Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 41.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
czekam, aż posty kolegi BREKUSA, zostaną ocenzurowane tak jak ocenzurowane zostały nasze posty w TYM temacie , gdzie wszyscy zachwalali osiągnięcia wspaniałego kolegi Brekusa [ciach] Nie zauważyłem, aby posty kolegi Brekus, który natarczywie oskarża sojusz o push, była kasowane, natomiast posty w których został oczerniony przez większość grających na Merkurym, zostały wykasowane! Gdzie bezstronność Mod?! Moderator Neferet:Żeby było sprawiedliwie i nie kontynuować niepotrzebnych kłótni - ciacham …
-
breakus [PZT] & GrimReaper [PZT] & Wachu [PZT] & Flusik [PZT] vs. muerte [W_P] 26711% NOWE TOP 1 ACS
PostŁadna akcja i przygotowanie. Gratuluję. Szo dla Muerete da radę. Co do banów, to GO niech puknie się w czoło i liczy echo. Jeśli poprzedni można uznać za bezdyskusyjny, tak teraz to przesada. Jeśli popierasz Cichy takie praktyki, to gratuluję. Nic dodać nic ująć, bo nawet wyroki jak w sądownictwie - bezzasadne. [ciach] Moderator Neferet:wyciachany flood
-
Lzk [W_P] & Fremen [W_P] & Riddick Incoming [W_P] & Zolwik128 [W_P] vs. Dark Core [W_P] 5683,36%
PostCo do pushu. Był, nie zaprzeczam, samo wyszło bo szkoda mi było starego konta, ciekawość zrodziła staremu do głowy push . Wyskrobałem 200kk. Nie jest problemem sprawdzić i porównać przyrosty, aby dojść do wniosku, że przyrostów nie było. Oczywiście żałuję, bo niesmak jest. Prawda jest taka, że nie byłem w stanie tego robić i nie będę, ze względu na brak czasu. Śmieszne jest podejście tych, którzy rzucają kamienie sądząc i twierdząc, że wśród nich samych jest ok. Mnie zgubiła ciekawość. Myślę, że…
-
Cytat od roboGoW: „Witam i ja. Mało co się udzielam ostatnio bo forum coraz mniej przyciąga wyglądem i funkcjonalnością ( wiem wiem trzeba nadążyć nad nowościami w sferze http ) ale temat mnie zaciekawił i postanowiłem, że naskrobię swoje 3 grosze. ...... Podsumowując to wszystko mogę napisać, że gra z roku na rok upada i żadne nawet drastyczne zmiany tego nie poprawią a wręcz przeciwnie - mogą odsunąć od niej starych wyjadaczy co zjedli w tej grze zęby i poświęcili masę czasu. ” Ojjjj nie zgodz…
-
Cytat od ciap: „Cytat od Mari: „ ” "od wielu wielu lat doszły tylko". Tylko? Doszło API, szybsze recki, nowy telep, nowe parametry serwera, system ochrony gracza (tutaj wiele elementów), nowe właściwości badan (np. plazmy), więcej planet (wydłuża to grę), nowy system wiadomości (to nie tylko czat a też np. lista ignorowanych, lepsze czytanie wiadomości sojuszowych), płatne opcje z komandora zrobiły się darmowe (foldery, skanowanie moona), zmienił się wzór na eko (mamy więcej dexu), https, przysp…
-
Przygodę z ogame zacząłem 10 lat temu, pamiętny epic blue. Po za szatą nic się nie zmieniło, jakieś pierdoły z bandytami itp. Ochrona słabego weszła jeszcze za moich czasów, fajnie że się floty całej nie traci, to trochę motywuje. Reszta bez zmian. 10 lat to dekada. Przez ten czas zmieniłem się nawet ja!!!