Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 441.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS; Bilbo Baggins i Spiele i prowokator [CAZADOR] vs obibok i Schan i Kobra [WarriorS], artb33 i Nighthunter [SENATE] - 102574,71% + zbiórka NOWE TOP 1
LoleXXX - - Hall of Fame
Posthahahaha! Art w końcu się ruszył na coś większego niż iglak Gratki całej ekipie!
-
Cytat od SaTuK91: „LoleXXX kolejny wielki znawca xD Ja grałem na x5 i nie zwoziłem 5 razy częściej surowców, bo raz dziennie starczyło Nie ma różnicy jaki speed na każdym trzeba się napracować tak samo tylko jest różnica w szybkości rozwoju konta.” chłopcze, czy ja gdzieś napisałem, że na x2 zwożę surkę dwa razy dziennie? wręcz przeciwnie, raz na dwa dni. na zwykłym speedzie mógłbym robić to raz na 4 dni, więc wykonywałbym mniej roboty? nie wierzysz? policz na kalkulatorze ps. napisałeś, że grał…
-
Cytat od KinG JomA: „Guzik mnie obchodzi pozycja w rankingu ale obchodzi mnie, ze ciężko pracowałem na to co mam a przyjda ludzie którzy musieli robić 2x mniej a mają 2x więcej !” widać, że kolega nie ma pojęcia o grze na speedzie. na x2 muszę wykonać dużo więcej roboty niż niejeden powolniak, by stracić moich trampków, by zwozić surowce 2x częściej itp. ale za nic w świecie nie wróciłbym na normalne uni!
-
aktualizacja llx - uni Quantum - 16.385.000 pkt Wyrzutnia rakiet : 4.000.000 Lekkie działo laserowe : 4.000.000 Ciężkie działo laserowe : 10.000 Działo Gaussa : 1.000 Działo jonowe : 1.000 Wyrzutnia plazmy : 2.000 ldl dociągnąłem do równej liczby, więc mogę je odpuścić teraz przez chwilę eko i dalej wr. powoli będę starał się gonić Muńka
-
TOP 1 ACS; PIOTR WITCZAK i cichylowca i cichyPL i WinneR i Galaktyczny_Rolnik [WIP] vs KIC [MG42] - 351347,16% + zbiórka
LoleXXX - - Hall of Fame
Postpo 1. gratuluję starcia. kicowi przybyło tych gsów odkąd skończyłem grę na u50. trochę ich szkoda, ale taka gra po 2. kiedy w końcu yoda czy broda dostanie setnego złoma na kolejnym kupionym koncie? czy może boi się o latawce i gra ufsem?
-
Cytat od blackbeard.: „Sprawa trafi do GO :)” i słusznie! przecież miszczowie broda/motór nie straciliby floty w tak głupi sposób! pewno Night włamał się na konto i wystawił latawce! za takie coś to powinni Michała&Marcina za jaja powiesić na latarni pod którą broda pracuje! a tak już na zupełnie poważnie, to najszczersze gratulacje ubicia szczekaczo-puszero-złodziei! Skończyli jak mieli skończyć, ale pewnie niedługo wrócą na nowym koncie i znowu będę próbowali podbić to uni SzO nie życzę
-
SOLO; KochamKimusie [CLZ] vs zx12r [EMERYCI] - 21805,26% top 4 solo WOJNA WOJNA I PO WOJNIE!
LoleXXX - - Hall of Fame
PostCytat od =SPIDER=: „jedno mnie dziwi, dlaczego ktoś ciągle oddaje dla zxr12 czy jakoś tak konta, skoro każde konto potem zamiast się rozwijać to kończy na wielkim minusie... eh brak rozwagi. :?” a kto powiedział, że ktoś to konto mu oddał? na tym koncie kiedyś grał NIghtHunter, ale konto mu skradziono i wskoczył na nie motorynka czy broda, jeden pies to starcie przypomina mi kontrę Arta na Halloweena podczas wojny Senatu z Feel-It. Wojna wywołana z powodu jednego krzykacza, kontra na Gsy na duży…
-
Cytat od Deadmau5: „No no Night Wypoczynek Ci dobrze zrobil Ze Ci sie jeszcze chce haha w sumie sam moze i bym polatal ale najwczesniej to za pare lat Graty i SzP XD” nie pitol, tylko wracaj! a Ty Najt gratów nie dostaniesz, bo zapomniałeś urzędowej formułki z moimi wszystkimi tytułami! albo chociaż tymi najważniejszymi
-
SOD aka. Koniec [ZET] vs broda aka. LAMIANO FABIANO [Asasyni] - 12372% (Top6) Pozegnalne ST
LoleXXX - - Hall of Fame
Postżegnam bez żalu dobrze, że padł broda niebroda niedługo pewnie zobaczymy go na nowym koncie. a propos. skoro kończysz, AngelIn nie wraca, to broda je kupuje?
-
#116 SOLO; KochamKimusie [CLZ] vs Mr Brownstone [WIAARA] - 13205,84% top 2 solo!
LoleXXX - - Hall of Fame
Postart, w grze jakoś dosadniej opisałeś brodę. mam to tu wkleić? graty ubicia krzykacza. został jeszcze jeden
-
SOLO; KochamKimusie [SENATE] vs Samael [W_J] - 28142,14% COMBO! TOP 1 SOLO!
LoleXXX - - Hall of Fame
PostCytat od k3mp3r: „ coś pięknego jak cały SENATE zaczął planować akcje i wszyscy bez żadnych ale pomogli drugiemu czy to z paliwem czy z reckami lub czymś innym” senat już dużo wcześniej był zgrany, o czym świadczy chociażby wygrana wojna z sojuszem kimusi teraz to zupełnie inny sojusz gratuluję procentu