Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-31 z 31.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rav4
PostCytat od Rav4: „ wymarzony Biust u kobiety? (sprecyzuj to rozmiaru) Nie ma takiego, po prostu musi pasować” Czyli musi byc spory bo dlonie masz duże 1. Dlaczego nie lubisz wiskacza? 2. Umiesz tanczyc? 3. Co sądzisz o nowym podatku od deszczu ?
-
Rav4
PostCytat od Lethal Kiss: „Chodzą pogloski, ze juz nie grasz, ktore uni najlepiej wspominasz? Ale tendencyjne pytanie! Oczywiście Electrę, tam grałem najdłużej i miałem szczęście grać w znakomicie zgranym sojuszu, zarządzanym przez taką jedną sympatyczną babeczkę babeczke to mozesz sobie upiec ” [/quote] Zmienilbys cos w swoim życiu , gdybys mogl cofnąć czas?
-
To przywaliliście z grubej rury Gratuluje TOP 1 ACS . Dziekuje za pozdrowki a obroncy sz/o jesli bedzie .
-
St wzbudza wiele podejrzen ale nie ma co plakac nad rozlanym juz mlekiem. Co do Marysi to no coment ( az mam ochote napisac "a nie mowilam " ). Agresorom gratuluje TOP 3 ACS.
-
Rav4
PostRafał ale z Ciebie kobieciarz, same panie sie wpisuja Pokaż klate bo nie wiem czy warto fatygowac sie z pytaniami Chodzą pogloski, ze juz nie grasz, ktore uni najlepiej wspominasz? Utworek do ktorego czesto wracasz? Jaki masz sposob na doła? pozdrawiam
-
Cos masz zle informacje Michalek I nie mam problemow z czytaniem , to Ty masz problem ze soba , Andie zlom caly Twoj , masz mniejsze straty niz agresor wiec cieszy bardzo. sz/o
-
nie jest raczej Twoje masz gorszy bilans a Andie zebral zlom
-
Bad boys Ladnie narozrabialiscie tylko ja bym takiego prezentu na ur nie chciala dostac. Gratuluje top 1 ACS, ztego co kojarze to top2 ACS rowniez było prezentem ur dla obroncy Def, magic i Lech dziekuje za pozdrowienia a obroncy sz/o jesli bedzie.
-
Takiej akcji trzeba pogratulowac. Widok agresorow w reckach jakos szczegolnie mnie nie dziwi , to byla kwestia czasu szczegolnie po wyczynach zagania na fornaxie bodajze Przy okazji witam nowego gracza na uni.
-
Takie fajne to ST ,ze sie wpisze jeszcze raz Teraz moge napisać, że wczesniejszy wybryk zostaje wybaczony Zlomuj tak dalej. p.s mapi Fakti tez latala z LK a jakos nie widzialm zebys mial do niej jakies pretensje. pozdrawiam
-
W pierwszej chwili pomyslalam ze to Prima Aprilis. Szczerze to nie wiem co napisac. Procent niesamowity, gratuluje . Dziekuje za ta dedykacje i nutke ktora... pozdrawiam