Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 441.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Każdy z Was ma po trochu rację Wolne uni jest idealne do spokojnej gry. Na takim x1 robisz sobie ul i spokojnie możesz zrobić fsa na całą noc, bez obaw że stracisz moona. Z drugiej strony weź farm na tak niskim speedzie:/ Na szybkim mniej czasu tracisz na farmienie/złomowanie. W skrócie: Muszą powstawać różne uniwersa o różnych parametrach, bo różne są style gry różnych ludzi PS. Gra na takim Q od początku ma swoje plusy. Dostaniesz małą paczkę surowców, tak by dojść do mt i możesz rozwijać się …
-
Jeden błąd i taka flota poszła w recyklery. No trudno, przynajmniej masz jedno uni mniej do ogarnięcia Do zobaczenia może jeszcze kiedyś na jakimś nowym uniwersum
-
Cztery pytania :)
PostPoszukaj arkuszu chemikosa i sam sobie policz. Niestety z telefonu Ci tego nie znajdę. W skrócie - słoneczna jest nieopłacalna na zimnych planetach. Tylko fuzyjna plus technologia energetyczna na wyższym poziomie (20-21). I tak, można przenosić planety jak się chce.
-
Bunkier ma wiele zastosowań, ale na pewno nie nadaje się do trzymania za nim floty i surowców! No przynajmniej nie za dużo i nie za długo Jest parę starć na forum, które to potwierdzą. Ba! Nawet ja to potwierdzę Bunkier służy po to, by jak się spóźnisz z odbiorem fsa mieć jakiś margines błędu. Normalnie na x1 flot masz jakieś 40minut (jeśli agresor jest poza układem, ale łatwo można zadbać żeby nie mieć u siebie żadnego), na wyższych prędkościach odpowiednio mniej. W przypadku sporego bunkra teg…
-
Cytat od Starrk: „Lot po 3, więc w sumie na pewniaka, ale i tak chyba się czegoś obawiałeś, patrząc na niektóre akty w ulu Swoje się nalatałeś na nas, my się sporo naśmialiśmy z tych przepałów i wylotów na pełnej akcie, a tu... Dopiąłeś swego i gratulacje top 2. ReDeN pewnie już ma gotową paczkę paliwa ciężko zbieranego chińskimi rączkami, więc możemy się spodziewać kolejnych lotów (mam nadzieję: przepałów) w niedługim czasie ” Zawsze może znowu sfarmić malacziego i paliwo się znajdzie
-
Nighthunter [WarriorS] vs. markus [KAC] ~ 9925.67% - czyścioszek w ulu Winterków :)
LoleXXX - - Starcia Libra
PostBym coś wpisał, ale mi mój prawnik zabronił