Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 328.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bry. Przechodzę na eko bo latanie mi nie idzie Dojrzałem 2 us od siebie to skład taki aby dt ubić żeby obrońca nie miał czym surki wywieźć. Decyzja dobra bo przed dobitka się zalogował, troszkę surki z mona zabrał ale i tak nie ma co narzekać bo i złom udało się zebrać. Jednak ja to nie umiem się jeszcze tak pushować jak inni Dnia 15-08-2018 11:46:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Andre [P N] ________________________________________________ Krążownik 22.222 _____________________…
-
Bry. Niby push, ale strasznie marny. Ja to jednak jeszcze nie umieć tak dobrze jak inni Zobaczyłem zwózkę na fali, po godzinie brak aktywek więc poleciałem. Dnia 23-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Andre [P N] ________________________________________________ Mały transporter 40.000 Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca Ignacy Domejko [HQ] ________________________________________________ Mały transporter 200 Duży transporter 45.500 Krą…
-
TOP 2 ACS zygunia [KOMORNIC] & Andre [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Pener [KOMORNIC] - Caterpillar - 113047.92%
endriuu - - Starcia U68
PostPrzed SAD próbowaliśmy już raz, ale wtedy trochę niedopracowane to było. Tym razem wszystko zapięte do samego końca. Dziękuje za zaproszenie i możliwość wzięcia udziału w tym RW. W końcu ktoś mnie zaprosił do ACS Mam nadzieje, że jeszcze nie raz uda się zorganizować coś fajnego. Przetapiajmy