Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 328.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No nie, no po prostu ku...rde no nie... Źle Ci się siedziało na urlopie ? Znów pushówki złomujesz jak niektórzy ?

• Zatankowane pod korek to teraz można polatać. Pokombinować też coś można

• Bardzo fajny zysk jak na lot w bunkier. Widać niektórzy jest lubią schować troche surki za marnymi zasiekami

• Widzę, że po SAD jeszcze werwa Ci została. Lataj dalej, zawsze to coś do przodu wpadnie

• Człowiek nie zagląda chwile do działu a tu pushe na potęgę widzę. Ale jak progi podniosoo do 3k solo to zapomnij, że się tu pojawisz

• Bry. Ostatnio odpoczywam ogejmowo po SAD i tylko wegetuje i w sumie czekam aż ktoś zaprosi do jakiegoś ACS a tu ani widu ani słychu. Info od wilka, że cel stoi za płotem. Dzięki. Obrońca zalogował się może z minutkę po wlocie, więc na farcie ale farmingi nie weszły. Złom mój. Dnia 13-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Andre [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 102.295 Pancernik 240.371 Lekki myśliwiec 3.131.946 Sonda szpiegowska 2 ___…

• Ciesz się, że Zygunia sondę dała bo byś mógł nie wyjść z tego cało Tankowanie pierwsze klasa, przetapiaj na pance

• Wstawiam z Dikiego: Cytat od Mallory: „bfs. chyba mój PB solo. mogło być z większym zyskiem, ale postawiłem na szybki lot, bo ostatnio wszystko mi ucieka. obrońca pogratulował, tradycyjne SZO dla niego. pozdrowienia dla znajomych i sojuszników ” Dnia 30-06-2018 18:31:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Mały transporter 200.505 Pancernik 100.000 Okręt wojenny 40.000 _________________________________________ Obrońca mark…

• No nie no, aż dziwne że obrońca nagle trzymał to w Twoim układzie Toż to push jak nie wiem. No nie mów, że Ty też zacząłeś się pushować

• Bry. Po SAD trzeba było trochę zwolnić, no ale jakoś przywitać się w nowych barwach też wypada. Skan wczoraj po 22, więcej nie tłumaczę. Wisior patrz jak się pushuje No to pozdrowienia dla PN, buddy, dostawców, znajomych. Dnia 28-06-2018 23:23:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Andre [P N] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca grororro ________________________________________________…

• Push to push, Wisior nie pyskuj jak się pushowałeś Ale tak marnego pushu to jeszcze nie widziałem. Zaraz Ci pokaże ciut lepszy

• Na waciki czy truskawki, ważne że do przodu Graty.

• @Ruda a gdzie ja mam się zadeklarować ? Tutaj w temacie czy w mailu zgłaszającym wybór nagrody ? Tzn mam sobie wybrać już albo tą dla drużyny albo złomiarza i wysłać maila ?

• @Ruda ja wiem, że męczyłem na PW o różne głupoty ale o to chyba nie pisałem A ja tutaj tylko zapytałem kiedy co i jak Bez żadnych pretensji czy coś I mnie osobiście bez tłumaczenia co i jak i dlaczego wystarczyłaby konkretna odpowiedz: dziś rano, jutro, za tydzień etc

• No to kiedy oficjalnie wyniki i info że można się zgłaszać po nagrody ?

• Czyżbyś przewidziała wynik meczu i wolałaś polatać ? Btw, siedzisz cicho, jak myszka, ale jak przywalisz, to miażdżysz wszystko

• Ja sobie śpię a ten złomuje. Btw. Michał przecież już wszyscy wiedzą, że nikt inny nie potrafi tak recków puszczać jak Ty. Marny ten zysk trochę, ale na jakieś sondy będzie. Czekam na ACS

• Dobry. Wstawiam za Dikiego, bo coś marudzi że nie może doszukać się hasła do forum. Cytat od Mallory: „kilka dni temu dostałem cynk, że dziob leci gs na idlaka. niestety nieznana była godzina startu, a przede wszystkim kluczowa flota nie była gotowa do lotu. jednak wystarczyło cierpliwie poczekać do wczoraj… dziob poleciał znowu 2000 GS na idlaka, udało się zebrać ochotników kamikadze, kluczowa flota była w gotowości, no i polecieliśmy. było trochę nerwów przy opóźnianiu, ale szczęśliwie trafiłe…

• 20-06-2018 10:35:36 - Andre [DoF] - 101.41% Dnia 20-06-2018 10:35:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Andre [DoF] ________________________________________________ Pancernik 4.999 _________________________________________ Obrońca Sebastian578 ________________________________________________ Duży transporter 3 Okręt wojenny 552 Recykler 1 Satelita słoneczny 71 Wyrzutnia rakiet 2.926 Ciężkie działo laserowe 1.620 Działo Gaussa 448 Wyrzutnia plazmy 22 Duża powłoka ochronna 1 _________…

• 19-06-2018 07:12:06 - Andre [Ciri] - 14359.09% Dnia 19-06-2018 07:12:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wisior [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 96 Pancernik 22.374 Krążownik 41.733 Lekki myśliwiec 643.669 Ciężki myśliwiec 1.316 _________________________________________ Agresor Andre [DoF] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.948.751 Pancernik 230.215 Okręt wojenny 97.824 _________________________________________ Ag…