Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 391.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

Vasco - - Archiwum CT

No no, poziom zadawanych pytań ostatnio tak urósł, że będzie mi ciężko dorównać, no ale postaram się zadać kilka sensownych i nieodbiegających klasą pytanek;) Jak byłaś kiedyś malutką dziewczynką, w zasadzie jeszcze dzieckiem i oglądałaś bajki bądź też czytano Ci je to, czy często wczuwałaś się w role bohaterek? Przeżywałaś takie historie jak Królowa Śniegu, Jaś i Małgosia, Kopciuszek? Należysz do osób ciekawskich? Ale nie chodzi mi bynajmniej o bycie wścibskim. Mam na myśli taką zdrową ciekawo…

• Uni 5 - 1218 Pierwsze konto z jednym punktem jest na 1054 miejscu. Uni 13 - 1187 Pierwsze konto z jednym punktem jest na miejscu 1081 Zatem lecimy coraz niżej i niżej.

Vasco - - Archiwum CT

Cześć Martusia:) Tak więc już wiem, że nie powinienem zadawać pytań z zakresu stworzeń z większą ilością odnóży aniżeli 4, oczywiście pozostają jeszcze pytania o muchy, no ale muchy nie są takie fajne i włochate jak pająki, więc nie będę zadawał takich pytań, bo jednak nie mam zamiaru spać pod namiotem:P a igranie z kobitkami tak może się skończyć. Zatem zadam najpierw kilka poważniejszych pytanek, na podstawie których będę mógł zarysować Twój ogólny profil psychologiczny, więc walimy z pytankam…

• Vaizard- animowany modek

Vasco - - Archiwum CT

Siemanko V. Na bieżąco jesteś z mangą? Czemu nie pójdziesz na urlop jeśli masz tyle na głowie? Nosisz czapeczki z daszkiem?

Vasco - - Archiwum CT

Tak więc kontynuując: Które miejsce na Twoim ciele jest najbardziej gilgotkogenne? Lubisz jeść ryby? Mieszkasz w bloku? Wybacz, że nie zadałem serii ciężkich pytań, typu: kaloryfer czy śrubka, ale do tego trzeba mieć natchnienie;)

Vasco - - Archiwum CT

No to jak nie przenocowywujesz nieznajomych w dodatku tajemniczych to, będę musiał kombinować z noclegiem, no ewentualnie pozostaje jakis namiot;) Yyyy, o co to ja miałem pytać, hmm... Ano właśnie, co do ciasta w 10 minut to, dla chcącego nic trudnego, a swoją drogą ciekawe skąd wiesz o tym, że tak pisałem, ktoś z irca musiał dać ci cynk... Ty byłaś bardzo zajęta i z pewnością nie zauważyłaś mojego wywodu;) O właśnie, najpierw zestaw pytań na rozgrzewkę (swoją drogą to, fajna jest ta emotka) Pł…

Vasco - - Archiwum CT

Tak więc już sprawdziłem na mapce trasę do Ciebie i akurat jest na trasie do kumpla, którego być może będę w najbliższej przyszłości odwiedzał, więc karpatka będzie musiała jakaś być:) W dużym domu mieszkasz? Przenocowywujesz (słowotwórstwo rulezzz) nieznajomych? Twoje zwierzaki gryzą? Są jakieś ładne miejsca do obejrzenia u Ciebie?

Vasco - - Archiwum CT

Ha - ha, oto ja:) Kiedy znowu będziesz wytwarzała karpatkę? Jakie jeszcze ciasta wytwarzasz? W jakich godzinach można zastać Ciebie w domu? I jak tam Twój nowy film? Były jakieś niespodziewane sceny z dzidą?:P

• Na prośbę zamykamy:)

Vasco - - Archiwum CT

Mam serie pytań do Ciebie Malutka:) Użytkownik czy użytkowniczka? Post czy temat? Wykrzyknik czy kropka? Czerwony grzyb w białe kropki czy biały grzyb w czerwone kropki? Liść czy szyszka? Truskawka czy poziomka? Trawa czy siano? Jak już przebrniesz przez te pytania to zapraszam do działu następnego:;) Co Ciebie irytuje? Można Ciebie wyprowadzić z równowagi? Jesteś zwolenniczką białych kłamstw? Opowiadasz kawały? Słodkich.

Vasco - - Archiwum CT

Kto jest "niepokonany jak Gołota"? Posiadasz jakieś kompleksy? Spędzasz na zakupach wiele godzin? Czy raczej wchodzisz do sklepu kupujesz co masz kupić i wychodzisz? Kolorowych.

• Temat zostaje otworzony. Zeruel nadal będzie prowadził temat.

• Vaizard- animowany modek

Vasco - - Archiwum CT

Hehehe, nawet vaizard wie, że hiena jest najweselszym zwierzakiem na świecie, marcik:P Jak tam idzie gra na uni66? Jakieś spektakularne akcje już przeprowadzałeś? Czy ty vaizardzie wierzysz w św. Mikołaja i jego renifery?

Vasco - - Archiwum CT

Dzień dobry:* W samej koszulce? zapewne takiej do kolan, no nie:P fajnie sneaky.gif Znalazłem materiały na sygnaturkę:) Dzisiaj pojawię u twego progu, hehe Dobra wracając do pytań, ehkem: Biegałaś kiedyś po łąkach, trawa po pas, w oddali skaczące zajączki, żar lecący z nieba? Lubisz chodzić na plażę? No i dalej czy lubisz pływać? Zdarzyło Ci się kiedyś coś zwinąć? sneaky.gif Fiu fiu

Vasco - - Archiwum CT

Lubisz gorzką czekoladę? Dokończ: Przychodzi baba do lekarza... Kiedy jestem sama to, lubię... Nigdy nie sądziłam, że...

Vasco - - Archiwum CT

No to fajnie jak masz tyle tych baśni, będziesz miała dla potomnych:) Zbierasz coś, kolekcjonujesz? Nie wiem, znaczki, książki, lalki, etc. Lubisz słodkości? Jesteś gadżeciarką? Telefon komórkowy do dzwonienia, czy do wszystkiego innego a dzwonienie na samym końcu? Całus Jęzorku:P

Vasco - - Archiwum CT

Dżem dobry:) Nie pamiętasz swoich snów? Jak chorujesz to śpisz w skarpetkach? Jaką baśń najbardziej lubisz? Masz jeszcze jakieś książki z bajkami?

Vasco - - Archiwum CT

Musiałem zniknąć bo siostra potrzebowała transportu więc trzeba było pomóc:) Lubisz podróże samochodem, tak, żeby sobie wsiąść w samochód i po prostu jechać przed siebie? Oczywiście nie koniecznie sama jako kierowca, ale także z kimś. Brakuje Ci czegoś w dotychczasowym życiu? Chciałabyś mieć więcej rodzeństwa? Opowiadał Ci ktoś kiedyś bajki na dobranoc? Na dobranoc opowiem ci bajkę, jak kot palił fajkę a kocica papierosa i przypaliła sobie nosa...:P Kolorowych snów:)

Vasco - - Archiwum CT

Jakie strony odwiedzasz, że tak często łapiesz takie szkodliwe wirusy? Wiem jaki film ostatnio oglądałaś (hehehe), ale chodziło mi raczej o jakiś inny film, który ostatnio oglądałaś i przypadł Ci do gustu:) Popierasz twierdzenie, żeby nigdy nie mówić "nigdy"? Na razie starczy pytanek, troszkę zalatany jestem dzisiaj;) Na razie:*

Vasco - - Archiwum CT

Obejrzałaś to co Ci podesłałem? Podobało się czy raczej nie? Film, który ostatnio oglądałaś i nawet Ci się podobał?:P Jak często psuje Ci się komputer?