Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-29 z 29.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 2 ACS Kusy<---Łosiek i pawciok [UMBRELLA] vs jackal [ZWB] - 2272,58% + farming + zbiórka
Axerd2 - - Hall of Fame
PostCytat od dymek2006: „Jak dla mnie to jest top 1 acs bo tamtego jakoś nie uznaję;) Gratulacje i przetapiajcie ładnie;)” w 100% popieram, top1 acs tego uni gratulację
-
TOP 2 ACS Kusy<---Łosiek i pawciok [UMBRELLA] vs jackal [ZWB] - 2272,58% + farming + zbiórka
Axerd2 - - Hall of Fame
PostCytat od rocky: „mozesz do nas palac nienawiscia ile chcesz ale powiem ci tyle jackal trafil do nas niecale 2 tygodnie temu przez "oddane" konto od ROSa i juz dostal zloma. z mojej perspektywy powienien dostac kopa z tad do tamtad a zamiast tego pomoglem mu w zbiorce jak tylko moglem bo chce dac mu szanse bo takie ekscesy tez sie zdazaja...” nienawidzić kogoś w grze xD jak to fajnie brzmi, sorka ale to do mnie nawet nie podobne, nie mam zwyczaju pałać nienawiścią, ucieszył mnie po prostu złom na…
-
Axerd2 - - Hall of Fame
PostST pierwsza klasa, % powala z zyskiem jak na % trochę słabo ale najważniejsze że jest gratuluje wyczucia i fajnie że zwb również trafia w recki jeszcze lepiej że ląduje w reckach osób które mogą poważnie zagrozić rockyemu i spółce (choć ich głównymi przeciwnikami są GO i SGO), przetapiajcie i następnym razem top1 proszę
-
ACS; djogrodek i qbolbol i Axerd [S_P_R], Arab [N-7] vs rocky i Ridick i enzo [ZWB], black lamka [GPS] - 2685,49% + zbiórka
Axerd2 - - Hall of Fame
PostlevelOne w każdym stadzie zdarzają się czarne owce - (czyt. black lamki) a zmienianie świata trzeba od czegoś zacząć - jeśli już tak grubą refleksję nakazujesz wyciągać. Warto od siebie Cytat: „ jestem z pod znaku lwa i tyle ” ja też, ale mnie o zachowanie chodzi, trener swoją wypowiedzią podkreślił to porównanie
-
ACS; djogrodek i qbolbol i Axerd [S_P_R], Arab [N-7] vs rocky i Ridick i enzo [ZWB], black lamka [GPS] - 2685,49% + zbiórka
Axerd2 - - Hall of Fame
Postoch widzę nergal najmądrzejszy jak zwykle a sam nic skleić nie potrafi, pozujecie na lwy (nawet obrazek rockyego na to wskazuje) a zachowaliście się jak hieny. Teraz Ty nergal wyobraź sobie że niema żadnych zasad tak jak tego oczekujesz, i ktoś z sojuszu zaprasza Cię na lot, flotę masz na fs więc mówisz o tym tej osobie, ona pyta o której wraca, Ty podajesz godzinę a flota sojusznika wpada w Ciebie 1sek po powrocie. Czysto hipotetyczna sytuacja, unosisz się inteligencją a sam piszesz takie głupo…
-
Axerd2 - - Hall of Fame
Postja tylko nie rozumiem po co przy tym rw poruszacie sprawę pieniędzy, rocky inwestuje w grę bo sprawia mu to przyjemność, ja np. inwestuję w paliwo bo uwielbiam jeździć, poświęcamy na przyjemności podobne kwoty, co z tego że on na grę. Tu nie chodzi o to że przeniósł się za anty, ja zły jestem tylko i wyłącznie o to że zostałem/liśmy zezłomowani w taki sposób a nie inny. Poinformować kolegę co planują inni - w 100% normalne zachowanie, ale wykorzystać niewiedzę o koleżeństwie, wkupić się w szereg…
-
Axerd2 - - Hall of Fame
PostCytat od Dj Schiz: „PS: Rocky mogles cos napisac to bym wyzlomowal konfidenta na powrocie , tak w jego stylu ” hehe to by było niezłe, nic by mnie tak w tej chwili nie ucieszyło jak tego typu st
-
Axerd2 - - Hall of Fame
PostCytat od SZAKAL: „Jak dla mnie to ZWB nie ma sobie nic do zarzucenia nawet jak by lamka nie zawrócił skonczył by w reckach Smieszne pw wysyłane przez qbola do Rockiego ze go spakuje itp smieszyły i chyba chłopaki uwieżyliście ze to moze miec miejsce gdzie raczej 0% szans na to nie mieliscie latanie na pz zwykła podpucha nawet jesli lamka by nie poleciał z wami to i tak byscie byli w reckach ;)” tak wierzyliśmy że to może mieć miejsce, nie wiem czy kalkulowałeś jak to wyglądało gdy lamka leciał z…
-
Axerd2 - - Hall of Fame
Postgratki super wykonanej i sklejonej akcji, dobrze że przynajmniej nie owijasz w bawełnę że zrobiliście wała roku na ogame, gratuluję również braku honoru i umiejętności... bo gdybyście nas spakowali na normalnie sklejonej akcji szacun dla was, a po tej akcji pokazaliście swoją klasę, czyli totalne 0 wartości... po trupach do przodu, w sumie najbardziej tyczy się to black lamki, wielki przyjaciel i zajefajny kolega, rocky nic tylko pogratulować doboru znajomych. Napinka? hymm napisałem co widziałe…