Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 391.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
Vasco - - Archiwum CT
PostZatem to "nie... sneaky.gif " oznacza, że tak? Co ostatnio ładnego i seksownego sobie kupiłaś? Kiedy wpadasz w konsternację? sneaky.gif
-
Vasco - - Archiwum CT
PostCześć malutka;* No to kilka pytanek na popołudnie:) No i jak, spełniło się wieczorne życzenie? Jesteś osobą czyhającą na wszelkiego rodzaju promocje czy raczej idziesz i kupujesz w danym momencie kiedy jest ci coś niezbędne? Zdarza Ci się panikować?
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostHowgh Zapytam się Ciebie o przewidywany rozwój akcji w kolejnych chapterach. Jak sądzisz, co będzie dalej, kto wygra, kto zyska a kto straci wszystko? Powiedz mi co sądzisz o obecnym zamieszaniu wokół reprezentacji w piłce nożnej? Myślisz, że siatkówka mężczyzn będzie jedynym sportem zespołowym, z którego będziemy mogli się cieszyć? Będziesz rozczarowany jeśli nie zdobędziemy mistrzostwa europy? Kim ten ulquiorra jest?
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostHowgh O właśnie skąd jest twój nick na forum? Jesteś takim maniakalnym fanem anime? Niedługo święta, co chciałbyś dostać pod choinkę? Dobrze wspominasz szkołę?
-
Vasco - - Archiwum CT
PostKorzystając z okazji bycia w tym dziale, pozwolę sobie na skrobnięcie jakiegoś skromnego posta, na którego mam nadzieję otrzymać wyczerpujące i przede wszystkim prawdziwe odpowiedzi (muehehe, co za emotka) No to walimy (tak wiem wiem...): Jakie masz zdanie o sobie? Myślisz, że jesteś atrakcyjna? Wolałabyś być bardzo ładna i puściutka czy inteligentna ale niezbyt urokliwa? Boisz się przyszłości? Lubisz być pytana?
-
Vasco - - Archiwum CT
PostA gdzie zdjęcia pozostałych zwierzątek? Krzyczysz na chłopaka kiedy zdenerwuje Ciebie? Kiedy ostatni raz kłóciłaś się? Dzisiaj oglądałem program gdzie koleś był u dentysty zaś ten dentysta hipnotyzuje przed zabiegiem. No i koleś wyszedł happy, bez żadnego bólu z zabiegu. Doszli do takich wniosków, że hipnoza potrafi przestawić w pewnym sensie mózg, poprzez sugestię aby odczuwalny ból przekształcał w przyjemne odczucia. Zatem wniosek jest prosty, że mózg ma wielką siłę i potrafi sam wiele uczynić…
-
Vasco - - Archiwum CT
PostKiedy wrzucisz jakieś nowe fotki? No i żeby nie było, że muszą być twoje, ale twoich zwierzaków dla przykładu:P Dlaczego biegałaś z papugą na głowie? Nie bałaś się, że papuga może zrobić coś nieładnego na Twoje ładne włosy? Ugryzł Ciebie kiedyś jakiś zwierz? Jak reagujesz jak twój chłopak ogląda się za fajną laską?
-
Vasco - - Archiwum CT
PostAno powinnaś zmienić tego avka z sygnaturą Będę musiał zbojkotować albo strajk jakiś w temacie zrobić No ale wracając do pytań: Dlaczego masz nieczyste myśli? Jak jesteś sobie sama, o czym rozmyślasz? Co dzisiaj ciekawego robiłaś?
-
Vasco - - Archiwum CT
PostŻe się wypowiem:P Ja nie wal tylko człowiek Książki już do szkoły zakupione? Masz nowy piórnik wyposażony w niezbędne dla ucznia przedmioty? Ładny masz fartuszek? hehe Oglądasz czasem programy Cejrowskiego? Jeśli tak to, co sądzisz o tym człowieku? Wierzysz, że Elvis jednak żyje? Gdybyś mogła teraz kupić samochód to, jaki byłby to model? Dobra idę.
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostHowgh No i jak minął czas spędzony w Dąbrowie? Oglądałeś mecz reprezentacji Polski? Co sądzisz o Usaine Bolcie? Podejrzewasz go cox?
-
Vasco - - Archiwum CT
PostWitaj słodka marcik:) Przede wszystkim, kiedy będziesz miała jakąś ładną sygnaturkę? No i w sumie avek ładny też by się przydał.:P Co ci się nie podoba w słowie "walimy"? Ty to faktycznie masz nieczyste myśli... Będzie trzeba popracować aby je z Ciebie przepędzić;) Mama skorupki wyrzuciła, nie jajeczko:P Co będzie CI się śniło dzisiejszej nocy?
-
Vasco - - Archiwum CT
PostNo no, co za bezpośrednia propozycja umycia włosów... fiu fiu. No to wracając do pytań to, walimy...: Używasz w domu żarówek energooszczędnych? Masz kolorowe żarówki? Często palisz świeczki z kadzidełkami? Używasz do kąpieli zapachowych soli? Ile brakuje Ci kaski do jakiegoś dobrego samochodzika? Wierszyk na wieczorek: W pokoiku na stoliku, stało mleczko i jajeczko, przyszedł kotek, wypił mleczko a ogonkiem stłukł jajeczko...
-
Vasco - - Archiwum CT
PostHmm, od czego tutaj zacząć:) Odliczasz już dni do terminu pójścia do szkółki? Wzięłabyś na rękę pająka gdyby obiecano Ci jeszcze miesiąc wakacji bez żadnych konsekwencji? Myślisz, że dożyjemy chwili kontaktu rasy ludzkiej z jakąś inną rasą pozaziemską? Lubisz myć włosy?
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostWiem, że jesteś w Dąbrowie ale miałeś okazję obejrzeć chińską bajkę? Jak wrażenia jeśli udało Ci się? Powiem Ci, że ten raikage jest dobry koleś, zaczynam go lubić Tak w ogóle co robisz w Dąbrowie Górniczej? Co oni tam wydobywają? Howgh
-
Vasco - - Archiwum CT
PostTak sobie myślałem co tutaj skrobnąć i wymyśliłem takie pytanka:) Grasz w inne gry z serii GF poza ogejmem? Gdybyś była szefem GF to, czy uległabyś prośbom i żalom graczy aby nie wprowadzać nowego interfejsu na stare uniwersa? Jak byś zareagowała gdyby jutro wyłączyli całkowicie ogejma?
-
Vasco - - Archiwum CT
PostBiegałaś ostatnio? A kiedykolwiek ściągałaś? Chodzisz na wagary jak nie wywiążesz się z jakiegoś zadania, czy z dumnie podniesionym czołem przyjmujesz ndst? "Chodzi lisek koło drogi, nie ma ręki ani nogi..."
-
Vasco - - Archiwum CT
Posthmm Takie pytanko mam do Ciebie, dlaczego zadajesz kilku osobom takie same pytanka? Jak samopoczucie przed powrotem do szkoły? Ściągasz na egzaminach? hmm
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostAle z Ciebie łobuz jak się nie zatrzymujesz. A jakby ktoś potrzebował nerki albo wątroby? Ładnie ładnie... Obejrzyj sobie film "Kiss kiss bang bang" mocno polecam:D Miałeś dzisiaj u siebie burze i deszcze? Lubisz bicie dzwonów kościelnych? Lubisz 1 listopada? Howgh
-
Vaizard- animowany modek
Vasco - - Archiwum CT
PostHowgh:) To zapytam się Ciebie co sądzisz o najnowszym odcinku chińskiego komiksu pt.: "Naruto" Dobry film jaki ostatnio oglądałeś? Jak jedziesz samochodem i widzisz samochód stojący na poboczu z włączonymi światłami to, zatrzymujesz się i pytasz czy potrzebna jest pomoc?
-
Vasco - - Archiwum CT
PostJednak w nocy można wygospodarować troszkę czasu na napisanie pościka:) Pytanka: Często patrzysz w gwiazdy? Zastanawiasz się czasem na sensem istnienia? Co robisz gdy nie wiesz co masz zrobić?