Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 441.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Starrk [WINTER] vs. androg [WarriorS] & Therion [WarriorS] ~ 185 845.23% czyli lameriada na całego
LoleXXX - - Starcia Libra
PostDlaczego znowu ja? Bo agresor nie ma się czym chwalić Obrońcy w sumie też nie, ale chcą wiedzieć dlaczego do tego starcia w ogóle doszło? Ktoś zaspał? Ktoś kogoś wystawił? Historia krótka: lot gsami i kontra. Na szczęście Michaś nawet jak urlopuje, to poratuje choć dobrym słowem i skoordynuje obronę Nutki nie będzie, bo zbytnio nie ma się z czego cieszyć. Jedynie z tego, że @Starrk więcej stracił i trochę poklika te 5kk lmów Obrońcy w Dnia 12-11-2018 16:21:32 następujące floty spotkały się w wal…
-
Najt jakoś się nie kwapił by wstawić, więc wstawiam ja! Na początek coś dla Michała, bo lubi tego kolesia youtube.com/watch?v=t_ZzLMy8CBM No i coś dla reszty: youtube.com/watch?v=LQ2OJp93SV…adio=1&list=RDLQ2OJp93SV0 Wstawiam, bo jest ładny zysk. Historii w sumie brak. Kontra i strach przed większą liczbą gsów I jeszcze jedno! Kogo by tu Najcik chciał pozdrowić? Na pewno mnie, swą muzę i inspirację Oraz wszystkich obecnych sojuszników oraz paru emerytów: m.in. @artb33 @Fabiano Kolorki takie se, b…
-
up! Coś mnie naszło i po raz pierwszy mam chęć wziąć udział w S&D, więc się pytam kiedy nowa edycja? Czy już coś wiadomo? Żeby mi ta chęć nie odeszła
-
edol [WOLF] vs. StaryZnajomy [S_L] ~ 13838.69% oraz edol [WOLF] vs. RavenX5 [SOD] ~ 1957.45%
LoleXXX - - Starcia Zibal
PostW piątek Stary Znajomy żegna się i pisze, że konto do oddania. Dzień później złom...
-
Gratulacje się należą:) Tak coś czułem, że coś kombinujesz, już miałem prosić o skan Twojej floty, ale wczoraj postanowiłem tanim kosztem wybrać się na wyspę Islay. No i po dwustu mililitrach torfowej przyjemności zasnąłem:) Wstałem chwilę po starciu i cóż, odpaliłem urlop i kasację konta Jeszcze niech tylko ktoś mnie na zibalu trafi i mogę iść na zasłużoną emeryturę Edyta: Męczyli, męczyli i wymęczyli. Kasacji nie będzie bo za mientki jestem:/
-
Do moda- wiem, wiem, należy edytować poprzedni post, ale wtedy @hasseu1 może nie zauważyć edycji i wtedy topka nie będzie się zgadzać. A to grzech! No i forum, tak jak gra umiera, więc chyba możemy pozwolić sobie na jednego nadprogramowego posta? Aktualizacja miała być wcześniej, ale Niemcy nie ogarnęli forum llx - uni Wasat Wyrzutnia rakiet : 6.000.000 Lekkie działo laserowe : 5.300.000 Ciężkie działo laserowe : 20.000 Działo gaussa : 10.000 Działo jonowe : 70.000 Wyrzutnia plazmy : 100.000