Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-76 z 76.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jako ,że ST wrzucę jak mi się przypomni, to o tym pamiętam. Nie myślałem ,że Zgon mi coś da na odbudowe A tak serio sam fart zero skila, mam wrażenie ,że coś musiało się stać u Zgona, pierwszy atak wleciał, bez skana, bez opóźniania, podnioslem zawróciłem pod dofarm i siadło. Szok, chciałem go podfarmić ale juz * się zapaliła. Pozdro dla soja i znajomków, miłej giercy dla wszystkich Dnia 02-08-2019 11:55:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Zgon [REC] ___________________________…
-
Cześć, pozdro dla sojuszników i szczególnie dla PONURY ZNIWIARZ fajnie że masz już kuleczke antymooonowe konto pierwszej klasy Akcja niesamowita, jedna z bardziej emocjonujących, długo mnie kusiło żeby się robić jakieś 15kk na plus wiec jest gites majonez Dnia 08-07-2019 11:10:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MICHAS [AFERA] ________________________________________________ Mały transporter 3.334 Lekki myśliwiec 37.332 Ciężki myśliwiec 47 Krążownik 3.879 Okręt wojenny 963 Pancern…
-
Cytat od kaper1: „Cytat od cks: „Obrońca jakiś czas temu zrakietował mi obronę oraz zjechał drobnicę - trzeba było się odgryźć:) ” Rache ist süß i cierpliwa Ładny procencik, zgrabne stadko pancków, detki puste nie stały, dofarm dokonany, śrubki pewnie wyzbierane, zatem przetapiaj wedle uznania i rośnij, bo gdy rośniesz Ty, rośnie i WHISKY, leżakuje, dojrzewa a potem degustowana rozlewa się ciepłem ku serc pokrzepieniu i radosnym toastom takim właśnie podgryzkom Kupolu chwały (podkręcić dźwięk :D…
-
Pozdro dla soja !!! Oby na disco był ruch Dnia 03-07-2019 16:30:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MICHAS [AFERA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8.555 Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca VaZZoN [UNITED] ________________________________________________ Duży transporter 643 Lekki myśliwiec 100 Okręt wojenny 101 Recykler 40 Sonda szpiegowska 50 Satelita słoneczny 184 Pancernik 50 Wyrzutnia rakiet 23 Lekkie działo lasero…
-
Skoro już mam hasło to wrzucę coś co na tej uni mnie omija Pozdrowienia dla sojszników i pamiętajcie "nie ważne czy sie starasz ,ważne ze gra gitara" Paulo Coello Dnia 02-07-2019 06:35:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MICHAS [AFERA] ________________________________________________ Krążownik 3.635 Okręt wojenny 239 Pancernik 531 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca GZKoras [GEN] ________________________________________________ Duży transporter 75…
-
Top 2 ACS Uhtred of Bebbanburg [DRACARYS] & DeeFJot [DRACARYS] & oddam_oddam vel Lubie_Piwo [DRACARYS] & magic [DRACARYS] vs. Edek Kisiel [REC] ~ 5956.52%
Mamed - - Starcia Himalia
PostAż, zmusiłem się do przypomnienia hasła. Gratulacje oby jak najmniej takich graczy jak Edek. Przetapiajcie i miłej giercy
-
m0jzesz [LHiP] & Mogul Orbit [LHiP] & MICHAS [LHiP] & dobry macharadza [LHiP] vs. Ponury Kobziarz [BLDR] ~ 395.4%
Mamed - - Starcia Himalia
PostPodrowionka dla przyszłej Żony Mojzesza, oby przeszli przez to uni na luzie Dla sojuszników i dupeczek z GSR 5.6kk metki skradł pewnien skurczygnat Dzięki z wspólna akcyjke, ACSik piękny Nam siadł Dnia 05-06-2019 21:53:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor m0jzesz [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.443 Krążownik 250 Okręt wojenny 220 Pancernik 80 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Agresor Mogul Orbit [LHiP] __________…
-
Pozdrówki dla sojuszników Dnia 25-05-2019 07:36:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MICHAS [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 900 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 88 Okręt wojenny 15 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Czar Saturn [LPP] ________________________________________________ Mały transporter 79 Duży transporter 23 Lekki myśliwiec 93 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 30 Okręt wojenny 20 Recykler 19 Sonda szpieg…
-
Cały czas sztywniutko, pamietajcie Dnia 24-05-2019 00:59:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MICHAS [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 103 _________________________________________ Obrońca M o o N ________________________________________________ Duży transporter 12 Lekki myśliwiec 340 Satelita słoneczny 33 Lekkie działo laserowe 148 _________________________________________ Po bitwie... Agresor MICHAS [LHiP] __________________________________________…
-
Pozdrawiam nowy sojusz Dnia 23-05-2019 03:21:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MICHAS [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 36 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca M o o N ________________________________________________ Duży transporter 19 Lekki myśliwiec 152 Recykler 3 Satelita słoneczny 25 _________________________________________ Po bitwie... Agresor MICHAS [LHiP] ________________________________________________ Kr…
-
Pozdrawiam i miłej zabawy Dnia 22-05-2019 11:54:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MICHAS ________________________________________________ Krążownik 55 _________________________________________ Obrońca MetalPower [DPZ] ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 11 Krążownik 10 Sonda szpiegowska 2 Wyrzutnia rakiet 64 Lekkie działo laserowe 83 _________________________________________ Po bitwie... Agresor MICHAS ____________________________…