Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 355.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od dexPL: „Zresztą, gdyby nie twój atak na moje mt - to wasze planety by były bezpieczne. ” Wiesz że wstawiając takie wpisy sprawiasz że cały Wezn z ciebie wali? Cytat od dexPL: „100kk def, 55 układów. Znajdź lepszy sposób ataku niz podane wartości lmów. Możesz się wykazać, panie dupa. ” Ja się wykaże, księgowy po co ci mtki w tym starciu skoro lmy ładują ponad 19kk a ty zrabowałeś niecałe 10kk? Cytat od dexPL: „A co do 6:67 - po prostu mam duży sentyment do tego układu - i nie lubię, jak …

• Lares20 Katastrofa Na Ryj [KNR] GG - brak, jak będzie potrzeba to się założy 1892203 Flota: Lekkie Myśliwce: 1620000 Ciężkie myśliwce: 157 Krążowniki: 110000 Okręty Wojenne: 120000 Bombowce: 21 Niszczyciele: 10855 Gwiazdy Śmierci: 170 Pancerniki: 31000

• Na moonie stały GSy, na planecie DT, reasumując wyszedł taki twór Mieliśmy dzień kobiet także domyślam się dlaczego obrońca przysnął, pogratulował więc miłego odpoczynku przez weekend i SzO Pozdro KNR! Dnia 09-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lares20 [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 50.000 _________________________________________ Obrońca Gazda [KOP] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Statek kolonizac…

• Ktoś po sobie nie posprzątał, widzę free że go wyręczyłeś Graty atakierowi, mam nadzieje że to dopiero początek takich stejków obrońcy mniejszej wiary w bunkier

• Hahahahaha zasiadacz w nocy ładnie ci cztery litery uratował ale jak widać " co się uciecze..." ciekawi mnie tylko kto wpadł na pomysł zaryzykowania i zalogowania zabrakło silvera który cie zawsze niańczy, sprawdza czy czegoś nie pozostawiałeś, dzwoni jak KNRy się palą i prosze długo nie trzeba czekać te twoje bajki o budzikach to już się zrobiło nudne, tak masz w poważaniu ogame że siedzisz na nim 20/24 farmiąc każdym wolnym slotem szaraki to się boję pomyśleć co by było gdyby ta gra mega ci si…

• A jeszcze w nocy razem z Monte i Vizzem śmieszkowaliśmy kiedy padnie, długo nie trzeba było czekać też pewnie budzik nie zadzwonił po odbiór floty cóż... to odebrałeś ty i to się liczy

• Konkurs WHO IS WHO

Dobrygracz - - DiD Wezn

Montezuma lubi saty ktoś dziś w nocy zbierze baty halszka, cham a może dex? z czyichś satek wyjdzie kleks przestań beczeć już autorko Monte pancy fundatorko obok sie kolonizujesz i na forum za ataki plujesz więcej wam nie porymuje tylko czas tu swój marnuje Pozdro KNR!

• Nie ma to jak ufs w recach, jak widać nawet taki sposób grania nie chroni przed złą stroną na forum Miłego przetopu

• VuZZioN.png Mala cenzura żeby się mody nie czepiały no i poleciałem Pozdro KNR! Dnia 23-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lares20 [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 Pancernik 25.294 _________________________________________ Obrońca lukpol18 [STS] ________________________________________________ Mały transporter 802 Duży transporter 32.725 Lekki myśliwiec 1.126 Ciężki myśliwiec 435 Krążownik 162 Okręt wojenny 64 Recykler 3 Sonda szpie…

• No widzisz, do dwóch razy sztuka i wskoczyło trochę surowca obrońcy SzO żeby atakier miał po co latać

• Cytat od ViZZioN: „@Siedem123 pierwsze primo sam zaczales na nas skany drugie primo sam wywaliles nas z buddy i zaczales wojne trzecie primo dostales wyjasnienia za co Cie wywalilismy czwarte primo jak pilnujessz frosta i kane?? Ze jedno na banie a drugie w recach?? Sorry za skladnie ale wlasnie prowadze auto ” Vizz skup się na kierownicy dwa konta w recach trzecie na banie a czwarte skasowane chyba był za bardzo zjarany żeby zrozumieć dlaczego poszedł OUT a jak dalej tego nie widać to starcie w…

• Nie potrafił odejść z honorem to skończył w reckach KNR! Wcześniejsze loty nieudane aż do dziś Gratki wyłapania momentu, w sumie to była kwestia czasu bo trunks to taki drugi fenrir Trochę złomu podsowiecił + dok będzie miał czym kąsać planety aby patrzec jak wpadna pewni przedstawiciele ze swoimi teoriami odnośnie puszy Jeszcze raz gratki i pozdro KNR!

• Cytat od dexPL: „Jarexa jedziemy - bo mu się należy - za granie nie fair (multikonto zapewne - a na pewno push - za to juz byli na banie całym sojuszem OPE - i to dwa razy). Tak powinien postępować każdy uczciwy gracz. Amra gra uczciwie, choć leniwie - a jechać to jedziesz go ty. Ja na niego nie latałem nigdy. PS. I widzę, że skończył się dzień dziecka - urlop - i nie będzie więcej happy wlotów ciekawe które jeszcze konta pójdą na urlop ” fenrir już poszedł to obstawiam że kolej na twoje jak ci …

• Jeszcze nigdy nie widziałem żeby 3 dni dofarmy leciały... Takich dostawców paliwa to się szanuje Za recki ci się zwróciło i to z nawiązką. Graty wloty a obrońcy SzO bo takich CPNów mało na uni a atakier musi mieć gdzie tankować

• Jeszcze jakiś gratis wpadł do dzisiejszego starcia, dzięki Marku za przypomnienie o sprawdzeniu twojego celu jakoś się może niebawem zrekompensuje Pozdro KNR! Dnia 17-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lares20 [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 Pancernik 22.496 _________________________________________ Obrońca BialaDama [M_W] ________________________________________________ Mały transporter 12.515 Duży transporter 14.539 Lekki myśliwi…

• Historia bardzo krótka: -Monte chcesz przepalić? -Dawaj! Jako że fenrir nie raz się nabijał "dużo przepaliliście?" " a recki poszły?" bo Marek z Czubkiem parę razy się podrywali to tym bardziej ST cieszy lot bez finezji bo my to tylko na BFS latamy i tak też było tym razem. Czubulus byłby z nami ale decyzja o locie zapadła spontanicznie i akurat go gdzieś wcięło Dobrze że wrócił w miarę szybko i chociaż pożyczył recki za co wielkie dzięki Wielkie pozdro dla Monte za siłę przebicia, KNR! i całego…

• Obrońca niech jak dex zacznie nastawiać 20 budzików a nie 1 SZO Atakierowi gratki choć coś dziwne te ostatnie przyrosty krystian odpoczywa za pusz czy multi? Przyszedł nowy SGO na wezn i jak widać ręka sprawiedliwości każdego dosięgnie Pozdro!

• Cytat od souris: „Chari.... A skąd wiesz że kilka sekund po ? Pilnowales tej zbiórki ? Wysoki sądzie, nie mam więcej pytań Szo dla obojga ” [ciach] Jak to mówią nie ma złodziejstwa na ogame tylko surka zmienia właściciela Graty dla zbierającego w sumie po co robić ST jak można przytulić to co leży na pz Atakier ma nauczkę na następny raz, niestety trzeba uważać w niebezpiecznej okolicy Pozdro! Moderator Neferet:Flood

• Cytat od Safar: „Cytat od Farnah: „Ciekawe starcie tylko czy uczciwe?? Swoje zostawie dla siebie Jak tak to gratulacje ” Dobre pytanie... duzo sie na uni niesie. Nie mniej zysk do zazdroszczenia gratulacje, będzie na nowe latajki ” Jak to nasz top1 mówi albo podaj jakieś dowody albo to "odszczekaj" Monte gratki obrońcy SzO bo chyba coś wypadło gdyż z tego co widać to coś długo go nie ma skoro tyle od starcia a on dalej się nie zalogował

• Tak jak pisał Proskaner w innym temacie o graczu świadczą RW a nie przepychanki słowne, długo nie trzeba było czekać Gratki Marku i jeszcze raz dzięki za wczorajsze towarzystwo. Obrońcy SzO skoro pisał że ma z czego. Pozdro KNR!