Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 142.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Real Madryt

piciak - - Piłka Nożna

Finał to on ma rozpracowany od 3tygodni już, wie co grać, żeby wygrać... A co do Mourinho w Realu to: Cytat: „To już niemal pewne - od przyszłego sezonu José Mourinho będzie trenerem Realu Madryt. Teraz na światło dzienne wychodzą powoli szczegóły porozumienia, do jakiego jakiś czas temu doszli działacze Królewskich i agent Portugalczyka, Jorge Mendes. Wszystko wskazuje na to, że portugalski trener podpisze trzyletni kontrakt i będzie zarabiał 10 milionów euro rocznie. Fakt, że umowa ta będzie o…

• Liverpool F.C.

piciak - - Piłka Nożna

Im wcześniej odejdzie z tego 'bagna' tym szybciej się rozwinie... Odejdzie w tym roku, czy za rok, do Realu, czy do Chelsea, to jest przesądzone. Przy długach LFC musi odejść... Ale póki Benitez jest to wiadomo, chyba, że zmienią swojego nieudolnego Prezesa, który wpędził klub w długi

• Arsenal Londyn

piciak - - Piłka Nożna

W Orange Ligue I grał zawaliście, tak samo jak w LM. Dobry napastnik, dobry technicznie. Arsenalowi na pewno się przyda... Jeszcze Wenger z niego drugiego Messiego zrobi:) Ciekawe jak będzie sobie radził, oby go presja nie zjadła

• TS Wisła Kraków.

piciak - - Piłka Nożna

Tak czy inaczej, Wisła zrobiła dobry interes na Marcelo, dostała za darmo a sprzedała za 2,5mln. Może jakiś dobry transfer, co się w Wiśle rzadko zdarza, ale jakby kogoś kupili z głową to by było coś

• Real Madryt

piciak - - Piłka Nożna

Tak, Kolarov. Z tego co zobaczyłem w wikipedi, to nawet dobry obrońca. Wzrost ma, młody jest, parę goli strzelił, mimo że jest obrońcą...

• Liverpool F.C.

piciak - - Piłka Nożna

Większe szansę ma odnieść sukces w jakimś innym klubie niż w Liverpoolu, który ledwo co się załapał do LE. Nie zrobiłby błędu gdyby przeszedł do Realu. Ale Benitez został to i on pewnie zostanie

• Juventus Turyn F.C.

piciak - - Piłka Nożna

Del Piero... Jeżeli Del Piero odejdzie z Juve, to będzie głupota. Alex może jeszcze im sporo dać, sporo wnosi do teamu, a co do tego trenera to go nie znam, gdzie był wcześniej?

• Real Madryt

piciak - - Piłka Nożna

To już jest 6lat nieudolności Realu, 6lat odpadamy z rzędu w LM Do tej pory byli zatrudniani trenerzy z nie najwyżej półki, pomijając Capello który został wywalony z klubu po wygraniu mistrzostwa w znakomitym stylu. Byli to Schuster, Ramos itp. Teraz przychodzi Mourinho prawdopodobnie najlepszy trener na świecie, musi zmusić Kakę, do biegania, żeby gryzł trawę, nie jak traci piłkę to głupio rozkłada ręce i się patrzy. Jose ma charakter na Real, nie będzie dawał sobie dziennikarzom w tyłek włazić…

• Manchester United

piciak - - Piłka Nożna

Hah po co wam ten bramkarz, już nie będę pisał bo zrobię błąd, skoro macie Tomka - najwyższy światowy poziom:) A tak na serio to, wzmocnienie na lata, taki bramkarz to gwarancja obstawienia bramki na lata, dobrze kombinuję Sir Alex

• Jeśliby przeszedł do Marsylii nie miał by pewnego miejsca w składzie, paru dobrych napastników dobrych mają, nie wiem czy dobrze by zrobił jakby przeszedł do Marsylii. A z drugiej strony, jak ma chłopak szansę na większą karierę, to czego miał by nie spróbować... Ciekawe co się stanie z naszym Irkiem

• Liverpool F.C.

piciak - - Piłka Nożna

taa Juniorzy Liverpoolu by wyeliminowali Lech;) Co do Torresa, małe szansę by pozostał na Anfield

• Real Madryt

piciak - - Piłka Nożna

Chodzi mi oto, że nie wyklucza odejścia do Madrytu

• Real Madryt

piciak - - Piłka Nożna

zaraz wam pokaże gdzie tak powiedział Cytat: „- Czy przekreśliłem już grę w Realu Madryt? Nie przekreślam niczego. Nie powiem, że mówię "nie" Realowi czy komukolwiek, ponieważ jestem graczem Arsenalu i nie myślę o niczym innym. Ani tak, ani nie - wytłumaczył Fàbregas.”

• Real Madryt

piciak - - Piłka Nożna

Lampard mówił, że chętnie odszedł by do Hiszpanii. Ale wątpię żeby on się oplacał Realowi, przecież ma już ponad 30lat, 2lata pogra i emerytura... Bardziej Fabregas, który też ostatnio nie zaprzeczył, że może przejść do Madrytu:)

• Inter Mediolan

piciak - - Piłka Nożna

Podobno po meczu ma być już wszystko jasne... I tak Realowi nic Mourinho nie da, będzie jak zawszę 1/8 i benc Sam Moratti mówił, że małe są szansę na pozostanie Mou w Interze

• Real Madryt

piciak - - Piłka Nożna

Przyjdzie Mourinho, to on będzie decydował o transferach. Gdzieś czytałem, że jeśli ma przyjść do Realu to z nim przyjdzie Maicon, Lampard i ktoś jeszcze, ciekawe ile w tym prawdy

• Inter Mediolan

piciak - - Piłka Nożna

Atletico też pokonało Barcelone i wywalczyło Ligę Europejską, może to jakiś znak? Inter! Cała Polska trzyma za was kciuki, mam nadzieję że wam się uda. Oby tyko nie Niemcy... Co do Mourinho: Cytat: „Agent José Mourinho, Jorge Mendes, miał wczoraj dojść do porozumienia z Realem Madryt w kwestii transferu portugalskiego trenera. Na wczorajszym spotkaniu uzgodniono warunki kontraktu, na mocy jakich Portugalczyk będzie pracował od przyszłego sezonu w stolicy Hiszpanii. Teraz brakuje już tylko podpis…

• Inter Mediolan

piciak - - Piłka Nożna

Czyżby potrójna korona 2/3 już wykonane, teraz arcy trudny pojedynek z Bayernem. Achh co tam będzie się działo, już nie mogę się doczekać. Ciekawe co będzie Mourinho gadał przed meczem, będzie prowokował. Inter liczę na was, że uda wam się!

• TS Wisła Kraków.

piciak - - Piłka Nożna

Nienawiść przemawia przez słowa kibiców Wiślaków. Chłopaki, byliście słabsi i przegraliście. Dla całej polskiej ligi lepiej, że Lech jest mistrzem. Może awansuję do 1/8:) a wtedy będziemy mieć 2miejsca w LM! Wisła zrobi jakieś porządne wzmocnienia to może powalczyć w Pucharze Europy o Fazę Grupową

• Real Madryt

piciak - - Piłka Nożna

Vidic mówił, że chętnie by się przeniósł do hiszpani. A Aguero mówił, że dla dobra Atletico może się przenieść, a AS pisał, że jest jakieś wstępne porozumienie między Realem a Atletico...