Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 76.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Yara-ma-yha-who [ZMSNN] vs. Hunter [WSNR] & WujO [WSNR] ~ 37375.59% - obrona
Mamed - - Starcia Janice
PostTo się narobiło, nie znam kulis, ale gratulacje się należą, takie akcje nadają chęci do gry i pomagają wstać z kolan universum Szo Yara
-
Cytat od Keanu_U19: „Nie ominął tylko sam spartoliłeś atak. Nie doszukuj się nieuczciwej gry u uczciwych graczy, Gomez ani w WSNR ani w Aferze nigdy nie był, wiec takich trików nie miał jak się nauczyć. Graty starcia, nic finezyjnego ale jak to się mówi kto pierwszy ten lepszy, czy tam kto nie śpi ten lepszy. ” Pajacyk a co tam w AFERZE nie tak ? Szkoda Gomeza, ale odbudowywać się potrafi Szo P.S. Baldi, czy jak tam maderfakerze sie wabisz, fajnie teraz to ja już będe wiedział jak się wjeżdża, W…
-
Dwa podejścia i siadło, zakładam ,że obrońca przysnął... Szo Kupie Deuter i pozdrawiam całą AFERE Dnia 06-12-2019 00:21:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Michas [AFERA] ________________________________________________ Krążownik 9.980 Okręt wojenny 1.281 _________________________________________ Obrońca NNJO ________________________________________________ Mały transporter 475 Duży transporter 2.628 Lekki myśliwiec 8.619 Krążownik 1.276 Okręt wojenny 586 Statek kolonizacyjny 5 Re…
-
Cytat od UncleBadi: „Lol...rozwaliles system tym stwierdzeniem że go komuś daje lepsze łącze a innym funduje lagi przy ataku nie sądziłem że kiedyś coś takiego usłyszę Tobie no name gratuluje starcia, coś tam latasz, działasz więc miłego przetopu. Lopez to zwykły klikacz podglądu więc gratulacji nie będzie. Zaś Dla Michasia mimo wszystko sz0...choćby za imię Co do mistrzou... Naprawdę nie wiesz czyje to? To Ci podpowiem...tej samej osoby co już 2 duże pushe tam zrobiła, tej samej osoby co teraz …
-
Gratulację za organizację, tak jak pisałem na PW, sytuacji być nie powinno , wiedziałem ,że moze być różnie,podstawka na 99% aczkolwiek skoro kierownikowi uni się udało trafić Gomeza(mi kiedyś też) to czemu nie, kto nie lata zysków nie ma. 26 sek przed atakiem widziałem ,że czeka na mnie 2mln floty niestety , Ogame, moze mój komp(nigdy nie zawiódł) net(hula dobrze) ogame(ich bym podejrzewał o średniej jakości obsługę) ktoś dał ciała, zwyczajnie nie mogłem zawrócić floty... jedyna złość z tego ST…
-
TOP 1 ACS Yara-ma-yha-who & sipek [AFERA] & Dorian [AFERA] & Michas [AFERA] & Wilk [AFERA] vs. WujO [WSNR] ~ 117895.56%
Mamed - - Starcia Janice
PostCytat od bocieek: „Cytat od Avatar: „Cytat od Asmax: „jakie to Ty masz eko, że w ciągu zaledwie kilku godzin od ataku już dochodzisz w statach top1 ” to nie eko tylko kasa - ale gra na to pozwala wszystkim, więc i problemu nie ma ” To co Wujaszek zły bo odebrał dok i przeklikał zbiórkę a Yara dobry bo jego przeklikanie telepa za anty się nie liczy. Kali dobry i Kali zły - i to jest wasza moralność? A co do Starcia na massivie - niech się przyzna ten Aferzysta który leciał to zezłomować, Wujo tyl…
-
TOP 1 ACS Yara-ma-yha-who & sipek [AFERA] & Dorian [AFERA] & Michas [AFERA] & Wilk [AFERA] vs. WujO [WSNR] ~ 117895.56%
Mamed - - Starcia Janice
PostGratulacje Panowie, fajnie nam to wyszło, największa zasługa Yary, Wujo gdzie gratulacje ??? Ponoć taki jesteś wporządalu ziomeczek elo i wogole Czy to może już ktoś inny ??? Musi pupa piec, zrobić takiego fsa, z tak potężnego moona szacunek To co pogratulujesz ? Czy ból jest spory. Z mojej strony chciałbym każdego gracza który handluje deuterem obyście nie wspierali, tego pseudo miłego, dobrego super gracza jakim jest Wujo, źle mówie konta o nicku "wujo" bo kto tam gra nikt nie wie. Wujaszku do…
-
Takie St aż wrzucę , fs niedopilnowany... Obrońcy jak najbardziej Szo, kulturnie pogratulował. Pozdro dla AFERY i dzieki Wilku za szybką mobilizacje z reckami, tak mogło by być różnie Kupie Deuter, gdyby ktoś miał nadwyżki Dnia 16-11-2019 10:45:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Michas [AFERA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 214.683 Krążownik 24.766 Okręt wojenny 4.977 _________________________________________ Obrońca Wiurek [LDs] ________________…
-
Yara-ma-yha-who & Avatar [NFZ] & Michas [AFERA] vs. Badi [WSNR] ~ 15204.58% TOP1 Solo
Mamed - - Starcia Janice
PostGratulacje, solóweczka igla, jeden z lizówsów nie obroniony, Wuja nie pomógł fsa odebrac ,sie tez za bardzo nie potrafi robic Chciałbym poprosić wszystkich graczy, przede wszyskim górników by nie sprzedawali deuteru Wujowi, chociaż tak można mu uprzykrzyć puszowanko ! (deuter chętnie kupie, pw Michas) Obrońca nie wyzywał wiec Szo Pozdrawiam AFERE !
-
Idioci, nic fajnego w tym ,że oszukujecie, nic fajnego w tym gdyż kilku na jednego to raczej słaba opcja, bym powiedział cipki każdy z Was dostał by w realnym życiu w pape i by taka sytuacja się nie zdażyła, gierka Wam się znudzi... Aczkolwiek fajnie graty, jesteście kozaki, pro pleyerzy, niesamowici, kochamy Was,aczkolwiek "normalni" gracze mają życie, normalnie ruchają swoje kobiety, Wy podejrzewam siebie nawzajem Co do gry i do życia każdy bawi się jak chce, mnie nie interere kto komu z Was w…
-
# 28 wyklikana zawrotka. Ojciec Rafal [LHiP] & dlugi91 [LHiP] & Halszka [LHiP] & Xiden [LHiP] & 007massive [LHiP] vs. Pakulinhoo [Shin] ~ 725.45%
Mamed - - Starcia Janice
PostGratulacje, piekna sojuszowa akcja ! Szacun Szczególnie gratulje Halince
-
END [GEN] & LORD BANAN [GEN] & kulawy [GEN] vs. Targaryen [Eko] ~ 9146.82%
Mamed - - Starcia Himalia
PostDlaczego w tym temacie przy nicku Targaryena jest AFERA???
-
Robisz jak uważasz, myśle ,że kiedyś grało się na x1 i o starcie było troszkę trudniej, myślę też ,że kiedyś ludzie prowadzili ranking, a teraz nawet nikomu się nie chce, myśle też ze kazdy robi to co chce, jak Ci przeszkadza to pomiń temat i nie komentuj myślę też ,że ST to ST, myślę też ze skoro są takie progi to to jest miejsce na takie raport, myślę ,że jesli czepiasz się o takie rzeczy to masz okres, myśle też ze czas iść spać