na jaki mecz chciałbyś mieć bilety? Mogą być też zagraniczne ligi, puchary.
-
Vasco - - Archiwum CT
PostKurcze to jesteś niczym Dr. Dolittle, albo i Ace Ventura tylko, że w spódnicy:D Grasz w ogame, a czy grasz także w inne gry, niekoniecznie sieciowe? Oglądasz jakieś seriale? Na świecie jest jedno zwierze, które nie skacze, wiesz jakie to zwierzę? Rosną jagody w marcikowym lesie?
-
Vasco - - Archiwum CT
PostTo jakie zwierzątka posiadasz? Wymień chociaż trzy: Chodzisz do marcikowego lasu na grzyby? Jakie masz usposobienie? Dużo się uśmiechasz? Płakałaś na "Titanicu"?