Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 142.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Real Madryt
piciak - - Piłka Nożna
PostHiguain też parę meczy zawalił, przypomnę mecz z Lyonem gdy nie trafił do pustej bramki i zamiast podać to strzelał. Benzema mógłby zagrać od 1minuty, w sumie ostatnio gola strzelił...
-
Chelsea Londyn
piciak - - Piłka Nożna
PostSkoro tak potrzebujecie klasowego napastnika u was, to Perez z chęcią opchnie wam Raula;) Wyjdzie wam sporo taniej i nie dużo gorzej;)
-
Legia Warszawa
piciak - - Piłka Nożna
PostPrzynajmniej będzie kasa na jakieś transfery. może wreszcie kupią jakiś młodych a nie 30latków, a na bramkę zawsze można wypożyczyć Fabiańskiego z Arsenalu, bo tam już go chyba nie chcą:)
-
Chelsea Londyn
piciak - - Piłka Nożna
PostJeszcze nic nie wiadomo czy przegrają ligę, myślę, że Barcie nie pójdzie tak łatwo, przecież grają z drużyną, która broni się przed spadkiem. Co do Chelsea, to ciekawe czy Abramowiczowi uda się sprowadzić Torresa lub Higuaina. Perezem to on chyba nie jest, żeby dawać 70mln za jednego piłkarza...
-
Legia Warszawa
piciak - - Piłka Nożna
PostNo niestety Muszka w Evertonie już, pewnie przyjedzie pierwszy skład Arsenalu, bo to przecież ważna uroczystość - otwarcie stadionu...
-
Real Madryt
piciak - - Piłka Nożna
PostŻeby Pellergini, dał mu szanse w jakimś meczu od 1minuty, ciekawe jakby sobie poradził, ale teraz pewnie nie da rady go wpuścić, bo decydujące kolejki o mistrzostwo la liga. Mógłby w sumie zagrać z Higuainem w ataku, na skrzydłach Marcelo i Ronaldo, w środku Xabi i Kakuś, który miejmy nadzieję, że odzyskuje formę z ostatnich lat...
-
Chelsea Londyn
piciak - - Piłka Nożna
PostRobi się drugi Real Madryt z Chelsea, aby tylko potrafili przejść dalej niż 1/8 w LM:)
-
Real Madryt
piciak - - Piłka Nożna
PostBenzemie można dać szansę chłopak ma talent, ale on tu się nie rozwinie, nawet nie wychodzi w pierwszym składzie. Wchodzi na ostatnie 15min. ostatnio gola strzelił, może wreszcie się przełamie. Ostatnio słyszałem jeszcze inną nowość, że Perez chce sprzedać Higuaina;) To by były dopiero jaja
-
Chelsea Londyn
piciak - - Piłka Nożna
PostMeczu nie oglądałem, ale sam wynik mówi co tam się działo. Nie często się zdarza 8-0 w premiership, graty panowie. Brawo za mistrzostwo
-
Legia Warszawa
piciak - - Piłka Nożna
PostZ Ruchem o europejskie puchary? Nie ma szans, Ruch już ich nie odda. W legi jest potrzebne odmłodzenie składu, no bo takie dziadki grają, że nawet Mourinho by z nimi nie awansował do europejskich pucharów. Co do meczu to żałośnie on wyglądał. legia grając u siebie, wystawiła jednego napastnika - Grzelaka. W okienku transferowym znowu kupią jakiś murzynów z afryki, trzeba stawiać na swoich, na polaków
-
Real Madryt
piciak - - Piłka Nożna
Post@kozinho a Ibra to niby siłowy nie jest? Co do Torresa. to mało wierze, że odejdzie do Barcy, a tym bardziej do Realu, bo przecież pochodzi z Atleticu. Bardziej mi się wydaję, że go szejkowie przekonają, kupią za 70mln i dadzą kontrakt 10mln na sezon
-
Real Madryt
piciak - - Piłka Nożna
PostNie no co wy, sama barca nie zgodziła by się na transfer nie mówiąc już o Messim. Ja myślę, że prócz odejścia trenera to większych zmian nie będzie. Marzy mi się jeszcze F.Torres;) ps. jeszcze tylko jedna kolejka do końca ligi?
-
Real Madryt
piciak - - Piłka Nożna
PostMało brakowało, żeby Sevilla doprowadziła do remisu... Cóż Real bez tytułów, czyli będą kolejne ciekawe transfery w lecie, może Mourinho... Ciekawe co Perez wymyśli
-
Angela - zielony Aniolek :)
piciak - - Archiwum CT
Posti jak tam angelo żyje Ci się, chodzisz ty na majówki? Pamiętasz mnie wogóle?:)
-
TS Wisła Kraków.
piciak - - Piłka Nożna
Posteee lipny mecz... Znudziłem się tym meczem bardzo,ale jakby nie patrzeć Wisła ma już mistrza na 60%, bo jakby nie patrzeć to jeszcze 5kolejek, a mają 4pkt przewagi nad Lechem. Nie wierze w to, by oddali już mistrzostwo. Inna sprawa, że będzie jak co roku, no wiecie szybko odpadną z europejskich pucharów, ja wierzę że Lech dojdzie do fazy grupowej pucharu europy, bo to mocny team
-
Juventus Turyn F.C.
piciak - - Piłka Nożna
PostW juve przyda się oddech, muszą sprzedać starych( no może nie Del Piero) ale resztę tak. I kupić młodych którzy będą w stanie walczyć o coś ważnego. W każdym klubie kiedyś jest potrzebna wymiana pokoleń czy to juve czy milan. Ehh pamiętam jak juve nie tak dawno pokonał real w 1/8. Wtedy jeszcze grali w miarę. Teraz kompletnie sobie nie radzą. Mieli walczyć o LM a odpadli z UEFA w 1/8
-
Manchester United
piciak - - Piłka Nożna
PostManU jest za bardzo uzależniony od Rooneya, nie jestem taki pewien czy przejdzie tą 1/4. ManU bez Rooneya to tak jak Real bez Ronaldo. Nie będzie miał kto gola strzelić Bayernowi, no bo kto Berbatov? Chłopak sobie nie da rady z presją. Machester na 60% za burtą LM.
-
piciak - - Archiwum CT
Posti szykuję się na powrót do OGame czekam na nowe uni podajże 66;pp Wiesz może kiedy będzie;d?
-
piciak - - Archiwum CT
PostCytat: „co, skończyłeś ?:P nie widziałam pożegnania ” Konto już oddałem Kiedyś zrobię jakiś temat że odchodzę Wpiszesz się ? :lol: