Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 391.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Vaizard- animowany modek

Vasco - - Archiwum CT

Howgh Powiedz mi koleżko dlaczego nie masz włosów na głowie? Z ciekawości, smarujesz czymś główkę aby była bardziej aerodynamiczna? Potrafisz wytłumaczyć wpływ liczby łysych mężczyzn i kobiet (sic!) na globalne ocieplenie? Jak się sprawuje meganka? Dużo musisz do niej dokładać? Czy to prawda, że fani anime obrażają się na słowa, że anime to chińska bajka?:D

• marcik - szefowa szefow;)

Vasco - - Archiwum CT

Howgh Jak byłaś młodsza to, oglądałaś Pana Kleksa? Wolałabyś być królewną Śnieżką, królową Lodu, Kopciuszkiem, Czerwonym Kapturkiem czy Śpiącą Królewną? Chciałbyś zamienić swoje dotychczasowe życie na życie w którejś z bajek? /me idzie oznaczać posty do usunięcia z CT marcik

Vasco - - Archiwum CT

Znowu ja:) Co dzisiaj masz na obiadek? Lubisz wykwintne dania? Zdarza Ci się czasem pójść do jakiejś restauracji? Lubisz romantyczne kolacje?

• Uniwersa, na których gram jeszcze się opierają przed spadkiem poniżej 1k kont. uni5: 1.205 kont uni13: 1.186 kont

Vasco - - Archiwum CT

Oglądamy film pod tytułem "Next" sneaky.gif "Dzik jest dziki, Dzik jest zły, Dzik ma bardzo ostre kły. Kto spotyka w lesie dzika, ten na drzewo szybko zmyka..." Pamiętasz ten wierszyk? Znasz jakieś inne wierszyki z dzieciństwa? W jakie gry w dzieciństwie lubiłaś grać?

Vasco - - Archiwum CT

Hehe, nie ma prawka a już na samochód zbiera:P Nie masz zachcianek? Ale poczekaj, będziesz w ciąży to nadrobisz ze zdwojoną siłą pochłaniania wszystkiego co jadalne, hehe Dobra idziemy dalej. Wiesz, że kleszcze to pajęczaki, myślisz, że nadal pójdziesz biegać po lesie? Nie boisz się innych leśnych zwierząt? Np. żbika? Co lubisz w lasach...? Dzisiaj "Next" będzie popcorn czy jednak chipsy? Grałaś kiedyś w "Tak, nie, pomidor"? Lubisz gry planszowe? Znikam. (hehe, co za emotka)

Vasco - - Archiwum CT

Nie powinnaś biegać codziennie bo nie jest to zdrowe dla stawów skokowych. Jaki dzisiaj filmik będziemy oglądać, masz już coś na oku? Oszczędzasz. Jakie masz plany związane z oszczędnościami? Często masz zachcianki, które spełniasz? Nie boisz się kleszczy biegając po lesie?

Vasco - - Archiwum CT

Dlaczego tak bardzo lubisz Irc? Ile kilometrów przebiegłaś z kuzynką? Gdzie biegałaś? Zmęczyłaś się trochę? Szkoda, że nie chcesz przejść na ciemną stronę mocy...:(

• Widzę, że coś ciężko idzie aktualizowanie tematu, zatem zamykam na czas jakiś. Chyba nadszedł czas na poszukanie zastępstwa. No chyba, że autor się obudzi. Proszę o PW w sprawie.

Vasco - - Archiwum CT

Ruiny powiadasz...? Jeden z tych filmów, których obejrzenie boli całe życie:P Jedyna refleksja po obejrzeniu. Kto daje pieniądze na taką twórczość Ano dzisiaj sobie obejrzałem G.I Joe całkiem fajne kino. Na wieczór też coś fajnego się znajdzie więc dam znać Link poszedł już:) A teraz przejdźmy do pytanek:) Co ty sądzisz o "Ruinach"? Dlaczego papuga uciekła? Jak ogejm się skończy to będziesz po nim płakała?

Vasco - - Archiwum CT

Ostatnio znowu troszkę zabiegany jestem no i nie mam czasu pisać w swoim ct;) Dzisiaj niedziela, na którą idziesz do kościoła? Masz dzisiaj przewidziany jakiś spacerek? Może nad morze? Jaki horror oglądałaś wczoraj? U mnie był "Horyzont zdarzeń", całkiem fajny i przyjemny film. Kiedyś go oglądałem i warto było znowu go obejrzeć. Dzisiaj też muszę znaleźć coś ciekawego, żeby nie być do tyłu z pojawiającymi się filmami;)

• Witamy z powrotem:)

Vasco - - Archiwum CT

Jak się zachowujesz kiedy się denerwujesz? Masz sposoby na opanowanie strachu/nerwów/stresu? Boisz się ciemności? Dzisiaj jest dobre kino, więc zapraszam;)

Vasco - - Archiwum CT

Hehehe, na razie nie wyda z tymi oświadczynami, musisz niestety poczekać aż przybędę w twoje strony Dzisiaj zamiast w sumie popcornu można sobie by sprawić chipsy, też są dobre, takie serowo-cebulowe, normalnie gites... Dobra wracamy do tego po co tutaj przybyłem, ha ha. Jak sądzisz, jakie byłoby twoje zachowanie jakbyś spotkała przedstawiciela obcej cywilizacji? Myślisz, że "oni" są wśród nas? Podejrzewałaś może kiedyś swojego nauczyciela/nauczycielkę o to, że nie jest do końca człowiekiem? Wyw…

Vasco - - Archiwum CT

Jasne przez 5 minut, chyba 5 sekund. Jeszcze pamiętam jak wyciągałem po niego rękę kiedy nagle napotkałem jedynie pustą przestrzeń:P Wracając do w pełni poważnych pytań to, chciałem się zapytać dlaczego opuściłaś dzisiaj trening? Idziesz dzisiaj pobiegać sobie troszkę po lesie? Dlaczego jeszcze nie umawiasz cywilnego? Jakie są te poważne sprawy urzędowe, których wcześniej nie zdążyłaś załatwić? Jak piszesz jakieś słowo na klawiaturze i potem zauważysz, że zrobiłaś błąd (literówka, ort, cokolwie…

Vasco - - Archiwum CT

Nie ulega wątpliwości, że żbik jest fajniesiejszy aniżeli zły lewek. Powiedz jak Cię podobał wczoraj film i dlaczego nie zostawiłaś mi popcornu? Jakie ważne sprawy załatwiasz w urzędach? Czyżbyś już umawiała datę cywilnego? Cieszysz się , że już niedługo wracasz do nauki?

Vasco - - Archiwum CT

Wychłostać to ja mogę was, jednego batogiem a drugą to, hmm, zastanowiłbym się jak... Dobra przejdźmy do pytań Mogłabyś pracować w hospicjum? Wysyłasz smski jak są organizowane różne akcje charytatywne? Uważasz, że "jest super"? Jeśli tak to, dlaczego? Jeśli nie to, też dlaczego? Śpiewały Ci kiedyś anioły pieśń? Ale i tak nie ma to jak żbik. haha aha, żbik lepszy niż lew:P

Vasco - - Archiwum CT

Gdyby nie fakt, że rozwiązanie zagadki wyskakuje jako pierwsze w goglach to, na pewno byś nie zgadła:P Kwestowałaś kiedyś na wośp-ie? Co sądzisz o tej akcji? Uważasz, że polscy chłopcy powinni walczyć poza granicami kraju? Jesteś patriotką? Puściła byś swojego męża na taką misję? Ale w nutę dzisiaj uderzyłem;) btw: jak długo będę musiał czekać na odpowiedź?

Vasco - - Archiwum CT

To masz fajny gust jak wolisz dywany:) Ja już po treningu, troszkę się ociągałaś, ale nie było najgorzej;) Dobrze wyglądałaś;) Obecnie masz dużo czasu wolnego, co robisz w taki wolny czas? Kiedy ostatni raz byłaś nad morzem? Masz w planach jakiś taki wojaż w kierunku północnym? Ostatnio zasłyszana zagadka:D Jak się nazywa bumerang, który nie wraca?

Vasco - - Archiwum CT

Cześć słodka marcik:) Wróciłem dopiero z pracy wiec swoją obietnicę spełnię potem jak wrócę z siłki:) Zatem korzystając z chwili bycia tutaj zadam kilka prostych testowych pytanek;) Idziesz ze mną na siłkę:P Wolisz mieć w domu dywany czy jednak płytki ewentualnie panele podłogowe? Masz przytulny pokoik? \wypowiadasz się w jakichś innych tematach poza swoim ct?;) Masz w swoim pokoju jakieś obrazy na ścianie? Jeśli chcesz powiesić sobie coś na ścianę to, kto wbija gwoździa? Całus